Menu

Musicals & Events

Wilt u eens een gezellig avondje uit met uw bedrijf, vereniging, school of familie? Ons aanbod varieert van concerten, theatervoorstellingen tot musicals.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Voorbeeld reizen
 
Data: 17 tot en met 21 september De 50PlusBeurs is al 27 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. De 50PlusBuers brengt vele stands ..
 
 
In het AFAS Circustheater Scheveningen krijgt The Lion King een geweldige en even grootse opvolger: vanaf september kan Nederland kennis maken met het internationale Broadway-succes Anastasia. Anastasia is gebaseerd op de gel..
 
 
Datum: zaterdag 19 oktober 2019 Zing en dans mee in Ahoy! De Ahoy-concerten van André Hazes zijn een doorslaand succes. André stond in oktober 2017 voor het eerst in Rotterdam Ahoy. Een succes dat direct l..
 
 
Wederom brengt Nederlands meest spraakmakende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder h..
 
 
Data: 11 oktober tot en met 1 december 2019 Ontdek de show TOTEM, een show van wereldformaat waarin een betoverende reis door de evolutie van de mens afgelegd wordt. Aan de hand van primitieve en moderne mythes, wordt het ..
 
 
Data: 13 en 14 maart 2020! Ook in 2020 komt Holland Zingt Hazes terug in de Ziggo Dome in Amsterdam! Voor de achtste keer op rij wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot de gezelligste kroeg van Nederland. De grootste Hazes hits..
 
 
Popster David Bowie was een audiovisuele kunstenaar, een stijlicoon, een fenomeen in vele gedaanten. Ongrijpbaar en onnavolgbaar. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn meesterstuk. ..
 
 
MAMMA MIA! De onweerstaanbare musical is nu te zien in Nederland! Vanaf september kun je met jouw relaties en/of collega's in het Beatrix Theater Utrecht genieten van deze internationale musicalsensatie met alle grote ..
 
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje w..
 
 
Anastacia maakt musicaldebuut als Killer Queen Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naa..
 
 
Live in Rotterdam Ahoy! Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Ahoy, staat Glennis Grace op vrijdag 6 september 2019 ook in de Rotterdamse poptempel met haar fenomenale eerbetoon aan de legendarische za..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS