Populaire reizen
Huishoudbeurs 2015
 
v.a.
 32,50
Toppers in Concert 2015 - vervoer
 
 22,50
Primark & Essen
 
 21,00
Actief Alpincenter Bottrop
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info

Individuele dagtochten

Wilt u een heerlijke dag of avond uit? Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden of familie? Betuwe Express biedt u een zorgeloos dagje uit. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd programma voor ieder wat wils.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, telefonisch via 
0488- 46 86 80 of gebruik het contactformulier.

De hieronder vermelde dagtochten zijn beschikbaar voor individuele reizigers en/of kleinere groepen. Voor gezelschappen groter dan 30 personen maakt de afdeling groepsdagtochten graag een offerte op maat.

Klik hier voor de aankomende individuele reizen.
Individuele Reizen
 
Betuwe Express heeft een unieke dagtocht samengesteld tegen een zeer voordelig tarief. Voor slechts € 27,50 boekt u een heerlijk dagje uit. U krijgt een lekker kopje koffie/thee met cake, u bezoekt het kaas- en boter mus..
 27,50
 
ALLEEN NOG TELEFONISCH TE RESERVEREN. André Kuipers presenteert Blue Planet in Concert! Na een uitverkochte Ziggo Dome bij zowel Frozen Planet als Planet Earth in Concert brengen BBC Earth en Van Lambaart Enterta..
v.a.
 29,50
 
Het Nederlands elftal speelt de kwalificatiewedstrijden voor de UEFA EURO 2016 in Frankrijk. U kunt het Nederlands Elftal aanmoedigen, zodat zij zich kunnen plaatsen voor het EK. Het elftal neemt het in de kwalificatieweds..
v.a.
 45,00
 
21 februari tot en met 1 maart 2015 De grootste en meest gevarieerde beurs van Nederland is de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam. Je vindt er alles over mode, verzorging, wonen, vrije tijd en culinair. Kom sam..
v.a.
 19,50
 
ALLEEN NOG TELEFONISCH TE RESERVEREN Een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laten herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen (o.a. Wim Son..
 99,00
 
Winkelen bij Primark is geen doodgewone winkel sessie, maar een heuse beleving. Hate it or love it, maar deze Ierse keten verspreidt zich steeds meer in Europa. De Primark in Essen beschikt over maar liefst 6 verdiepingen en ..
 21,00
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje w..
 99,50
 
TOPPERS IN CONCERT 2015 - Amsterdam Arena ‘CRAZY SUMMER EDITION’ ZATERDAG 23, VRIJDAG 29 & ZATERDAG 30 MEI 2015 barst de zomer in volle hevigheid los tijdens de ‘Crazy Summer Edition’ van To..
 22,50
 
Als vervoerspartner van Sunweb, de officiële partner van De Vrienden van Amstel LIVE!, kan Betuwe Express u arrangementen naar De Vrienden van Amstel LIVE! aanbieden inclusief officiële entreekaarten en opstapplaats..
v.a.
 69,50
 
Ook Antwerpen, de bekende sinjorenstad, spaart kosten noch moeite om het winkelend publiek sfeervol te onthalen in de dagen voor kerst. In de periode van 6 december tot en met 28 december 2014 vindt op de Grote Markt, Handsch..
 25,00

Powered byTravelta-CMS