Menu

Musicals & Events

Wilt u eens een gezellig avondje uit met uw bedrijf, vereniging, school of familie? Ons aanbod varieert van concerten, theatervoorstellingen tot musicals.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Voorbeeld reizen
 
Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldst..
 
 
DE ZIEL VAN DE ZUIDERLING KOMT TOT LEVEN! Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren de spektakel musical Dagboek van een Herdershond. Een van de grootste live entertainment producties die van mei tot..
 
 
DIANA EN ZONEN EEN KONINKLIJKE MUSICAL! Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen. De gloednieuwe musical schakelt ..
 
 
Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Kom dan naar Disney’s Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin e..
 
 
HOLLAND ZINGT HAZES 2022 AL 10 JAAR EEN ODE AAN HET LEVEN VAN ANDRÉ HAZES Holland Zingt Hazes keert ook in 2022 terug in de Ziggo Dome in Amsterdam op vrijdag 11, zaterdag 12, vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2022..
 
 
KREZIP GEEFT OP ZONDAG 15 MEI 2022 EEN GROOT CONCERT OP HET STRAND VAN SCHEVENINGEN! Na een succesvolle comeback met een optreden Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome afgelopen najaar heeft de Krezip de smaa..
 
 
OP 23 & 24 SEPTEMBER 2022 ZIJN DE LADIES OF SOUL TERUG IN DE ZIGGO DOME! Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer hebben na 6 edities en 15 uitverkochte shows in de Ziggo Dome de tijd genomen om te ..
 
 
ONE DE MUSICAL EEN REVOLUTIONAIRE MUSICAL! Een meeslepend liefdesverhaal in de setting van het oude Egypte, dat is ONE de musical! Met ijzersterke muziek gecombineerd met de nieuwste speciale effecten presenteren de maker..
 
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje w..
 
 
EEN HARTVERWARMENDE VERHAAL! The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de familie Von Trap..
 
 
VANAF FEBRUARI 2020 TE ZIEN IN UTRECHT! Na succesvolle producties in West End, Hamburg en Broadway (nov 2019) beleeft de eerste en enige geautoriseerde musical over ‘The Queen of Rock’ zijn Nederlandse premi&eg..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS