Menu

Reizen België en Duitsland

Niet alleen in Nederland brengen we u naar de mooiste plekjes. Ook het bourgondische België en het “gemütliche” Duitsland zijn bijzonder geschikt voor een mooie dagtocht voor uw groep.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.

Voorbeeld reizen
 
In het Belgische Mol-Postel vindt u De Kaasboerin, dat al meer dan 20 jaar lang voor betaalbare prijzen diverse shows organiseert, compleet verzorgd met diners of buffetten. Deze middag vol met dans-lach-show zijn bijzonder g..
 
 
Bij De Kaasboerin in Mol-Postel wordt u verwelkomd met een lekker stuk gebak en twee kopjes koffie of thee. U maakt kennis met de streekgids die u de hele dag zal begeleiden. Na de koffie stapt u weer in de touringcar en rijd..
 
 
Scherpenheuvel is een stad in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De plaats is vooral als bedevaartsoord bekend. De barokke Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel is al sinds de zestiende eeuw een belangrijk bede..
 
 
De Abdij van Tongerlo is een uiterst geschikte bestemming voor een dagje uit. Wie het fraaie binnenplein van de abdij betreedt, onder het laat-romaanse en gotische poortgebouw door, krijgt meteen een overzicht de belangrijkst..
 
 
Niet geschikt voor mensen slecht ter been of rolstoelen. Aan de oever van de Maas stijgt de bodem van het landschap tot bergachtige hoogten in de Ardennen. Onderweg stoppen we voor koffie met vlaai. Na deze aangename verpo..
 
 
Antwerpen; een levendige stad. Maar daarnaast vindt de toerist ook rust en ingetogenheid in mooie kerkgebouwen, in smalle oude straatjes en steegjes, onder de Mariabeeldjes in de “kapellekens”. De oude stadskern i..
 
 
De Belgische Ardennen zijn erg populair. De reden hiervan zult u deze dag begrijpen. Waar vindt u zo dichtbij huis een gebied dat zo anders is. Speelse riviertjes slingeren zich grillig door het landschap met uitgestrekte bos..
 
 
Boekbaar van medio april t/m medio mei Denken we aan een bloesemtocht dan denken we meestal aan de Betuwe. Zonder meer een bijzondere attractie in april/mei. Er zijn ook andere fruitstreken waar in dezelfde periode de bome..
 
 
De Meyer Werft in Papenburg is één van de grootste overdekte scheepswerven ter wereld, waar onder andere de grote, luxe cruiseschepen en de ferryschepen worden gebouwd. In de middag rijden we naar Haselünne..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres, waar we deze dag beginnen met koffie en vlaai. Vervolgens rijden we naar het mooie Vaals, naar restaurant Wilhelminatoren. Hier gaat u aan tafel voor een goed verz..
 
 
Oldenkott, slechts een kleine vlek op de landkaart en gelegen aan de Nederlands – Duitse grens. Tegenwoordig is het er heel stil, maar ooit was dat anders! Tot ver in de 19e eeuw was het gehucht het commerciële cen..
 
 
‘s Morgens stoppen we onderweg voor koffie en gebak. Als we hierna richting “messenstad” Solingen rijden, zien we in zuid westelijke richting de imposante Müngstener Brücke, de hoogste spoorwegbrug..
 
 
Wereldberoemd herkenningsteken van Wuppertal en de hoofdslagader van het openbaar personenvervoer is de Schwebebahn (zweeftrein). Deze trein is niet alleen herkenningsteken en monument, maar ook - sinds de inzegening en offic..
 
 
Aken ligt aan het drielandenpunt Duitsland-België-Nederland. Het is een officieel kuuroord dankzij zijn minerale chloor- en zwavelhoudende bronnen. Deze bronnen zorgden ook voor de belangrijke uitbouw van de stad. Maar i..
 
 
De destilleerderij van de familie Geuting in Bocholt bestaat al ruim 175 jaar en de ‘Geutings Korn’ wordt door de echte kenner zeker op waarde geschat! De jarenlange ervaring, de hoge kwaliteit van de zongerijpte ..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS