Populaire reizen
De Bazaar Beverwijk
 
 22,00
Dagtocht Londen
 
 58,00
Actief Alpincenter Bottrop
 
Primark & Essen
 
 19,50
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info

Individuele dagtochten

Wilt u een heerlijke dag of avond uit? Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden of familie? Betuwe Express biedt u een zorgeloos dagje uit. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd programma voor ieder wat wils.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, telefonisch via 
0488- 46 86 80 of gebruik het contactformulier.

De hieronder vermelde dagtochten zijn beschikbaar voor individuele reizigers en/of kleinere groepen. Voor gezelschappen groter dan 30 personen maakt de afdeling groepsdagtochten graag een offerte op maat.

Klik hier voor de aankomende individuele reizen.
Individuele Reizen
 
Dit jaar is de 22e editie van de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Met ruim 100.000 bezoekers is de 50PlusBeurs 's werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers. De 50PlusBeurs biedt 600 stands in 6 hallen vol..
 15,95
 
We rijden naar een wonderschoon stukje Duitsland, namelijk het Ahrdal. Onderweg krijgt u bij Raststätte Geismühle koffie met gebak aangeboden. We vervolgen de route naar Altenahr, waar u de lunch ‘Kalte Platte..
 60,00
 
Albert Cuyp, wie kent deze nou niet in groot Mokum? De Albert Cuyp markt, is de meest bezochte, besproken en bekende warenmarkt in Amsterdam. De Cuyp is een markt waar iedereen eens moet zijn geweest. Met zijn ruim 260 kramen..
 20,00
 
De heenreis naar Alkmaar onderbreken we in AC Restaurant De Meern voor koffie met gebak. In Alkmaar wordt u bij het centrum afgezet en heeft u vrijaf om deze gezellige en mooie stad te bezoeken. In de loop van de middag rijde..
 52,50
 
De beroemde antiekmarkt in het oude stadscentrum van Lille bestaat uit meer dan tweehonderd kilometer antiek en brocante. Er is van alles te koop: schilderijen, antiek, beeldjes, meubels en andere denkbare spulletjes. U kunt ..
 35,00
 
Antwerpen is in tal van opzichten een rijke en levendige stad. Dit komt door de wereldhaven, de industrie, de historische gebouwen en de vele musea. Dag en nacht kent de Scheldestad een bruisend leven. Daarnaast vindt de t..
 25,00
 
Een gezellige dagtocht naar het prachtige natuurgebied de Biesbosch. Ooit ontstaan tijdens de St. Elizabeth vloed in 1421. Nu nog steeds de moeite waard om dit natuurwonder te aanschouwen. De speciaal voor de Biesbosch g..
 64,00
 
Brussel, de hoofdstad van België, moet u een keer gezien hebben. Bezoek de Brusselse Markt met zijn glorieuze pracht en praal van het verstilde verleden, of Manneke Pis, het Koninklijk Paleis, het Atomium en de vele b..
 19,50
 
Je komt oren en ogen te kort wanneer je Londen bezoekt. Zoveel is er te zien, te horen en te beleven. Een onvergetelijke wereldstad!
 58,00
 
Wij brengen u naar de markt vol van geuren, kleuren, smaken en belevenissen. Culturen ontmoeten elkaar in Beverwijk. Wekelijks trekken tienduizenden 'kraambezoekers' langs de kramen, gezellige terrassen en ontelbare k..
 22,00
 
Vanuit het overstappunt rijden we naar de Flevopolder. Na de koffiestop in restaurant De Bremerbergse Hoek te Biddinghuizen rijden we naar Medemblik. Hier heeft u eerst vrijaf alvorens we in de stoomtram gaan lunchen. Na de l..
 65,00
 
Vanaf het overstappunt rijden we naar een Raststätte, waar we een consumptiestop (voor eigen rekening) houden. Daarna vervolgen we de route naar Königswinter. Tegen de middag komen we aan bij de aanlegsteiger van Pe..
 65,00
 
In het Belgische Mol-Postel krijgt u in De Kaasboerin koffie met gebak aangeboden. Na de koffie stapt u weer in de touringcar en neemt de gids u mee naar de Koperslager in Retie. Hier bezoekt u het koperatelier van Theo Alofs..
 68,50
 
In het Belgische Mol-Postel krijgt u in De Kaasboerin koffie met gebak aangeboden. Na de koffie stapt u weer in de touringcar en neemt de gids u mee naar de Abdij van Postel. De abdij van Postel is een eeuwenoude abdij en is ..
 69,50
 
Mosseldag Yerseke is een jaarlijks terugkerend gezellig feest, altijd op de derde zaterdag in augustus. Met mosselen eten voor één Euro per bakje, meevaren op de Oosterschelde, een gezellige braderie, kermis, vu..
 22,50
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >

Powered byTravelta-CMS