Menu

Musicals & Events

Wilt u eens een gezellig avondje uit met uw bedrijf, vereniging, school of familie? Ons aanbod varieert van concerten, theatervoorstellingen tot musicals.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Voorbeeld reizen
 
Wederom brengt Nederlands meest spraakmakende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder h..
 
 
Eindelijk terug in Nederland en voor het eerst in het Engels De musicalklassieker CATS van Andrew Lloyd Webber komt voor slechts 5 weken naar Nederland. Van 20 december 2018 t/m 13 januari 2019 zal de hitmusical in de Lond..
 
 
CAVALLUNA, Europa’s meest succesvolle familieshow met paarden, komt naar Nederland! Op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 zijn er drie spectaculaire voorstellingen te zien in Rotterdam Ahoy. Tijdens CAVALLUNA’..
 
 
Voor de 20de keer op het Haagse Malieveld Vanaf 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 vindt de 20e editie van hét familie-uitje tijdens de Kerstvakantie plaats op het Malieveld in Den Haag. Groot Kerstcircus De..
 
 
Het grootste meezingfeest van Nederland komt ook in 2019 terug en wel op 22 en 23 maart 2019! Holland zingt Hazes staat volgend jaar voor de zevende keer in de Ziggo Dome. In 2019 komt het echte Hazes gevoel letterlijk dic..
 
 
Slechts één maand in Nederland te zien! Jesus Christ Superstar - een interpretatie van de iconische film uit 1973 - komt terug en is tussen 5 en 28 april te zien in Groningen, Amsterdam, Den Haag en Breda. De..
 
 
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2019 staan de Ladies of Soul opnieuw in de Ziggo Dome in Amsterdam met een weergaloze show. Dat Glennis Grace, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Berget Lewis hun krachten bundelen voor Lad..
 
 
MAMMA MIA! De onweerstaanbare musical is nu te zien in Nederland! Vanaf september kun je met jouw relaties en/of collega's in het Beatrix Theater Utrecht genieten van deze internationale musicalsensatie met alle grote ..
 
 
De beste ABBA-show na de originele ABBA In 2019 is het exact veertig jaar geleden dat ABBA in Ahoy stond. Ter gelegenheid hiervan komt op 4 en 5 april 'THE SHOW - A tribute to ABBA' exclusief naar de Rotterdamse po..
 
 
Het theater van de zintuigen keert terug naar Nederland! Tijdens de 10e Palazzo-editie in ons land zal niemand minder dan chef-kok Joris Bijdendijk de culinaire scepter zwaaien. Daarmee is Bijdendijk, na Ron Blaauw, Herman..
 
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje w..
 
 
The Addams Family De excentrieke Addams Family is springlevend! Komend theaterseizoen is de Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY de grootste reizende productie. Met een absolute sterrencast,..
 
 
Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King, de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige ..
 
 
Vanaf maart in het Amsterdamse DeLaMar Theater Iedereen kent de bekende nummers als: 'Op een mooie Pinksterdag', 'Margootje, 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag' en 'Vluchten kan niet meer'...
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS