Menu

Flevoland

Voorbeeld reizen
 
Kom HARDGAAN bij Walibi Holland en beleef samen een rit in de unieke achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan van puur hout én staal gaat 5x ondersteboven én gooit je alle kanten op. Maak daarnaast een gewichtloze rit in..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Nagele, waar u met koffie en gebak wordt ontvangen op de boerderij van de familie Renne. Tijdens de koffie neemt de gids u al mee in het verhaal van het ontstaan van de polder. Na de koffi..
 
 
In de 78 jaar dat de Noordoostpolder nu bestaat is er veel moois ontstaan. Naast zijn kenmerkende strakke wegen en rechte waterlijnen heeft het ook bijzondere bossen. Het laagste punt in de polder ligt 4 meter onder N.A.P. ..
 
 
Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en shoppen op die leuke vakantiemarkt: voor een dagje tropen hoeft u de grens helemaal niet over. In indoorpark de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest ligt de jungle ge..
 
 
‘‘s Morgens vroeg rijden we rechtstreeks naar Zeewolde. Bij Flevotin wordt u ontvangen met een kopje koffie en gebak. Tijdens de koffie krijgt u een korte uitleg over het familiebedrijf en de historie van tin. Hie..
 
 
Urk is een levendig en karakteristiek vissersdorp, dat moet u eens beleven. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffie-adres voor koffie met gebak. Vervolgens rijden we naar Urk. Hier ligt passagiersschip De Z..
 
 
Maximaal 50 personen. In het voorjaar raden wij u aan deze prachtige route met de touringcar te gaan maken. Tijdens deze tour kunt u genieten van alle bloesempracht die de Betuwe te bieden heeft. Aansluitend brengen we een..
 
 
18 t/m 24 mei 2023 De Libelle Zomerweek biedt bezoekers de unieke kans het grootste vrouwenweekblad van Nederland ‘levensecht’ mee te maken. De Zomerweek is een driedimensionale weergave van het blad Libelle. A..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS