Menu

Musicals & Events

Wilt u eens een gezellig avondje uit met uw bedrijf, vereniging, school of familie? Ons aanbod varieert van een bezoek aan de Night of the Proms, een bruisend themafeest bij ’t Tunneke tot een bezoek aan een musical.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Voorbeeld reizen
 
November 2018 (data op aanvraag) Margriet Winter Fair is een jaarlijks terugkerend, feestelijk, winters evenement dat wordt gehouden in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch.
 
 
Wederom brengt Nederlands meest spraakmakende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder h..
 
 
Dinner in Motion is niet zomaar een avondje uit, het is een unieke ervaring. Dinner in Motion neemt je mee op een digitale wereldreis in een 360 graden theater. Heerlijke gerechten worden gecombineerd met een virtuele omgevin..
 
 
Voor de 19de keer op het Haagse Malieveld Groter dan ooit, mooier dan ooit. Van 22 december 2017 tot en met 7 januari 2018 schitteren wereldsterren in een splinternieuwe tent op het Malieveld. We presenteren een voorstelli..
 
 
Voor de zesde keer op rij keert Holland zingt Hazes terug naar de Ziggo Dome Amsterdam, die voor even wordt omgedoopt tot grootste kroek van Nederland! Het publiek kan tijdens dit groots opgezette arenaconcert luidkeels meezi..
 
 
Viert haar 5-jarig jubileum! De Ladies of Soul staan in 2018 opnieuw in de Ziggo Dome! Op zaterdag 24 maart staan ze voor het vijfde jaar op rij in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ben jij er dit jaar tijdens hun grootse jubileum..
 
 
Haar stem. Zijn droom. Hun verhaal. Geluk en ongeluk Gloria ontpopt zich al op jonge leeftijd als een groot muziek- en zangtalent. Ze trouwt met jeugdliefde Emilio, die ook haar manager en producer wordt. De muziekwereld ..
 
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje w..
 
 
Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Romy Monteiro) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen h..
 
 
Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King, de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige ..
 
 
THE ORIGINAL BROADWAY CLASSIC Zestig jaar na de wereldpremière keert de klassieke Broadway musical West Side Story voor slechts vier werken terug naar Nederland. Vanaf de eerste noot tot de laatste adem is West S..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS