Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de gratis Betuwe Express nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.

E-mail adres:
Afmelden
Volg ons!
Betuwe Express op de Groene Tour!
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat.
Meer infoÖ
Touringcarverhuur
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf!
Meer infoÖ
Afbeeldingen
MECC Maastricht
Ahoy' Rotterdam
Gelredome Arnhem
Home / Evenementenvervoer

Evenementenvervoer

Evenementen- en congresvervoer
Efficiënt vervoer van grote groepen mensen naar een evenement, congres of publieksevenement in binnen- of buitenland? Bij ons zit u altijd goed! Of het nu gaat om 500 of meer dan 10.000 personen: Wij regisseren het gehele proces.

Uitgebreid netwerk en wagenpark
De combinatie Betuwe Express, Tad Tours en Gebo Tours is met ruim 120 luxe touringcars één van de grootste spelers in de touringcarbranche in Nederland. Ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland draagt bij aan een landelijke en internationale dekking. Iedere vorm van vervoer is ons vertrouwd: van lokale pendeldiensten tot vervoer van mensen door heel Europa! Om u één aanspreekpunt en alle aandacht en expertise, die voor een evenement nodig zijn, te kunnen bieden hebben deze samenwerkende bedrijven een aparte afdeling t.b.v. evenementenvervoer opgericht onder de naam EVENEMENTOPWEG.

Het logistieke voortraject
Niet alléén het vervoer maar ook het gehele logistieke traject wordt door Evenementopweg vlekkeloos georganiseerd. Vanaf het begin wordt er meegedacht en kan een gedeelte van de organisatie overgenomen worden. Locaties, routes, opstappunten en reistijden worden vakkundig op elkaar afgestemd.

Eén aanspreekpunt
U heeft gedurende het gehele project één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Onze projectleiders hebben een jarenlange ervaring op het gebied van evenementenvervoer. Ze zijn in staat om uw vervoersaanvraag snel en accuraat om te zetten in een passend voorstel en een concreet vervoersplan. Door deze korte communicatielijn kan direct ingesprongen worden op nieuwe en actuele situaties: in de voorbereiding op uw evenement, maar ook ter plaatse!

Referenties
Onze jarenlange ervaring en het persoonlijke klantencontact zorgen er voor dat vele opdrachtgevers jaarlijks gebruik blijven maken van onze diensten. Overheden, universiteiten, hogescholen en bedrijven behoren tot de lange lijst van referenties.

Meer informatie of offerte aanvragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 088-88 66 777. Ook kunt u direct een offerte aanvragen, via info@evenementopweg.nl.

Klik hier om naar de site van Evenementopweg te gaan.