Menu

Welkom bij Betuwe Express!

Betuwe Express is de specialist voor al uw dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen. Of het nu gaat om touringcarverhuur voor 19 of meer dan 10.000 personen, een dagje uit, een musicalbezoek of een groepsreis voor uw bedrijf of vereniging. Wij hebben de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen.

Welkom bij Betuwe Express!

Touringcarverhuur

Onze reizen worden op de vertrouwde manier georganiseerd, maar rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM. Vraag uw vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.

Werken bij Betuwe Express

Als touringcarchauffeur bij Betuwe Express breng jij onze passagiers met een lach op je gezicht van punt A naar punt B; of het nou een groepsreis, zakelijke reis of schoolreis is. Wil jij jouw ervaring achter het stuur inzetten? Kom naar onze wervingsdagen!
Reistips
 
Klik hier om te zien welke dagtochten speciaal voor GelrePas-houders te boeken zijn. Op de Gelrepas staat een tegoed speciaal voor jou. Hoeveel teg..
 45,00
 
 
14 april t/m 9 oktober 2022 Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere. U ontdekt hier groene oplossingen van innova..
v.a.
 0,00
 
 
Van 15 t/m 21 april 2022 vindt in RAI Amsterdam het gezelligste evenement van Nederland weer plaats: de Huishoudbeurs! Kom proeven, proberen en natuur..
v.a.
 21,50
 
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema. ..
v.a.
 109,50
 
Reistips
 
De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het ..
 119,50
 
 
Wilt u met uw vereniging of gezelschap het jaar afsluiten of beginnen met een leuke en smaakvolle dagtocht? Dat kan, boek dan de Stamppottocht! Tijden..
 21,50
 
 
In Zeeland (Noord-Brabant), bij restaurant Het Witte Huis, gaat u genieten van de enige echte Hollandse Snert-show. De Dutch Show Company neemt u mee ..
 32,50
 
Powered by Travelta-CMS