Menu

Een dagje Amsterdam

Amsterdam heeft veel te bieden; van boeiende musea tot verassende architectuur, van trendy winkels tot de beroemde grachtengordel. Verken de stad per fiets, waterfiets, met een rondvaartboot of te voet onder leiding van een gids. Alle onderstaande mogelijkheden zijn uitstekend te combineren of te gebruiken in een dagprogramma met lunch, diner of borrelarrangement, afgestemd op uw wensen.

Rondvaarten door de grachten
Vanaf het water ziet u Amsterdam van een andere kant. Verschillende rederijen kunnen een rondvaart voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met een arrangement. U ziet onder andere de Amstel, fraaie imponerende grachtenpanden, de Magere brug, de zevenbogen- en bruggengracht, het VOC-schip en de haven.

Amsterdam Anders met de Yellow Bike
Per fiets krijgt u een goede indruk van onze eigen ‘wereldstad’. In een tour van 2 of 3 uur komt u langs bekende bezienswaardigheden zoals de grachten, de Jordaan, het Leidseplein, Vondelpark en de rosse buurt, maar ook langs talloze minder bekende plekjes. Onderweg wordt regelmatig gestopt voor de uitleg van de gids.

Stadswandeling
Wanneer u kiest voor een wandeling kunt u in 2 uur de Jordaan of de Rosse buurt en omgeving beter leren kennen. Alle tochten vinden plaats in kleine groepen onder deskundige leiding van een enthousiaste gids, die u allerlei wetenswaardigheden over onze hoofdstad vertelt.

Beleven en ontdekken
Om Amsterdam op een andere manier te leren kennen, bieden we een aantal verassende programma’s van Van Aemstel producties aan. Wat denkt u van en bezoek aan het Appier Baantjer museum, een hilarische Wallen speurtocht, een moordspel in de kroeg of een smartlappen workshop?

Borrelen, Bikken en Brullen
Dit gezellige avondje uit begint aan boord van een luxe boot van de Blue Boat Company. Na 1½ uur ‘borrelen’ tijdens het varen door de grachten wordt het tijd om te ‘bikken’. U wordt begeleid naar het Comedy Café, waar een heerlijk 3 gangen diner voor u klaarstaat. Na het eten gaan we ‘brullen’ tijdens de professionele comedy show die gegarandeerd voor een vrolijke avond zorgt!

Stadiontour Amsterdam ArenA
Amsterdam staat natuurlijk ook bekend om Ajax en de Amsterdam ArenA. Ga mee tijdens deze stadiontour en bezoek het kloppende hart van de club, dat normaal gesloten is voor het publiek. Gedurende de tour vertelt de gids alle ‘ins & outs’ over Ajax en het stadion. Deze activiteit is geschikt voor iedere voetballiefhebber, van jong tot oud!

Á la Carte
In groepen van vier personen stapt u in een waterfiets voor een 3 ½ uur durende VOC puzzeltocht. U krijgt opdrachten zoals koers uitzetten, navigeren en uitheemse kruiden ruiken, en vragen over geografie, historie en bouwkunde. Zo maakt u kennis met vervlogen tijden.

Museum bezoek
Het culturele aanbod in Amsterdam zeer divers met meer dan 50 musea met de meest uiteenlopende collecties en tentoonstellingen. Bezoekt u bijvoorbeeld het Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Anne Frank Huis, Madame Tussaud’s of de Hermitage.

The Heineken Experience
Ontdek de wereld van Heineken in de voormalige brouwerij. Ervaar de geschiedenis en ontdek de snelheid van een bottellijn. Test uw kennis van het brouwproces en geniet van een goed glas bier. De interactieve Experience is: zien, horen, aanraken, proeven en genieten!

NEMO
Ingewikkelde wetenschap wordt kinderspel in futuristische science center NEMO in Amsterdam. Men hoeft niet van wetenschap te houden om NEMO fantastisch te vinden; hier wordt spelenderwijs geleerd hoe de dingen in de wereld werken of maakt u drop in het laboratorium.

The Amsterdam Dungeons
The Amsterdam Dungeon brengt 500 jaar duistere geschiedenis tot leven! Groepsgewijs wordt een tour afgelegd waarbij u op huiveringwekkende wijze in aanraking komt met Rembrandt, de VOC en de Spaanse Inquisitie. The Amsterdam Dungeon, de favoriete familie attractie van Amsterdam.

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen
Meer informatie
Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.
Offerte aanvragen
Informatie

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS