Menu

Drenthe

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
In 1971 werden de laatste barakken van kamp Westerbork afgebroken. De historische plek was daardoor nauwelijks meer herkenbaar. Om hier verandering in te brengen heeft begin jaren negentig een herinrichting plaatsgevonden. Ta..
 
 
Maximaal 80 personen. Al meer dan 30 jaar is Versteend Levenin Drouwen, op de rand van de Hondsrug en de Hunzevallei, een begrip in Nederland en ver daarbuiten. In de expositieboerderij vind u een groot assortiment mineral..
 
 
Heeft u wel eens aan de schandpaal gestaan? Een cel van binnen gezien? Op de stoel van de rechter gezeten? In het Gevangenismuseum in Veenhuizen kan het allemaal. En er is meer te beleven! Misdaad en straf zijn van alle tijde..
 
 
Maximaal 54 personen. Eerst gaan we een bezoek brengen aan Fruitkwekerij Verhage in Luttelgeest. We worden ontvangen met koffie en appelgebak. Aansluitend volgt er een leuke frisse en interessante excursie over het reilen ..
 
 
Vandaag gaan we de bezienswaardigheden bezoeken die Drenthe zo beroemd maakt. ’s Morgens rijden we naar het koffieadres. Hier krijgt u een kopje koffie met gebak aangeboden. Daarna rijden we verder via een toeristische ..
 
 
Het middagprogramma staat in het teken van ‘De woonboot van Nelis en Leentje’. Een museum met een verzameling voorwerpen uit grootmoederstijd en een muzikaal optreden van Nelis en Leentje. Dit combineren we met ee..
 
 
Maximaal 50 personen Vanaf uw opstaplocatie rijden we naar Meppel, waar u wordt ontvangen bij restaurant De 3 Kalkovens met koffie en gebak. Het restaurant is een uniek industrieel monument gelegen aan de Drentse Hoofdvaar..
 
 
Maximaal 60 personen. Drenthe behoort tot één van de aardigste provincies van Nederland. ‘s Morgens brengen we een bezoek aan het cultuurhistorisch streek- en handkarrenmuseum De Wemme en in de namidda..
 
 
Klompen: iedereen weet wat het zijn en hoe ze er uitzien. Toch worden ze veel minder gedragen dan vroeger en is de klompendrager een uitstervend ras. En dat terwijl het nog niet zolang geleden is dat bijna iedereen een paar k..
 
 
Zoals de titel van deze dagtocht al doet vermoeden, gaat het hier om een nostalgisch dagje uit. Pittoreske dorpjes met herinneringen aan grootmoeders tijd en een tocht met een ouderwetse paardentram garanderen een leuke dag.
 
 
Maximaal 66 personen. We gaan vandaag terug in de tijd. Eerst bezoeken we Museum Kinderwereld, waar u een unieke verzameling speelgoed vindt. Na deze excursie voelt u zich weer helemaal kind. ’s Middags gaan we huneb..
 
 
In Noordwolde bij het Nationaal Vlechtmuseum wandelt u door de wereld van rotan. Uit armoede leerde de bevolking vroeger het vlechten van manden uit wilgentenen. Dit was het begin van de later zo bloeiende vlechtindustrie, wa..
 
 
In Wildlands Adventure Zoo Emmen reist u door de jungle, savanne en het poolgebied. Als echte ontdekkingsreiziger ontdekt u nieuwe werelden, staat u oog in oog met wilde dieren en beleeft u spannende avonturen.
 
 
Molen is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Koren- en oliemolen De Wachter is in 1851 gebouwd. In 1989 is de molen overgedragen aan de stichting Koren- en oliemolen ‘De Wachter’ en sindsdien zi..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS