Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met ruim 65 originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat.  Hiervoor kunt u contact opnemen met  Ilse Tijssen via telefoonnummer 0488 - 46 86 43 of u  kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Voorbeeld reizen
 
Met de klas op reis naar Afrika! Voor een reisje naar Afrika hoeft u geen vliegticket te kopen! Het Afrika Museum bij Nijmegen neemt u mee op expeditie. U ontdekt in het Binnenmuseum de boeiende verhalen die onder meer Af..
 
SPEELS, AVONTUURLIJK ÉN LEERZAAM! Tussen de loslopende apen van Apenheul ontdekken leerlingen hoeveel ze op de apen lijken. Ze ontmoeten de dieren dichterbij dan ooit! Door het hele park kunnen ze klimmen, springen en..
 
Kom je ook Spelen? Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer... Voor de jongste kinderen tot 5 j..
 
Voor een uitje met de school of grote groepen is Speeltuin De Blije Dries uitermate geschikt. Lekker spelen op ruim veertig speeltoestellen zoals trampolines, een skelterbaan, een midgetgolfbaan, een kabelbaan, klim- en su..
 
Samen één met de natuur De wereld laten zien aan de leerlingen? Rondlopen en zien wat voor een dieren er in de Bush leven? Kinderen de desert laten zien? Of liever de Afrikaanse savanne bekijken? Omdat Burger..
 
Speeltuin Brakkefort staat garant voor een heerlijk dagje buiten spelen. Kinderen kunnen zich uitleven op het avontuurlijke speelkasteel, dammen bouwen bij de waterspeelplaats, het piratenschip veroveren, racen op de scooterb..
 
Voor een fantastisch dagje uit kom je naar speeltuin de Leemkuil. Met meer dan 90 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos is de Leemkuil de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Kinderen kunnen d..
 
Chimpie Champ de speeljungle voor ‘’apen’’ van 1 tot 12 jaar. De speelomgeving van de kinderen is uitgevoerd in het thema ‘Dieren en Jungle’. De kinderen en begeleiders worden spelenderw..
 
Je kunt de dieren nog net niet aanraken, maar je komt wel heel dicht bij de dieren. Bespied maraboes door speciale kijkgaten in de houten wal, zie vanaf uitkijkjes verscholen in het groen beermarters en flamingo’s en lo..
 
Een hele dag fun & spelen in het Dolfinarium. Een dag Dolfinarium is een hele dag vol bijzondere ontmoetingen, ontdekken en bezig zijn. In het park kom je allerlei zeedieren tegen. Je kunt er dolfijnen, zeeleeuwen, zeeho..
 
Leest U dit verhaaltje, het zal er niet om liegen, Het gaat over Het Hof van Kaatje in Wijchen. Dit is een recreatieboerderij voor kinderen van 0 tot 6, Zijn kunnen hier ravotten, spelen en krijgen over het boerenleven les..
 
Gevonden! Het Leukste schoolreisje voor alle leeftijden bij regen en zonneschijn. Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m3 groot speel- en belevingspark in Eibergen met als thema Nuovo Mundo, de nieuwe wereld onder de Hol..
 
2700 m2 aan speelplezier voor kinderen van 0 tot 12 jaar! In Monkey Town Wijchen is nu van alles te beleven. Klimmen, klauteren, springen, de super grote legoblokken en nog veel meer. Voetbal je liever? Met de nieuwe gave..
 
De Strubbert is een 4,5 hectaren grote kinderboerderij met een gezellige stal en verschillende weiden met allerlei boerderijdieren. Op de boerderij wonen geiten (7 rassen), schapen (10 rassen), koeien, pony’s, varken..
 
Kom met de hele school of klas naar Kinderparadijs Malkenschoten en ga spelen, klimmen, bouwen, waterfietsen en midgetgolfen. Er is ook een doolhof en er zijn veel dieren die geaaid en gevoerd mogen worden. Voor wat grotere k..
< Vorige - 1 2 3 4 5 - Volgende >

Powered byTravelta-CMS