Menu

Korte tochten

Voorbeeld reizen
 
Maart & april 2018 - maximaal 60 personen Nationaal Park Weerribben-Wieden is het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Je vindt hier plassen en sloten, uitgestrekte rietlanden, hooilanden vol bloemen en dichtbegroe..
 
 
13 april t/m 27 oktober 2018 ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen heeft dit jaar het thema Hollandse Meesters. Het park zal weer gevuld worden met de mooiste sculpturen. Schilderijen en het leven van de bekend..
 
 
Boekbaar van half april tot en met half mei ‘s Morgens vertrekken we naar Creil voor het bezoek aan het Tulpeninformatiecentrum. In de tulpenbloeitijd wordt u ontvangen tussen de bloeiende tulpen. U krijgt koffi e me..
 
 
Via een mooie route rijden we naar het plaatsje Groesbeek. Hier, op één van de mooiste plekken van Nederland, tussen de heuvels en bossen, is het verleden tot leven gebracht in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 19..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Velden. In Hostellerie De Maasduinen wordt u hartelijk ontvangen met koffi e en Limburgse vlaai. Vervolgens neemt de gids u mee voor een rondrit. Tijdens deze rondr..
 
 
November tot en met maart Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar Giethoorn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Rietstulp met een warme consumptie en een stukje speculaas. Na de koffie gaat u onder begeleiding van een desku..
 
 
Van 1 april tot en met 1 november Het Museum van Nostalgie en Techniek in Langenboom. Wim van Schayik heeft heel zijn leven al van alles verzameld. Deze complete verzameling is ondergebracht in imposante hallen. Je kunt he..
 
 
Waarschijnlijk kan iedereen zich nog wel voor de geest halen hoe moeder of oma met breinaalden en bolletjes wol in de weer was. Zo worden over het algemeen de truien die in de winkel te koop zijn natuurlijk niet gemaakt. De m..
 
 
Maximaal 70 personen Vanuit de passantenhaven in Vianen vertrekt u met Partyschip Domani via het Merwedekanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk, hier schut..
 
 
U wordt ontvangen bij Restaurant De Thornsche Molen in Persingen. De oude molen stamt uit midden 15e eeuw, maar tijdens de gevechten die volgen op de operatie Market Garden in september 1944, komt de Thornsche Molen in de fro..
 
 
In het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem wordt u ontvangen met koffie en iets lekkers. Daarna vindt er een rondleiding plaats door de wijnkelders. In dit museum komt de wijncultuur en wijnhistorie opnieuw tot leven. Wij nodigen..
 
 
Maximaal 60 personen. Via het prachtige gebied de Weerribben rijden we naar restaurant het Binnenhof in Paasloo. Bij aankomst staat de koffietafel al klaar. Nadat u hiervan heeft genoten stapt er een gids bij u in de tour..
 
 
De Sallandse Heuvelrug is zeer geliefd bij natuurliefhebbers en dat is niet voor niets! Ieder seizoen kent er zijn charmes, maar het herfstseizoen is natuurlijk bijzonder prachtig met al haar kleuren. We starten de dag bij mu..
 
 
Maximaal 50 personen - treintje is niet beschikbaar op dinsdagen en donderdagen in juli en augustus. Hellendoorn is een eeuwenoud dorp, prachtig centraal gelegen in Overijssel en in de natuur van en bij de Sallandse Heuve..
 
 
U gaat vandaag kennismaken met de prachtige natuur van Het Nieuwe Land en de (h)eerlijke streekproducten die er vandaan komen. U wordt in Nagele hartelijk ontvangen bij de Kluishof met koffie en verse appeltaart met slagroom...
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS