Menu

Korte tochten

Voorbeeld reizen
 
Minimaal 40 personen Beperkte mogelijkheden, data op aanvraag. In het voor- of najaar kunt u een leuke boottocht over de romantische Amstel maken. Met een luxe salonboot van Rederij Hattem zetten we vanuit Diemen over de..
 
 
Maximaal 60 personen - niet op woensdag Voordat we met de Zonnetrein de duinen inrijden wordt u eerst ontvangen bij Paviljoen Struin in Camperduin met koffie en struingebak. Hierna staat de Zonnetrein voor u klaar. De Zonn..
 
 
Maximaal 50 personen. Boekbaar van oktober t/m half januari Een geweldig leuk uitstapje in het najaar is om bij Bollenmand.nl in Kudelstaart met z’n allen een voorjaarsmand te vullen met bloembollen onder leiding va..
 
 
Maximaal 60 personen Fruittelers Robin en Nienke telen appels, peren, kersen en pruimen in Brielle. Vandaag maakt u kennis met hun bedrijf en restaurant Klokhuys. U wordt ontvangen bij restaurant Klokhuys met een pannenkoe..
 
 
Maximaal 60 personen - Niet op woensdag Plukkerij Framblij in Monster is een leuke bestemming met vrolijke kleurrijke, creatieve inrichting waar iedereen lekker zelf fruit kan plukken. Ze hebben hier wel 20 soorten fruit e..
 
 
Op deze dag wordt u in Partycentrum De Klok in Kinderdijk feestelijk ontvangen met muzikale ondersteuning van de huis accordeonist. Daar wordt u op koffie of thee met een heerlijk stuk appelgebak getrakteerd. Na het tweede ba..
 
 
20 maart t/m 9 mei 2021 - 11 augustus t/m 16 oktober (Dahlia tuin) Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Voorhout, waar we een bezoek gaan brengen aan de Tulperij. U wordt hier welkom geheten door de gedreven e..
 
 
Vanuit de passantenhaven in Vianen vertrekt u met Partyschip Domani via het Merwedekanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk, hier schut u naar binnen en vaart u..
 
 
’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen heeft dit jaar het thema "75 jaar bevrijding". De Tweede Wereldoorlog met al de verschillende gebeurtenissen, maar vooral ook D-day, de slag om Arnhem en natuurlijk ..
 
 
In het Gelderse Vierakker ligt een pareltje verscholen. Prachtig gelegen naast de, naar men zegt, mooiste kerk van Nederland ligt Chocolade- en Koffiehuis Magdalena. De bonbons worden hier nog met de hand gemaakt. Bij aankoms..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Millingen a/d Rijn. Bij Koffieen Eethuis De Gelderse Poort krijgt u een goed verzorgde koffietafel aangeboden. Daarna vertrekken we voor een mooie rondrit (met gids) met een bezoek..
 
 
Hof van Twello in Twello is een unieke boerderij dat zich bewuster bezighoudt met de natuur, ecologisch leven, verse groenten en biologische producten. We worden hartelijk ontvangen met koffie en appel-karameltaart. Vervolgen..
 
 
Het Museum van Nostalgie en Techniek in Langenboom. Wim van Schayik heeft heel zijn leven al van alles verzameld. Deze complete verzameling is ondergebracht in imposante hallen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is daar ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar ’s-Hertogenbosch. Voordat u het Jheronimus Bosch Art Center gaat bezoeken, gaat u eerst bij Pilkington’s genieten van een heerlijke Engelse lunch. Deze bestaat onder an..
 
 
Fasten your seatbelts! Tijdens deze dagtocht bezoekt u een unieke verzamelaar en handelaar in vliegtuigen, voor een rondleiding langs 35 historische en militaire vliegtuigen. Voordat u Aerodome gaat bezoeken krijgt u bij Host..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS