Populaire reizen
Huishoudbeurs 2015
 
v.a.
 32,50
De Bazaar Beverwijk
 
 21,00
Toppers in Concert 2015 - vervoer
 
 22,50
Primark & Essen
 
 21,00
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info

Individuele dagtochten

Wilt u een heerlijke dag of avond uit? Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden of familie? Betuwe Express biedt u een zorgeloos dagje uit. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd programma voor ieder wat wils.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, telefonisch via 
0488- 46 86 80 of gebruik het contactformulier.

De hieronder vermelde dagtochten zijn beschikbaar voor individuele reizigers en/of kleinere groepen. Voor gezelschappen groter dan 30 personen maakt de afdeling groepsdagtochten graag een offerte op maat.

Klik hier voor de aankomende individuele reizen.
Individuele Reizen
 
Betuwe Express heeft een unieke dagtocht samengesteld tegen een zeer voordelig tarief. Voor slechts € 27,50 boekt u een heerlijk dagje uit. U krijgt een lekker kopje koffie/thee met cake, u bezoekt het kaas- en boter mus..
 27,50
 
Amsterdam, geniet van een bezoek aan de hoofdstad. De heenreis onderbreken we voor koffie met gebak bij Restaurant 't Wapen van Haarzuylen. Vervolgens rijden we naar Amsterdam, waar u aan boord gaat van de rondvaartboo..
 47,00
 
Nederlanders houden van typische Hollandse plaatsen, waar de oude tradities en gebruiken nog volop in leven zijn. Nadat alle deelnemers zijn opgehaald, rijden wij naar Restaurant Vliegveld Hilversum. Hier krijgt u koffie m..
 47,50
 
Wij brengen u naar de markt vol van geuren, kleuren, smaken en belevenissen. Culturen ontmoeten elkaar in Beverwijk. Wekelijks trekken tienduizenden 'kraambezoekers' langs de kramen, gezellige terrassen en ontelbare k..
 21,00
 
Het Nederlands elftal speelt de kwalificatiewedstrijden voor de UEFA EURO 2016 in Frankrijk. U kunt het Nederlands Elftal aanmoedigen, zodat zij zich kunnen plaatsen voor het EK. Het elftal neemt het in de kwalificatieweds..
v.a.
 45,00
 
Varen over de Kagerplassen in het Groene Hart van Nederland en een bezoek aan Sleutelstad Leiden biedt u een heerlijk dagje uit. Nadat alle deelnemers zijn opgehaald, rijden wij eerst naar AC Restaurant De Meern, waar we d..
 42,50
 
De grootste en meest gevarieerde beurs van Nederland is de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam. Je vindt er alles over mode, verzorging, wonen, vrije tijd en culinair. Kom samen met je vriendin shoppen en uitpr..
v.a.
 19,50
 
Keukenhof is verrassend voor jong en oud. Het is al meer dan 60 jaar één van de meest populaire bestemmingen van Nederland en is wereldwijd bekend.
v.a.
 36,50
 
ALLEEN NOG TELEFONISCH TE RESERVEREN Een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laten herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen (o.a. Wim Son..
 99,00
 
Winkelen bij Primark is geen doodgewone winkel sessie, maar een heuse beleving. Hate it or love it, maar deze Ierse keten verspreidt zich steeds meer in Europa. De Primark in Essen beschikt over maar liefst 6 verdiepingen en ..
 21,00
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje w..
 99,50
 
TOPPERS IN CONCERT 2015 - Amsterdam Arena ‘CRAZY SUMMER EDITION’ ZATERDAG 23, VRIJDAG 29 & ZATERDAG 30 MEI 2015 barst de zomer in volle hevigheid los tijdens de ‘Crazy Summer Edition’ van To..
 22,50
 
Laat u verrassen en geniet van al wat deze dagtocht te bieden heeft. Iedere datum heeft weer een andere bestemming. Vertrek op: 2e Paasdag - 6 april 2015 Hemelvaartsdag - 14 mei 2015 2e Pinksterdag - 25 mei 2015
 65,00

Powered byTravelta-CMS