Menu

Reizen België en Duitsland

Niet alleen in Nederland brengen we u naar de mooiste plekjes. Ook het bourgondische België en het “gemütliche” Duitsland zijn bijzonder geschikt voor een mooie dagtocht voor uw groep.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.

Voorbeeld reizen
 
Boekbaar van medio april t/m medio mei Denken we aan een bloesemtocht dan denken we meestal aan de Betuwe. Zonder meer een bijzondere attractie in april/mei. Er zijn ook andere fruitstreken waar in dezelfde periode de bome..
 
 
De Belgische Ardennen zijn erg populair. De reden hiervan zult u deze dag begrijpen. Waar vindt u zo dichtbij huis een gebied dat zo anders is. Speelse riviertjes slingeren zich grillig door het landschap met uitgestrekte bos..
 
 
Scherpenheuvel is een stad in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De plaats is vooral als bedevaartsoord bekend. De barokke Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel is al sinds de zestiende eeuw een belangrijk bede..
 
 
De Abdij van Tongerlo is een uiterst geschikte bestemming voor een dagje uit. Wie het fraaie binnenplein van de abdij betreedt, onder het laat-romaanse en gotische poortgebouw door, krijgt meteen een overzicht de belangrijkst..
 
 
In het Belgische Mol-Postel vindt u De Kaasboerin, dat al meer dan 20 jaar lang voor betaalbare prijzen diverse shows organiseert, compleet verzorgd met diners of buffetten. Deze middag vol met dans-lach-show zijn bijzonder g..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Mol-Postel. U wordt verwelkomd in de Kaasboerin met een lekker stuk gebak en twee kopjes koffie of thee. Na de koffie maakt u kennis met de streekgids die u de gehele dag zal verge..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Mol-Postel. U wordt verwelkomd in de Kaasboerin met een lekker stuk gebak en twee kopjes koffie of thee. Na de koffie maakt u kennis met de streekgids die u de gehele dag zal verge..
 
 
's Morgens rijden we naar Mol-Postel. U wordt verwelkomd in de Kaasboerin met een lekker stuk gebak en twee kopjes koffie of thee. Na de koffie maakt u kennis met de streekgids die u de gehele dag zal vergezellen. Na de k..
 
 
Nadat we vertrokken zijn, rijden we via een mooie route naar ons koffieadres. Hier beginnen we dit dagje uit met koffie en gebak. Na de pauze vervolgen we de route. Langzaam gaat het landschap over in het heuvellandschap waar..
 
 
Antwerpen; een levendige stad. Maar daarnaast vindt de toerist ook rust en ingetogenheid in mooie kerkgebouwen, in smalle oude straatjes en steegjes, onder de Mariabeeldjes in de “kapellekens”. De oude stadskern i..
 
 
Niet geschikt voor mensen slecht ter been of rolstoelen. Aan de oever van de Maas stijgt de bodem van het landschap tot bergachtige hoogten in de Ardennen. U vindt er historische steden naast imponerend natuurschoon, schit..
 
 
Begin april t/m eind september „Emsflower” is de grootste kwekerij van Europa in pot- en perkplanten met bezoekerspark, gelegen in Duitsland direct over de grens. Bijna onvoorstelbaar: de kwekerij produceert el..
 
 
De Meyer Werft in Papenburg is één van de grootste overdekte scheepswerven ter wereld, waar onder andere de grote, luxe cruiseschepen en de ferryschepen worden gebouwd. In de middag rijden we naar Haselünn..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres, waar we deze dag beginnen met koffie en vlaai. Vervolgens rijden we naar het mooie Vaals, naar restaurant Wilhelminatoren. Hier gaat u aan tafel voor een goed verz..
 
 
Oldenkott, slechts een kleine vlek op de landkaart en gelegen aan de Nederlands – Duitse grens. Tegenwoordig is het er heel stil, maar ooit was dat anders! Tot ver in de 19e eeuw was het gehucht het commerciële cen..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS