Menu

Tour door de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen zijn erg populair. De reden hiervan zult u deze dag begrijpen. Waar vindt u zo dichtbij huis een gebied dat zo anders is. Speelse riviertjes slingeren zich grillig door het landschap met uitgestrekte bossen. Plotseling opdoemende panorama’s en vergezichten afgewisseld door steile rotspartijen zorgen ervoor dat uw aandacht geen moment verslapt.

Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres waar we deze mooie dag beginnen met koffie en vlaai. We vervolgen de route door het mooie Limburg naar Vaals. Hier staat bij restaurant Wilhelminatoren een uitgebreide koffietafel met salade en kroket voor u klaar. Na de lunch vertrekken we onder leiding van een ervaren gids voor een onvergetelijke tocht door de Belgische Ardennen. Op weg naar Eupen zijn er al vele bezienswaardigheden te zien zoals een metershoge
poorbrug. Vanuit Eupen gaan we via Baraque Michel naar Robertville waarbij we bij Signal de Botrange het hoogste punt van België passeren. In de buurt van Robertville wordt een korte koffiepauze gehouden. Ook het vervolg van de reis zal zeker in uw herinnering blijven. De dag wordt bij restaurant Wilhelminatoren afgesloten met een diner.
Inclusief
  • Koffie met vlaai
  • Koffietafel met salade en kroket
  • Rondrit o.l.v. gids
  • Diner
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
Vertrektijd: ca. 08.00 uur. Thuiskomst: ca. 21.15 uur
Groepsprijzen
Op aanvraag
> 30
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

212

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS