Menu

Flevoland

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
23 t/m 29 mei 2019 De Libelle Zomerweek biedt bezoekers de unieke kans het grootste vrouwenweekblad van Nederland ‘levensecht’ mee te maken. De Zomerweek is een driedimensionale weergave van het blad Libelle. A..
 
 
Maximaal 60 personen Middenin de Noordoostpolder ligt een mysterie: het voormalige eiland Schokland. Een archeologisch monument vol prachtige bodemschatten. Een plek tussen land en water, waar eeuwenlang mensen woonden. Al..
 
 
Wel eens een wereldreis gemaakt in één dag? Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en ervaar verre werelddelen heel dichtbij! Reis mee door Azië, Australië en Midden- en Zuid-Amerika en ontdek ..
 
 
Maximaal 60 personen Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Gasterij De Oostvaarders in Almere. Gasterij De Oostvaarders huist in een gebouw dat een architectuurprijs won en waarvan de horeca boven water gebouwd is. Door he..
 
 
Optioneel: in plaats van Het Oude Raadhuis: - Urker Klederdracht (presentatie aan boord) - Ginkiestocht; met een Urker gids door de straten van het oude centrum Urk is een levendig en karakteristiek vissersdorp, dat moet..
 
 
Minimaal 40 personen In de 77 jaar dat de Noordoostpolder nu bestaat is er veel moois ontstaan. Naast zijn kenmerkende strakke wegen en rechte waterlijnen heeft het ook bijzondere bossen. Het laagste punt in de polder ligt..
 
 
Maximaal 50 personen In 1935 bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota de eerste flesjes Yakult in Japan op de markt. In 1994 werd het kleintje Yakult voor het eerst in Europa geproduceerd, in Almere. Sinds die tijd staat..
 
 
Rondleiding Aviodrome in het hoogseizoen onder voorbehoud van beschikbaarheid Vandaag nemen wij u mee naar de vliegtuighoofdstad van Nederland;Aviodrome in Lelystad. Voor een leuk dagje uit stijgen beleving en plezier hier..
 
 
Maximaal 60 personen Bij Urk staan de grootste windmolens van Europa. Normaal gesproken kunt u hier niet komen, maar vandaag wel. U brengt een bezoek aan het Windmolen Belevingscentrum 11 Beaufort in Nagele.
 
 
Maximaal 60 personen In Flevoland bevind zich het familiebedrijf ‘Flevotin’, waar tinnen miniaturen en sculpturen gegoten worden. Dit combineren we met een kennismaking aan een andere ambacht, namelijk het amba..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS