Menu

Het Sneekermeer

Vaar mee met de ‘Toerist V’ van rondvaartbedrijf M. van der Werf. Geniet van een mooie vaartocht door het Zuidwesten van Friesland.

Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Sneek, één van de Friese Elfsteden en hét watersportcentrum van de provincie. Hier gaat u aan boord bij Rederij van der Werf voor een drie uur durende vaartocht. Door de stadsgrachten
van Sneek vaart u langs de Waterpoort naar het stadje IJlst. Deze stad is de meest idyllische van de Friese Elfsteden en hier vaart u langs de unieke Houtzaagmolen de Hout. Via het watersportrijke Heeg varen we door naar Langweer en Joure om zo het bekende Sneekermeer te bereiken. Een ideale tocht voor u, als u een gedeelte van Friesland vanaf het water wilt leren kennen. Aan boord krijgt u een lunch aangeboden, deze bestaat uit een kop groentesoep, twee belegde broodjes, een krentenbol en koffie of thee. Aan het eind van de vaartocht krijgt u ook nog koffie met gebak. Na deze interessante en mooie vaartocht nemen we afscheid van Sneek en rijden we huiswaarts.
Inclusief
  • Boottocht (3 uur)
  • Lunch met soep
  • Koffie met gebak
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Vertrektijd: ca. 09.30 uur - Thuiskomst: ca. 17.30 uur.
  • Deze tocht is eventueel uit te bereiden met een diner.
Groepsprijzen
Op aanvraag
> 30
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

010

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS