Menu

Lakense Tuinen - Brussel

Boekbaar van eind april en begin mei (op aanvraag)

Het Koninklijk Paleis van België is gelegen in Laken bij Brussel, de residentiegemeente van het Belgische vorstenhuis. De tuinen van het Paleis beslaan een oppervlakte van 160 ha en zijn wereldberoemd vanwege hun bijzondere architectuur. U treft hier niet alleen in diverse stijlen aangelegde tuincomplexen aan, maar ook de beroemde Koninklijke Serres die een wonderlijk geheel van planten en exotische bloemen herbergen.
Programma
Behalve een bezichtiging van de Lakense Tuinen staat er ook een bezoek aan Brussel op het programma. Brussel is de hoofdstad van Europa en een levendige stad met een eigen karakter. We vertrekken ‘s morgens en rijden via de kortste weg naar Brussel. Onderweg bieden we u koffie met gebak aan en tegen de middag arriveren we dan bij Kasteel te Laken. Hier bezoekt u op eigen gelegenheid de Koninklijke Serres van Laken.

Na twee uur nemen we afscheid en rijden naar het centrum van Brussel. U kunt u op eigen gelegenheid een hapje eten in één van de vele gezellige gelegenheden in de buurt van de Grote Markt, het historische hart van de stad. En wat dacht u van de leuke winkeltjes, die u vast door de knieën doen aan voor de overheerlijke Belgische bonbons of het Brussels kant... Maar aan alles komt een einde; de terugreis onderbreken we bij het dineradres, waar we tijdens een uitstekend verzorgd afscheidsdiner
kunnen nagenieten van een bijzonder geslaagde dag.
Inclusief
  • koffie met gebak
  • bezoek Lakense tuinen
  • diner
  • vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Vertrektijd: 08.00 uur. Thuiskomst: ca. 21.00 uur
Groepsprijzen
€ 48,50
61 - 66 personen
€ 49,00
51 - 60 personen
€ 49,50
45 - 50 personen
€ 52,25
40 - 44 personen
€ 56,00
35 - 39 personen
€ 61,00
30 - 34 personen
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

264

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS