Populaire reizen
De Bazaar Beverwijk
 
 22,00
Dagtocht Londen
 
 58,00
Margriet Winter Fair
 
 32,75
Actief Alpincenter Bottrop
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info

Individuele dagtochten

Wilt u een heerlijke dag of avond uit? Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden of familie? Betuwe Express biedt u een zorgeloos dagje uit. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd programma voor ieder wat wils.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, telefonisch via 
0488- 46 86 80 of gebruik het contactformulier.

De hieronder vermelde dagtochten zijn beschikbaar voor individuele reizigers en/of kleinere groepen. Voor gezelschappen groter dan 30 personen maakt de afdeling groepsdagtochten graag een offerte op maat.

Klik hier voor de aankomende individuele reizen.
Individuele Reizen
 
Dit jaar is de 22e editie van de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Met ruim 100.000 bezoekers is de 50PlusBeurs 's werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers. De 50PlusBeurs biedt 600 stands in 6 hallen vol..
 15,95
 
Betuwe Express heeft een unieke dagtocht samengesteld tegen een zeer voordelig tarief. Voor slechts € 25,00 boekt u een heerlijk dagje uit. U krijgt een lekker kopje koffie/thee met gebak, u geniet van een lekkere stampp..
 25,00
 
Albert Cuyp, wie kent deze nou niet in groot Mokum? De Albert Cuyp markt, is de meest bezochte, besproken en bekende warenmarkt in Amsterdam. De Cuyp is een markt waar iedereen eens moet zijn geweest. Met zijn ruim 260 kramen..
 20,00
 
De beroemde antiekmarkt in het oude stadscentrum van Lille bestaat uit meer dan tweehonderd kilometer antiek en brocante. Er is van alles te koop: schilderijen, antiek, beeldjes, meubels en andere denkbare spulletjes. U kunt ..
 35,00
 
Je komt oren en ogen te kort wanneer je Londen bezoekt. Zoveel is er te zien, te horen en te beleven. Een onvergetelijke wereldstad!
 58,00
 
Wij brengen u naar de markt vol van geuren, kleuren, smaken en belevenissen. Culturen ontmoeten elkaar in Beverwijk. Wekelijks trekken tienduizenden 'kraambezoekers' langs de kramen, gezellige terrassen en ontelbare k..
 22,00
 
Het Nederlands elftal speelt de kwalificatiewedstrijden voor de UEFA EURO 2016 in Frankrijk. U kunt het Nederlands Elftal aanmoedigen, zodat zij zich kunnen plaatsen voor het EK. Het elftal neemt het in de kwalificatieweds..
 38,00
 
Betoverende aanbieding in de herfstvakantie! Er even heerlijk een dagje tussenuit! Geniet van de spannendste attracties, de mooiste shows en parades in Disneyland® Paris. Ga met Betuwe Express mee naar Disneyland® ..
 62,50
 
Het is al jaren het grootste kerstevenement van Nederland en dat is niet voor niets! Op Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs in Utrecht kunt u een dag lang genieten van workshops, optredens en modeshows én natuurlijk u..
 19,50
 
Joop van den Ende Theaterproducties presenteert met trots het door critici tot ‘beste musical van het decennium’ betitelde Billy Elliot. De 11-jarige Billy die per ongeluk zijn passie voor dansen ontdekt, moet in ..
 104,00
 
Een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laten herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen (o.a. Wim Sonneveld, Gerard Cox en Frans Halsema) vor..
 95,00
 
Winkelen bij Primark is geen doodgewone winkel sessie, maar een heuse beleving. Hate it or love it, maar deze Ierse keten verspreidt zich steeds meer in Europa. De Primark in Essen beschikt over maar liefst 6 verdiepingen en ..
 19,50
 
Op dinsdag 14 oktober a.s. komt het grootste cruiseschip ter wereld te liggen aan de Cruiseterminal in Rotterdam. De Oasis of the Seas vertrekt op 14 oktober voor een mini cruise van Rotterdam naar Southampton in Engeland, wa..
 39,50
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje w..
 99,50
 
Als vervoerspartner van Sunweb, de officiële partner van De Vrienden van Amstel LIVE!, kan Betuwe Express u arrangementen naar De Vrienden van Amstel LIVE! aanbieden inclusief officiële entreekaarten en opstapplaats..
 92,50
< Vorige - 1 2 - Volgende >

Powered byTravelta-CMS