Menu

Reizen België en Duitsland

Niet alleen in Nederland brengen we u naar de mooiste plekjes. Ook het bourgondische België en het “gemütliche” Duitsland zijn bijzonder geschikt voor een mooie dagtocht voor uw groep.

Speciale wensen
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.

Voorbeeld reizen
 
Niet geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers. Nadat we vanaf uw opstapplaats vertrokken zijn, rijden we naar Gladbeck, waar we een kopje koffie met gebak nuttigen. Na de koffie vertrekken we richting Sauerland, ..
 
 
Niet geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Sauerland is gelegen op slechts drie uur rijden vanaf de Nederlandse grens. Er zijn prachtige bossen, die de bergen tot aan de top bedekken, bekoorlijke dalen met vee..
 
 
Een indrukwekkend én gezellig dagje uit. De Meyer Werft in Papenburg is één van de grootste overdekte scheepswerven ter wereld, waar onder andere de grote, luxe cruiseschepen die in de Caribbean varen en ..
 
 
Minimaal 80 personen. Kleinere groepen mogelijk, maar dan zonder koffietafel op de boot. Vandaag maken we kennis met twee facetten van de scheepvaart, namelijk het maken van een mooie havenrondvaart en een excursie bij de ..
 
 
Niet op vrijdag en zaterdag Tijdens deze dagtocht gaan we varen over de Möhnesee en brengen we een bezoek aan één van de modernste bierbrouwerijen van Europa, namelijk de Warsteiner Brauerei in Warstein.
 
 
Nadat we vertrokken zijn, krijgen we onderweg eerst koffie met gebak aangeboden. Na de koffie vertrekken we via een toeristische route met de plaatsen Alstätte, Epe, Ochtrup, Neuenkirchen, Hauenhorstnaar en Riesenbeck, v..
 
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS