Menu

Evenementstochten

De hieronder vermelde tochten zijn gekoppeld aan een bepaald evenement en zijn daardoor niet het gehele jaar beschikbaar. Wat dacht u van een bezoek aan de Libelle zomerweek, The Night of the Proms of de A1 Grand Prix in Zandvoort? U vindt zeker iets leuks voor uw groep op onze site.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Voorbeeld reizen
 
Mei 2021 (onder voorbehoud) De Libelle Zomerweek biedt bezoekers de unieke kans het grootste vrouwenweekblad van Nederland ‘levensecht’ mee te maken. De Zomerweek is een driedimensionale weergave van het blad L..
 
 
19 tot en met 27 februari 2022 De grootste en meest gevarieerde beurs van Nederland is de internationale Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam. De Huishoudbeurs is het gezelligste dagje uit waar alle zintuigen worden geprik..
 
 
20 maart t/m 9 mei 2021. Keukenhof is verrassend voor jong en oud. Het is al meer dan 60 jaar één van de meest populaire bestemmingen van Nederland en is wereldwijd bekend. Hier kunt u inspiratie opdoen en te..
 
 
Dinsdag 21 september 2021 De derde dinsdag in september is ieder jaar weer een van de belangrijkste dagen voor ons Nederlanders. Op Prinsjesdag leest de Koning de troonrede voor, waarin de regering haar plannen voor het ko..
 
 
Heeft u er ook zo zin in om erop uit te gaan? Te genieten van het moois dat Nederland te bieden heeft? Boek dan onze bloesemtocht per touringcar. Ieder voorjaar vindt er in de Betuwe een metamorfose plaats: na de winterper..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS