Populaire reizen
De Bazaar Beverwijk
 
 21,00
Toppers in Concert 2015 - vervoer
 
 22,50
Libelle Zomerweek
 
 37,50
Primark & Essen
 
 21,00
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info

Individuele dagtochten

Wilt u een heerlijke dag of avond uit? Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden of familie? Betuwe Express biedt u een zorgeloos dagje uit. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd programma voor ieder wat wils.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, telefonisch via 
0488- 46 86 80 of gebruik het contactformulier.

De hieronder vermelde dagtochten zijn beschikbaar voor individuele reizigers en/of kleinere groepen. Voor gezelschappen groter dan 30 personen maakt de afdeling groepsdagtochten graag een offerte op maat.

Klik hier voor de aankomende individuele reizen.
Individuele Reizen
 
De beroemde antiekmarkt in het oude stadscentrum van Lille bestaat uit meer dan tweehonderd kilometer antiek en brocante. Er is van alles te koop: schilderijen, antiek, beeldjes, meubels en andere denkbare spulletjes. U kunt ..
 35,00
 
UITVERKOCHT In de Betuwe geniet u tijdens het voorjaar per boot van de mooiste bloesems. We varen vanaf Leerdam over de Linge en zien de Appeldijk, de mooiste boomgaarden en de meest idyllische dorpjes. Na terugkomst kunt ..
 37,50
 
Amsterdam, geniet van een bezoek aan de hoofdstad. De heenreis onderbreken we voor koffie met gebak bij Restaurant 't Wapen van Haarzuylen. Vervolgens rijden we naar Amsterdam, waar u aan boord gaat van de rondvaartboo..
 47,00
 
De grachten, de ontelbare karakteristieke boogbruggetjes en rietgedekte boerderijen geven Giethoorn een schilderachtig uiterlijk vandaar de bijnaam het Hollandse Venetië. De heenreis naar Giethoorn onderbreken we voor ko..
 37,50
 
Nederlanders houden van typische Hollandse plaatsen, waar de oude tradities en gebruiken nog volop in leven zijn. Nadat alle deelnemers zijn opgehaald, rijden wij naar Restaurant Vliegveld Hilversum. Hier krijgt u koffie m..
 47,50
 
Londen, de hoofdstad van Engeland, is door de aanleg van de Eurotunnel makkelijk bereikbaar geworden. Bezoek één van de bekende warenhuizen zoals Harrods of Marks & Spencer en kijk uw ogen uit. Daarnaast zou..
 57,50
 
Wij brengen u naar de markt vol van geuren, kleuren, smaken en belevenissen. Culturen ontmoeten elkaar in Beverwijk. Wekelijks trekken tienduizenden 'kraambezoekers' langs de kramen, gezellige terrassen en ontelbare k..
 21,00
 
Bezoek de grootste multiculturele markt van Nederland: De Haagse Markt. Sinds 1938 gelegen aan de Herman Costerstraat in Den Haag. De markt is ruim 500 meter lang en biedt plaats aan ruim 500 kramen gevuld met de meest uiteen..
 19,50
 
Vandaag combineren we de mooie Veluwe met een bezoek aan Paleis Het Loo in Apeldoorn. ’s Morgens krijgt u eerst koffie met gebak in Restaurant De Ruggestee en daarna neemt de gids u mee voor een rondrit over de Veluwe. ..
 61,50
 
Vandaag combineren we de mooie Veluwe met een bezoek aan ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. ’s Morgens krijgt u eerst koffie met gebak in Restaurant De Ruggestee en daarna neemt de gids u mee voor een ro..
 57,00
 
Varen over de Kagerplassen in het Groene Hart van Nederland en een bezoek aan Sleutelstad Leiden biedt u een heerlijk dagje uit. Nadat alle deelnemers zijn opgehaald, rijden wij eerst naar AC Restaurant De Meern, waar we d..
 42,50
 
Vandaag nemen wij u mee in de wereld van de vroegere Friese visvangst. De reis naar Hindeloopen onderbreken we voor koffie met gebak en via een mooie route komen we rond het middaguur in Hindeloopen aan. Hier gaat u bij Resta..
 58,00
 
Keukenhof is verrassend voor jong en oud. Het is al meer dan 60 jaar één van de meest populaire bestemmingen van Nederland en is wereldwijd bekend.
v.a.
 36,50
 
Het Koninklijk Paleis van België is gelegen in Laken bij Brussel. De tuinen van het paleis zijn wereldberoemd vanwege hun bijzondere architectuur. U treft hier niet alleen in diverse stijlen aangelegde tuinencomplexen aa..
 44,50
 
De Libelle Zomerweek biedt bezoekers de unieke kans het grootste vrouwenweekblad van Nederland 'levensecht' mee te maken. Kom genieten van optredens, modeshows en interviews met bekende Nederlanders en politici. U ..
 37,50
< Vorige - 1 2 - Volgende >

Powered byTravelta-CMS