Menu

ABC-reizen

Bent u op zoek naar een betaalbaar maar toch geslaagd dagje uit voor uw bedrijf, vereniging, school of familie? Onze ABC-reizen zijn daarvoor bijzonder geschikt. ABC-reizen zijn verkorte dagreizen voor een voordelig tarief. En wegens het succes van vorig jaar, ontbreken ze ook dit jaar niet. Wij wensen u bij deze alvast veel plezier. 

Speciale wensenNatuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Voorbeeld reizen
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het Brabantse Haps. Hier wordt u hartelijk ontvangen door de eigenaresse van Gastvrei Aalshof. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, huisgemaakte appeltaart en ‘Door..
 
 
Bij De Weistaar in Maarsbergen wordt u hartelijk ontvangen. Onder het genot van twee maal een kopje koffie met gesorteerd gebak ziet u een korte film over het maken van kaas en boter. Tijdens deze film krijgt u twee soorten k..
 
 
In de onmiddellijke nabijheid van het dorpscentrum bevindt zich achter de Noorderkerk het Klederdracht- en Visserijmuseum. In dit museum vindt u alles over klederdracht en cultuur van Bunschoten Spakenburg. De collectie omvat..
 
 
Maximaal 60 personen. Vandaag neemt u een kijkje achter de schermen bij Vliegveld Teuge. Tijdens de rondrit ziet u de mogelijkheden op het vliegveld, zoals parachutespringen, zweefvliegen, rondvluchten, vlieglessen en een ..
 
 
In Elburg gaat u aan boord van Rederij Randmeer voor een 100 minuten durende tocht over het Veluwemeer. Gedurende de boottocht zal een koffietafel met soep en een kroket geserveerd worden. Teruggekeerd in Elburg heeft u geleg..
 
 
De provincie Utrecht staat bekend om zijn vele kastelen en uitgestrekte bossen. Deze dag gaat u hiermee kennismaken. In Scherpenzeel zal een heerlijk diner geserveerd worden. Aansluitend rijden we naar Soest, waar we langs Pa..
 
 
In Kinderdijk bij restaurant de Klok wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens neemt Glasentertainer Willem Buyse u mee in de wereld van glasblazen. Hij geeft op een ludieke manier uitleg over het blazen van..
 
 
Maximaal 50 personen. In het voorjaar raden wij u aan deze prachtige route met de touringcar te gaan maken. Tijdens deze tour kunt u genieten van alle bloesempracht die de Betuwe te bieden heeft. Aansluitend brengen we een..
 
 
Op de Veluwe in het dorp Voorthuizen, vindt u een unieke locatie, ’t Westdorp, waar van alles te beleven is. Een uit de hand gelopen hobby van boer Gijs is het verzamelen van spullen uit grootmoeders tijd. Bij die mooie..
 
 
In Zaltbommel gaat u aan boord van Partycruises Bommelervaart. Zij nemen u mee voor een drie uur durende vaartocht. Geniet van de mooie omgeving en ervaar hoe het schutten te werk gaat, want tijdens de vaartocht passeert u tw..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden wij via een toeristische route naar Restaurant De Ruggestee in Hoenderloo, waar u welkom wordt geheten met een kopje koffie of thee en een appeldriehoek. Vervolgens stapt u weer in de touringcar v..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS