Menu

Een dagje Rotterdam

Een dagje Rotterdam

Rotterdam is wereld beroemd dankzij de haven, de moderne architectuur, het stadsstrand, Feyenoord.. Voor een bedrijfs-, familie- of club uitje hebben wij een aantal arrangementen geselecteerd, zodat u de Maasstad op een originele manier kunt leren kennen. Verschillende onderdelen zijn uitstekend te combineren of te gebruiken in een programma met lunch, diner of borrelarrangement, afgestemd op ieders budget en wens.
Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.


Komische CityRally
Tijdens ‘Crazy 88’ vindt er een spannende, krankzinnige en komische wedstrijd plaats tussen de teams. Doldwaze opdrachten in Rotterdam zijn bijvoorbeeld: Neem een roltrap in tegengestelde richting of bedel een euro los van een zwerver .. Dat alles moet elk team vastleggen op video, als bewijsmateriaal. Welk team heeft toont de meeste lef en heeft het beste teamwork?

Havenrondvaart
In 75 minuten beleeft u een bijzondere vaartocht door een van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de werven, dokken en kades van nabij en neemt zelf deel aan het drukke verkeer van zee- en binnenschepen op de Maas. Zie de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, natuurlijk voorzien van een heldere uitleg.

Around Town
Ga op pad met hippe Electra tandems, stoere chopperbikes, beachcruisers of snelle kickbikes en verken de stad! U kunt op pad met een van de Rotterdamse gidsen of Rotterdam zelf ontdekken met een speurtocht. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen.

Futureland
Voorbij Rotterdam wordt gebouwd aan de Maasvlakte 2. Dichter bij een nieuw stuk Nederland en een haven in aanbouw kun je niet komen. Golven, zand en wind voeren hier de boventoon. Ontdek vanaf het Panorama Deck het fantastische uitzicht op het werk vanaf het Panorama Deck. Zelf meebouwen aan Maasvlakte2 kan door aan het stuurwiel te gaan staan zodat je ziet hoe en wanneer het land boven water komt. Of maak in de FutureFlightExperience
een virtuele reis boven de Maasvlakte in 2035.

Bierproeverij
Proef de heerlijkste Rotterdamse biertjes, terwijl de brouwmeester u de verhalen achter het gerstenat, de historie van
de Delfshaven en de Pelgrimvaders vertelt. Welk biertje heeft uw voorkeur?

stadiontour de Kuip
Altijd al eens een kijkje willen nemen in één van de mooiste stadions van Nederland? Onder leiding van ervaren gidsen zult u een uitgebreide rondleiding krijgen in het Feyenoord stadion. Ook bijzondere bezienswaardigheden zoals de spelerstunnel worden bij deze rondleiding natuurlijk niet overgeslagen! Welke Feyenoord coryfee zou u vandaag tegen het lijf lopen?

Splashtours
Beleef Rotterdam op een hele bijzondere manier. Splashtours neemt u mee op een rondrit door Rotterdam. Tijdens de stadsrit krijgt u de meest bijzondere en mooie plekjes van Rotterdam te zien. Na deze interessante stadsrit maakt u een spectaculaire duik in de Maas; ‘de splash’. De ‘bus’ vaart door het Rotterdamse havengebied en langs de prachtige skyline.

Lasergamen onder water; onder vuur
U stapt binnen in het ruim van het schip. In de machinekamer maken de spelers zich klaar voor vertrek. Het geluid van sonar en water versterkt de onder water ervaring. Door patrijspoorten wordt u beschoten. U kunt dekking zoeken achter olievaten en motoren. Beleef nu de unieke laserervaring in Rotterdam

Mission: Funjet
Stap aan boord van Funjet. U bent een onderdeel van een team agente die speciaal voor deze missie zijn geselecteerd. In een gloednieuwe jetboat vliegt u met een topsnelheid van 100 kilometer per uur over de maas. Spring aan boord en voel de adrenaline! Tijdens uw missie worden opnamen gemaakt met een gopro camera. Deze beelden kunt u na afloop terug vinden op de website van Funjet.

Euromast
De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland. Tijdens uw bezoek gaat u in de lift in een recordtempo naar de platforms. Hier is het genieten van het uitzicht over de stad en het havengebied. Maak vanaf hier een spectaculaire tocht met de Euroscoop naar de 185 meter hoge top en beleef Rotterdam 360°.
Meer informatie
Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.
Offerte aanvragen
Informatie

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS