Menu

Dagboek van een Herdershond

DE ZIEL VAN DE ZUIDERLING KOMT TOT LEVEN!

Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren de spektakel musical Dagboek van een Herdershond. Een van de grootste live entertainment producties die van mei tot en met juni 2022 exclusief te zien in een speciaal gebouwd pop-up theater in het MECC Maastricht

In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een parochie in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Tegen de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve kapelaan Odekerke probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Dagboek van een Herdershond appelleert aan een gevoel van nostalgie en neemt het publiek mee terug in de tijd.

De legendarische televisie serie die van 1978 tot 1980 te zien was, wordt in een regie van Servé Hermans naar het theater gebracht. De creatives zijn o.a. André Breedland, Ad van Dijk en Martin Michel, bekend van o.m de musicals Ciske de Rat, Cyrano en Grease.
Groepsprijzen
Op aanvraag
> 30
Offerte aanvragen
Informatie

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS