Menu

Een dagje Den Haag

Een dagje Den Haag
Hofstad Den Haag. De stad van de regering, het parlement en het koninklijk huis. Den Haag is dan wel niet onze hoofdstad, maar vervult wel veel belangrijke functies. Er is voor de bezoeker veel te beleven in Den Haag; breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Binnenhof, maak een stadswandeling of rondvaart, bezoek een van de vele musea of ga winkelen in het historische stadscentrum. Speciaal voor u zijn verschillende mogelijkheden geselecteerd. Deze ideeën zijn uitstekend te combineren of te gebruiken in een dagprogramma afgestemd op uw wens en budget. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Madurodam
In Madurodam, de kleinste stad van Nederland, ziet u de mooiste plekjes, steden en gebouwen van Nederland op schaal 1:25 nagebouwd tot in het kleinste detail. Alles lijkt levensecht!

Sea Life
In Sea Life ontdekt u een verassende onderwaterwereld met haaien, piranha´s, roggen zeepaardjes en nog veel meer. U waant zich in tropische wateren!

Panorama Mesdag
Panorama Mesdag is het oudste panorama ter wereld en is een uniek cultuurhistorisch monument. U ziet het vergezicht op de zee, de duinen en Scheveningen op een doek van 120 meter lang en 14 meter hoog. Stap in het grootste schilderij van Nederland.

ProDemos
Wilt u meer weten over de Nederlandse politiek en democratie? Kom dan naar ProDemos in het hart van politiek Den Haag! ProDemos geeft voorlichting over democratie en rechtsstaat. In onze speciaal ingerichte zalen, zoals een nabootsing van de Trêveszaal, de Senaat en de Tweede Kamer, bent u meteen in de juiste stemming voor een dagje Haagse politiek! Uiteraard brengen we bij al onze programma’s een bezoek aan de Tweede Kamer, en indien mogelijk ook aan Ridderzaal en Eerste Kamer.

Omniversum
In het Omniversum worden films door middel van een geavanceerde techniek op een enorm scherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol, die om het publiek heen staat. Overal om u heen speelt de film, u komt ogen te kort!

Museum de Gevangenpoort
De Gevangenpoort toont het verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen en neemt u mee naar vervlogen tijden, vol spannende verhalen. Treed in de voetsporen van de gevangenen en beleef de historie van de gevangenis.

Royal Tour
Den Haag, onze Koninklijke stad. Tijdens de Royal Tour die uw met de bus maakt komt u langs alle paleizen in en rondom Den Haag. Aanschouw de rijkdom van deze stad, begeleid door een enthousiast vertellende gids die u alle wetenswaardigheden over het koningshuis en de gebouwen zal vertellen!

Stadswandeling Multicultureel Den Haag
Tijdens deze 2 uur durende wandeling brengt u een bezoek aan de bijzondere wijken van Den Haag. De wandeling start in Chinatown, waar de straatnaambordjes tweetalig zijn: Nederlands en Chinees. In de diverse toko’s kunt u allerlei spullen kopen, van ingrediënten tot eetstokjes! Na China Town gaat u de Schilderswijk in, welke rijk is aan diverse culturen. Een verassende rondleiding die een heel andere kant van Den Haag laat zien. Voor sportievelingen is deze tocht ook op de step te doen!

Den Haag vanaf het water
Rederij de Ooievaart verzorgd met authentieke (open) boten rondvaarten door de grachten van Den Haag. De rondvaart wordt altijd begeleid door een gids die u verteld over de bezienswaardigheden op de vaarroute. Bekijk Den Haag eens vanaf het water!

Scheveningen
Het wijde zandstrand van Scheveningen is dé plek om lekker uit te waaien. Er zijn vele dingen te beleven: op de pier kunt u een wandeling maken over de Promenade en genieten van de winkeltjes op de Pier of u maakt een rondrit door Scheveningen met de gezellige Boulevardtrein. Scheveningen heeft alles voor een geslaagd dagje strand.
Meer informatie
Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.
Offerte aanvragen
Informatie

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS