Menu

Reizen België en Duitsland

Niet alleen in Nederland brengen we u naar de mooiste plekjes. Ook het bourgondische België en het “gemütliche” Duitsland zijn bijzonder geschikt voor een mooie dagtocht voor uw groep.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.

Voorbeeld reizen
 
Medio april t/m medio mei Denken we aan een bloesemtocht dan denken we meestal aan de Betuwe. Zonder meer een bijzondere attractie in april/mei. Er zijn ook andere fruitstreken waar in dezelfde periode de bomen prachtig in..
 
 
Eind april, begin mei (op aanvraag) Het Koninklijk Paleis van België is gelegen in Laken bij Brussel, de residentiegemeente van het Belgische vorstenhuis. De tuinen van het Paleis beslaan een oppervlakte van 160 ha en..
 
 
Een dagtocht in het teken van begijnen en heksen...
 
 
Zin om een echt Antwerps icoon beter te leren kennen? De nieuwe interactieve brouwerijtour van Stadsbrouwerij De Koninck zal u volledig onderdompelen in de wereld van de Stadsbrouwerij. Het wordt leerzaam, boeiend, maar voora..
 
 
In het Belgische Mol-Postel vindt u De Kaasboerin, dat al meer dan 20 jaar lang voor betaalbare prijzen diverse shows organiseert, compleet verzorgd met diners of buffetten. Deze middag vol met dans-lach show zijn bijzonder g..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Mol-Postel.
 
 
Een dagtocht in het teken van begijnen en heksen…
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Mol-Postel.
 
 
Samen met Italië ontstonden in Vlaanderen het vroegst belangrijke steden. In de schaduw van het indrukwekkende Gravensteen en omzoomd door de twee machtigste abdijen van Vlaanderen, die van Sint Pieters en Sint-Baafs, on..
 
 
Onaantastbaar symbool van Brussel en België. Unieke realisatie in de architectuurgeschiedenis en getuige van de Wereldtentoonstelling van Brussel (Expo 58). Het Atomium is vandaag de meest populaire attractie van de hoof..
 
 
Antwerpen is in tal van opzichten een rijke, levendige stad. Dat ligt niet alleen aan de wereldhaven, de industrie, de historische gebouwen en de vele musea. De Antwerpenaar, die de bijnaam “Sinjoor” heeft, draagt..
 
 
De provincie Antwerpen omvat een groot deel van de bosrijke Kempen, de groentestreek rondom de stad Mechelen, het industriële laagland bij de Scheldemonding plus natuurlijk de eerste havenstad van België: Antwerpen...
 
 
Limburg staat bekend om prachtige heuvellandschappen en schitterende natuur. Voeg daarbij het mooie uitloopgebied van de Belgische Ardennen, de vele beziens- en wetenswaardigheden en uw uitstapje wordt een bijzonder dagje uit..
 
 
Niet geschikt voor mensen slecht ter been of rolstoelen. Aan de oever van de Maas stijgt de bodem van het landschap tot bergachtige hoogten in de Ardennen. U vindt er historische steden naast imponerend natuurschoon, schit..
 
 
Wie kent het boeiende Brugge niet? Dat levende monument van romantiek en cultuur. Brugge laat zich op talloze manieren bewonderen, vanuit de rondvaartboten die door de ‘Reien’ varen, door een tocht per koets of ge..
 
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS