Menu

Duitsland

Voorbeeld reizen
 
“Warum ist es am Rhein so schön” is een veelgehoord lied. Het antwoord op deze vraag zal u tijdens deze dagtocht duidelijk worden. Uitgangspunt van ons uitstapje is vandaag het legendarische plaatsje Kön..
 
 
Het bekende toeristenplaatsje Monschau ligt in het rotsachtige dal van de Rur. Aan de oevers van dit riviertje staan monumentale vakwerkhuizen ‘schouder aan schouder’. Op de steile Schloßberg zijn nog de res..
 
 
De ‘Niederrhein’ is vlak over de grens met Nederland gelegen, zo tussen Nijmegen en Roermond. De Rijn doorkruist het gebied en u vindt er onder andere de steden Wesel, Kleve en Krefeld. Het is een prachtige regio ..
 
 
Oldenkott, slechts een kleine vlek op de landkaart en gelegen aan de Nederlands / Duitse grens. Tegenwoordig is het er heel stil, maar ooit was dat anders! Tot ver in de 19e eeuw was het gehucht het commerciële centrum v..
 
 
Niet op maandag en dinsdag. Bergisches Land, een dromerig heuvellandschap tussen de rivieren de Rijn, Ruhr en Sieg en het Sauerland. Het land van stuwmeren, vriendelijke vakwerkhuizen, romantische burchten en kastelen in u..
 
 
Wereldberoemd herkenningsteken van Wuppertal en de hoofdslagader van het openbaar personenvervoer is de Schwebebahn (zweeftrein). Deze trein is niet alleen herkenningsteken en monument, maar ook / sinds de inzegening en offic..
 
 
Aken ligt aan het drielandenpunt Duitsland-België-Nederland. Het is een officieel kuuroord dankzij zijn minerale chloor- en zwavelhoudende bronnen. Deze bronnen zorgden ook voor de belangrijke uitbouw van de stad. Maar i..
 
 
De destilleerderij van de familie Geuting in Bocholt bestaat al ruim 175 jaar en de ‘Geutings Korn’ wordt door de echte kenner zeker op waarde geschat! De jarenlange ervaring, de hoge kwaliteit van de zongerijpte ..
 
 
Maximaal 50 personen. Wie is er niet bekend met de verscheidenheid aan producten van Dr. Oetker? Hoe leuk is het dan om met eigen ogen eens een kijkje te nemen op de plek waar dit alles geproduceerd wordt!
 
 
We rijden met u naar een wonderschoon stukje Duitsland en een wijngebied bij uitstek, namelijk het Ahrdal. De natuur is hier zo prachtig dat u er beslist van onder de indruk zult zijn. Nadat u bent ingestapt, rijden we naar h..
 
 
Een bezoek aan de Duitse Eifel.
 
 
Niet geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers. Nadat we vanaf uw opstapplaats vertrokken zijn, rijden we naar Gladbeck, waar we een kopje koffie met gebak nuttigen. Na de koffie vertrekken we richting Sauerland, ..
 
 
Niet geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Sauerland is gelegen op slechts drie uur rijden vanaf de Nederlandse grens. Er zijn prachtige bossen, die de bergen tot aan de top bedekken, bekoorlijke dalen met vee..
 
 
Een indrukwekkend én gezellig dagje uit. De Meyer Werft in Papenburg is één van de grootste overdekte scheepswerven ter wereld, waar onder andere de grote, luxe cruiseschepen die in de Caribbean varen en ..
 
 
Minimaal 80 personen. Kleinere groepen mogelijk, maar dan zonder koffietafel op de boot. Vandaag maken we kennis met twee facetten van de scheepvaart, namelijk het maken van een mooie havenrondvaart en een excursie bij de ..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS