Menu

ABC-reizen

Bent u op zoek naar een betaalbaar maar toch geslaagd dagje uit voor uw bedrijf, vereniging, school of familie? Onze ABC-reizen zijn daarvoor bijzonder geschikt. ABC-reizen zijn verkorte dagreizen voor een voordelig tarief. En wegens het succes van vorig jaar, ontbreken ze ook dit jaar niet. Wij wensen u bij deze alvast veel plezier. 

Speciale wensenNatuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Voorbeeld reizen
 
Speciaal voor u hebben wij een echte Hollandse snerttocht samengesteld. Halverwege de ochtend rijdt u van uw opstapplaats naar restaurant De Molen in Harskamp. U arriveert hier aan het begin van de middag. In het restaurant k..
 
 
De Holterberg is een schitterend natuurgebied dat zijn weerga niet kent. Alles wat Moeder Natuur te bieden heeft, kunt u hier terugvinden. Schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden, zandverstuivingen, wild, bijzondere vog..
 
 
Dit museum geeft u een unieke kijk in de wereld van toen.… Ervaar het zelf en laat u meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren v..
 
 
In Museum De Lage Hof in Overasselt waant u zich midden in het boerenleven tussen 1850 en 1960 zoals dat zich afspeelde op de gemengde boerenbedrijven, gelegen op de zand- en kleigronden in het Rijk van Nijmegen, Land van Cui..
 
 
In dit museum kunt u zien en ruiken hoe het was op een boerderij anno 1900. Het Boerenbondsmuseum biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum vindt. Zo treft ..
 
 
In het hart van Nederland, in het land van Maas en Waal, vindt u het prachtige ruim opgezette natuurgebied De Gouden Ham. De Gouden Ham ligt centraal in een landschap van rivieren, dijken, polders en rustieke dorpjes. Door mo..
 
 
Blue Berrie Hill, dit is een klein paradijsje in Noord-Limburg. Midden tussen 50 hectare blauwe bessen velden ligt dit supergezellige paviljoen van Blue Berrie Hill. Hier hebben ze alles van blauwe bessen. Variërend van ..
 
 
In het Gelderse Terwolde vindt u Brasserie Kriebelz. Hier hebben ze een uniek concept bedacht, de Dekselse Pannetjes. Met uw groep mag u een keuze maken uit 3 pannetjes en dan kunt u onbeperkt genieten van een heerlijke maalt..
 
 
In Melderslo, midden tussen Peel en Maas, ligt streekboerderij en Nationaal Asperge- en Champignonmuseum De Locht. De karakteristieke landgevelboerderij uit 1859 kenmerkt zich door de gezellige sfeer die het uitstraalt. Bij d..
 
 
Bezoek de distilleerderij in Tilburg en maak kennis met het verhaal achter de kruidenlikeur. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van…, het kruiken en de sfeer. Vanuit uw opstapplaats rijden we na..
 
 
Een luxe touringcar brengt u naar Loosdrecht waar u aan boord stapt van de rondvaartboot van Rederij Wolfrat. De tocht van 3 uur voert u over de Loosdrechtse Plassen en door de Mijndense sluis naar de Vecht. U vaart langs Loe..
 
 
Onderweg naar Brüggen stoppen we voor een lekker kopje koffie en LImburgse vlaai. Aangekomen in Brüggen maakt u tijdens de stadswandeling kennis met de mooie Duitse plaats Brüggen en bezoekt u het Museum Jagd u..
 
 
In de Betuwe geniet u tijdens het voorjaar per boot van de mooiste bloesems. Uiteraard hebben ook de overige seizoenen hun eigen gezicht in dit unieke natuurgebied. In ieder jaargetijde is de boottocht meer dan de moeite waar..
 
 
Een leuk museum vol romantiek uit grootmoeders tijd. De collectie mechanisme muziekinstrumenten omvat cilinder- en schijvenspeeldozen, bewegende en muziekmakende figuren, straatpiano’s en dansorgels. Tijdens de demonstr..
 
 
In de Orchideeën Hoeve staat een tropische wereldreis op u te wachten. Wandel door de 25.000 vierkante meter overdekte tuinen en bewonder duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën. In de Vlinder Vallei, de groo..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS