Menu

ABC-reizen

Bent u op zoek naar een betaalbaar maar toch geslaagd dagje uit voor uw bedrijf, vereniging, school of familie? Onze ABC-reizen zijn daarvoor bijzonder geschikt. ABC-reizen zijn verkorte dagreizen voor een voordelig tarief. En wegens het succes van vorig jaar, ontbreken ze ook dit jaar niet.

Op alle ABC-reizen is in de maanden januari, februari, maart, juli, augustus, november en december een korting van € 3,50 p.p. van toepassing.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Voorbeeld reizen
 
Speciaal voor u hebben wij een echte Hollandse snerttocht samengesteld. Halverwege de ochtend rijdt u van uw opstapplaats naar Schimmel 1885 in Woudenberg. U arriveert hier aan het begin van de middag. In het restaurant kunt ..
 
 
In Ridderkerk bezoekt u Chocolade Atelier Van Noppen. Van Noppen maakt een breed assortiment chocolade relatiegeschenken en delicatessen. Voordat u Frits van Noppen op zijn vingers gaat kijken, gaat u eerst genieten van een g..
 
 
Dit museum geeft u een unieke kijk in de wereld van toen.… Ervaar het zelf en laat u meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren v..
 
 
Half maart t/m november In de Koekoekspolder, hét tuinbouwgebied van IJsselmuiden, teelt de familie Kalter al ruim 15 jaar de lekkerste aardbeien van Nederland! De aardbeienkwekerij wordt sinds 2015 duurzaam verwarm..
 
 
In dit museum kunt u zien en ruiken hoe het was op een boerderij anno 1900. Het Boerenbondsmuseum biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum vindt. Zo treft ..
 
 
In het hart van Nederland, in het land van Maas en Waal, vindt u het prachtige ruim opgezette natuurgebied De Gouden Ham. De Gouden Ham ligt centraal in een landschap van rivieren, dijken, polders en rustieke dorpjes. Door m..
 
 
Boekbaar van maart t/m juni en september t/m december Vander Kloostermode verzorgt al vele jaren modepresentaties voor de 50plus doelgroep. In Boskoop, in hun winkel, wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Aanslu..
 
 
In het Gelderse Terwolde vindt u Brasserie Kriebelz. Hier hebben ze een uniek concept bedacht, de Dekselse Pannetjes. Met uw groep mag u een keuze maken uit 3 pannetjes en dan kunt u onbeperkt genieten van een heerlijke maalt..
 
 
Maximaal 60 personen Aan de rand van Elburg vindt u de prachtige lunchroom, desembakkerij, chocolaterie, kleine ijsfabriek en bakkersmolen van Bakkerij Schuld. U wordt hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens wo..
 
 
Tussen de hoogstam kersenbomen, in het hart van de Kromme Rijnstreek vindt u het enige echte Kersenmuseum van Nederland. Juist op deze plek, waar de historie en de rijke traditie van de kersenteelt nog iedere zomer zo tastbaa..
 
 
’s Morgens rijden we naar Roermond, waar u aan boord gaat van Rederij de Corporaal voor een 70 minuten durende rondvaart over de Maas en de Maasplassen. Tijdens de vaartocht krijgt u koffie met Limburgse vlaai aangebode..
 
 
In de Betuwe geniet u tijdens het voorjaar per boot van de mooiste bloesems. Uiteraard hebben ook de overige seizoenen hun eigen gezicht in dit unieke natuurgebied. In ieder jaargetijde is de boottocht meer dan de moeite waar..
 
 
Onderweg naar Helmond beginnen we onze dag met een goed verzorgd 3-gangen diner bij Partycentrum ’t Maxend in Nistelrode. Daarna rijden we naar Helmond voor een bezoek aan het EDAH- en het Draaiorgelmuseum. In het EDAH-..
 
 
Stel uw kompas af op de geheel overdekte en rolstoelvriendelijke Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijke reis door meer dan 25.000 m2 tropische tuinen. Reis over avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbrugg..
 
 
Alleen in de periode april, mei en juni. Max. 60 personen. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het Brabantse Haps. Hier wordt u hartelijk ontvangen door de eigenaresse van Gastvrei Aalshof. Onder het genot van e..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS