Menu

Prinsjesdag

Dinsdag 19 september 2023

De derde dinsdag in september is ieder jaar weer een van de belangrijkste dagen voor ons Nederlanders. Op Prinsjesdag leest de Koning de troonrede voor, waarin de regering haar plannen voor het komende jaar bekend maakt. Voordat de Koning aankomt op het Binnenhof maakt hij een rijtoer door Den Haag. Vanuit Paleis Noordeinde gaat hij via het Lange Voorhout en de Korte Vijverberg naar het Binnenhof. U kunt hier getuige van zijn.

Vanuit uw instapplaats rijden we naar het koffieadres, waar u koffie met gebak krijgt aangeboden. Vervolgens rijden we naar het Malieveld in Den Haag. In de touringcar krijgt u een lunchpakket uitgereikt. In Den Haag staat de gids op u te wachten. U krijgt de entreekaarten voor de tribune op de Lange Voorhout uitgereikt en daarna neemt de gids u mee naar de tribune.

Na de rijtour neemt de gids u mee voor de Royal Tour per touringcar. Als een vorst wordt u langs een aantal koninklijke paleizen en de belangrijkste ministeries in de hofstad gereden. Teruggekeerd bij Paviljoen Malieveld kunt u, voor eigen rekening, nog een consumptie nuttigen. Na dit alles nemen we afscheid van Den Haag en rijden we weer huiswaarts.
Inclusief
  • koffie met gebak
  • lunchpakket
  • tribuneplaats aan Lange Voorhout
  • Royal Tour o.l.v. een gids
  • vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Vertrektijd: 08.00 uur. Thuiskomst: ca. 18.45 uur.
Groepsprijzen
Op aanvraag
> 30
Offerte aanvragen
Informatie

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS