Menu

Korte tochten

Voorbeeld reizen
 
Boekbaar van 10 april t/m 31 oktober 2020 ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen heeft dit jaar het thema “75 jaar bevrijding”. De Tweede Wereldoorlog met al de verschillende gebeurtenissen, maar voo..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Millingen a/d Rijn. Bij Koffie- en Eethuis De Gelderse Poort krijgt u een goed verzorgde koffietafel aangeboden. Daarna vertrek voor een mooie rondrit (met gids) met een bezoek aan..
 
 
Fasten your seatbelts! Tijdens deze dagtocht bezoekt u een unieke verzamelaar en handelaar in vliegtuigen, voor een rondleiding langs 35 historische en militaire vliegtuigen. Voordat u Aerodome gaat bezoeken krijgt u bij Host..
 
 
Van 1 april tot en met 1 november Het Museum van Nostalgie en Techniek in Langenboom. Wim van Schayik heeft heel zijn leven al van alles verzameld. Deze complete verzameling is ondergebracht in imposante hallen. Je kunt he..
 
 
Maximaal 66 personen. Vanuit de passantenhaven in Vianen vertrekt u met Partyschip Domani via het Merwedekanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk, hier schut..
 
 
In het Gelderse Vierakker ligt een pareltje verscholen. Prachtig gelegen naast de, naar men zegt, mooiste kerk van Nederland ligt Chocolade- en Koffiehuis Magdalena. De bonbons worden hier nog met de hand gemaakt. Bij aankoms..
 
 
In Nagele wordt u ontvangen bij de Kluishof met koffie en verse appeltaart met slagroom. Daarna volgt er een verhaal van de gids over de Noordoostpolder. Na de koffie stapt u met de gids in de touringcar voor een unieke rondr..
 
 
Maximaal 50 personen. Oranjemuseum Nieuwe Haghuis in Diepenheim is één van de drie Oranjemusea in Nederland. Het museum herbergt een unieke bordencollectie, ruim 1000 stuks, van het Huis van Oranje. Maar dat ..
 
 
Fruittelers Robin en Nienke telen appels, peren, kersen en pruimen in Brielle. Vandaag maakt u kennis met hun bedrijf en restaurant Klokhuys. U wordt ontvangen bij restaurant Klokhuys met een pannenkoek naar keuze (zoet of h..
 
 
Op deze dag wordt u in Partycentrum De Klok in Kinderdijk feestelijk ontvangen met muzikale ondersteuning van de huis accordeonist. Daar wordt u op koffie of thee met een heerlijk stuk appelgebak getrakteerd. Na het tweede ba..
 
 
Plukkerij Framblij in Monster is een leuke bestemming met vrolijke kleurrijke, creatieve inrichting waar iedereen lekker zelf fruit kan plukken. Ze hebben hier wel 20 soorten fruit en alles overdekt. Bij aankomst gaat u eerst..
 
 
November tot en met maart Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar Giethoorn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Rietstulp met een warme consumptie en een stukje speculaas. Na de koffie gaat u onder begeleiding van een desku..
 
 
Maximaal 60 personen. Via het prachtige gebied de Weerribben rijden we naar restaurant ‘t Binnenhof in Paasloo. Bij aankomst staat de koffietafel klaar. Nadat u hiervan heeft genoten stapt er een gids bij u in de t..
 
 
Maximaal 50 personen - treintje niet op dinsdagen en donderdagen in juli en augustus. Hellendoorn is een eeuwenoud dorp, prachtig centraal gelegen in Overijssel en in de natuur van en bij de Sallandse Heuvelrug. Ter plaats..
 
 
Maximaal 70 personen Kampen is een kleine stad met een groot verleden! Wij hebben voor u een speciaal Hanze-arrangement waarbij u verschillende locaties bezoekt en waarbij het u op culinair gebied ook aan niets ontbreekt. ..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS