Menu

Arrangementen

Fietsen, kanöen, Nordic Walking, outdoor programma’s, survivaltocht in de grotten, voetbal, zeevissen, zeilen……en nog veel meer. Dat is wat we verstaan onder een actief arrangement voor uw bedrijf, vereniging, school of familie. We wensen u alvast een hele sportieve dag toe. 

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Voorbeeld reizen
 
In het Belgische Mol-Postel vindt u De Kaasboerin, dat al meer dan 20 jaar lang voor betaalbare prijzen diverse shows organiseert, compleet verzorgd met diners of buffetten. Deze middag vol met dans-lach-show zijn bijzonder g..
 
 
Amsterdam heeft veel te bieden; van boeiende musea tot verassende architectuur, van trendy winkels tot de beroemde grachtengordel. Verken de stad per fiets, waterfiets, met een rondvaartboot of te voet onder leiding van een g..
 
 
Een dagje Den Haag Hofstad Den Haag. De stad van de regering, het parlement en het koninklijk huis. Den Haag is dan wel niet onze hoofdstad, maar vervult wel veel belangrijke functies. Er is voor de bezoeker veel te beleven ..
 
 
Een dagje Rotterdam Rotterdam is wereld beroemd dankzij de haven, de moderne architectuur, het stadsstrand, Feyenoord.. Voor een bedrijfs-, familie- of club uitje hebben wij een aantal arrangementen geselecteerd, zodat u d..
 
 
In de stad Utrecht hebben wij speciaal voor uw groep een aantal mogelijkheden voor een onvergetelijke dag of avond geselecteerd. Verken de stad op een originele manier, zoals tijdens een themawandeling of een interactieve toc..
 
 
Bekijk de wereld van de brandweer eens van binnen. Stap de kazerne binnen en maak mee wat een brandweerman dagelijks meemaakt: adrenaline, helden daden, wachten, ontspanning, sporten en samen met je kamaraden een kaartje legg..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS