Menu

Reizen België en Duitsland

Niet alleen in Nederland brengen we u naar de mooiste plekjes. Ook het bourgondische België en het “gemütliche” Duitsland zijn bijzonder geschikt voor een mooie dagtocht voor uw groep.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.

Voorbeeld reizen
 
De provincie Antwerpen omvat een groot deel van de bosrijke Kempen, de groentestreek rondom de stad Mechelen, het industriële laagland bij de Scheldemonding plus natuurlijk de eerste havenstad van België: Antwerpen...
 
 
Limburg staat bekend om prachtige heuvellandschappen en schitterende natuur. Voeg daarbij het mooie uitloopgebied van de Belgische Ardennen, de vele beziens- en wetenswaardigheden en uw uitstapje wordt een bijzonder dagje uit..
 
 
Eind november t/m december 2019. In de kersttijd ondergaan de meeste Duitse steden een metamorfose. Duizenden lampjes versieren de binnensteden. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.
 
 
“Warum ist es am Rhein so schön” is een veelgehoord lied. Het antwoord op deze vraag zal u tijdens deze dagtocht duidelijk worden. Uitgangspunt van ons uitstapje is vandaag het legendarische plaatsje Kön..
 
 
Vandaag reizen we af richting het ‘Teutoburger Wald’, de streek die bekend staat om haar prachtige vergezichten, groene weiden en romantische plekjes. Tecklenburg is het meest noordelijk gelegen bergstadje van Dui..
 
 
Het bekende toeristenplaatsje Monschau ligt in het rotsachtige dal van de Rur. Aan de oevers van dit riviertje staan monumentale vakwerkhuizen ‘schouder aan schouder’. Op de steile Schloßberg zijn nog de res..
 
 
De ‘Niederrhein’ is vlak over de grens met Nederland gelegen, zo tussen Nijmegen en Roermond. De Rijn doorkruist het gebied en u vindt er onder andere de steden Wesel, Kleve en Krefeld. Het is een prachtige regio ..
 
 
Alpincenter Bottrop is het enige all inclusive skigebied ter wereld!
 
 
Oldenkott, slechts een kleine vlek op de landkaart en gelegen aan de Nederlands / Duitse grens. Tegenwoordig is het er heel stil, maar ooit was dat anders! Tot ver in de 19e eeuw was het gehucht het commerciële centrum v..
 
 
Niet op maandag en dinsdag. Bergisches Land, een dromerig heuvellandschap tussen de rivieren de Rijn, Ruhr en Sieg en het Sauerland. Het land van stuwmeren, vriendelijke vakwerkhuizen, romantische burchten en kastelen in u..
 
 
Wereldberoemd herkenningsteken van Wuppertal en de hoofdslagader van het openbaar personenvervoer is de Schwebebahn (zweeftrein). Deze trein is niet alleen herkenningsteken en monument, maar ook - sinds de inzegening en offi ..
 
 
Aken ligt aan het drielandenpunt Duitsland-België-Nederland. Het is een officieel kuuroord dankzij zijn minerale chloor- en zwavelhoudende bronnen. Deze bronnen zorgden ook voor de belangrijke uitbouw van de stad. Maar i..
 
 
De destilleerderij van de familie Geuting in Bocholt bestaat al ruim 175 jaar en de ‘Geutings Korn’ wordt door de echte kenner zeker op waarde geschat! De jarenlange ervaring, de hoge kwaliteit van de zongerijpte ..
 
 
Maximaal 50 personen. Wie is er niet bekend met de verscheidenheid aan producten van Dr. Oetker? Hoe leuk is het dan om met eigen ogen eens een kijkje te nemen op de plek waar dit alles geproduceerd wordt!
 
 
We rijden met u naar een wonderschoon stukje Duitsland en een wijngebied bij uitstek, namelijk het Ahrdal. De natuur is hier zo prachtig dat u er beslist van onder de indruk zult zijn. Nadat u bent ingestapt, rijden we naar h..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS