Populaire reizen
Kerstinkopen in Duitsland
 
 17,50
Huishoudbeurs 2015
 
 32,50
De Bazaar Beverwijk
 
 22,00
Dagtocht Londen
 
 58,00
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info

Individuele dagtochten

Wilt u een heerlijke dag of avond uit? Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden of familie? Betuwe Express biedt u een zorgeloos dagje uit. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd programma voor ieder wat wils.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, telefonisch via 
0488- 46 86 80 of gebruik het contactformulier.

De hieronder vermelde dagtochten zijn beschikbaar voor individuele reizigers en/of kleinere groepen. Voor gezelschappen groter dan 30 personen maakt de afdeling groepsdagtochten graag een offerte op maat.

Klik hier voor de aankomende individuele reizen.
Individuele Reizen
 
Op de 11e van de 11e is het weer zover; de opening van het carnavalsseizoen. Betuwe Express biedt u de gelegenheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief met de bus naar Maastricht te reizen om samen met andere carnavalvierde..
 11,00
 
Betuwe Express heeft een unieke dagtocht samengesteld tegen een zeer voordelig tarief. Voor slechts € 25,00 boekt u een heerlijk dagje uit. U krijgt een lekker kopje koffie/thee met gebak, u geniet van een lekkere stampp..
 25,00
 
Op zaterdag 15 en zondag 16 november kunt u genieten van het Almens Auner Alpenspektakel in Restaurant De Nieuwe Aanleg in Almen. Het Auner Alpenspektakel is het meest hilarische viertal uit Oostenrijk dat we kennen. Zeer ..
 25,00
 
Valkenburg, een toeristenplaats bij uitstek. U kunt hier gezellig toeven of een bezoek brengen aan de diverse kerstmarkten in de grotten van Valkenburg. In de Gemeentegrot vindt u de oudste en tevens grootste ondergrondse ker..
 21,50
 
Je komt oren en ogen te kort wanneer je Londen bezoekt. Zoveel is er te zien, te horen en te beleven. Een onvergetelijke wereldstad! Nog enkele plaatsen beschikbaar - alleen telefonisch te reserveren
 58,00
 
Parijs staat bekend als de meest romantische stad ter wereld. Maak een wandeling langs de Seine, geniet van het schitterende uitzicht over de stad vanaf de Eiffeltoren en bekijk de verschillende kunstwerken in de Louvre. In d..
 47,50
 
Wij brengen u naar de markt vol van geuren, kleuren, smaken en belevenissen. Culturen ontmoeten elkaar in Beverwijk. Wekelijks trekken tienduizenden 'kraambezoekers' langs de kramen, gezellige terrassen en ontelbare k..
 22,00
 
De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer. In het historische Bergkwartier komen ruim 900 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven. Teven..
 12,50
 
Het Nederlands elftal speelt de kwalificatiewedstrijden voor de UEFA EURO 2016 in Frankrijk. U kunt het Nederlands Elftal aanmoedigen, zodat zij zich kunnen plaatsen voor het EK. Het elftal neemt het in de kwalificatieweds..
v.a.
 45,00
 
Via diverse opstapplaatsen rijden we naar Gouda, waar om omstreeks 14.15 uur arriveren. In het oude centrum geniet u van optredens, concerten, uitgezette wandelingen en u kunt alle musea gratis bezoeken. Kortom laat u verrass..
 19,50
 
21 februari tot en met 1 maart 2015 De grootste en meest gevarieerde beurs van Nederland is de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam. Je vindt er alles over mode, verzorging, wonen, vrije tijd en culinair. Kom sam..
v.a.
 19,50
 
Rond de kerstperiode is er in de Orchideeën Hoeve van alles te beleven. Een gezellige kerstmarkt met wereldse producten, live muziek en swingende koren. Vanaf 17.00 uur zijn de tuinen sfeervol verlicht met kaarsen.
 46,00
 
Er even heerlijk een dagje tussenuit! Geniet van de spannendste attracties, de mooiste shows en parades in Disneyland® Paris. Ga met Betuwe Express mee naar Disneyland® Paris en beleef een onvergetelijke dag!
 69,50
 
Een dagje kerstinkopen bij onze oosterburen is in alle opzichten de moeite waard. De lange traditie die Duitsland kent wat betreft zijn “Weihnachtsmarkten” heeft zijn uitwerking niet gemist. Op onovertroffen wi..
v.a.
 17,50
 
Ieder jaar veranderen de pleinen en steegjes bij het Akense stadhuis voor kerstmis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes, feestelijke klanken en verleidelijke geuren. De charme van de kerstkraampjes betovert klei..
 25,00
< Vorige - 1 2 - Volgende >

Powered byTravelta-CMS