Menu

Museumdorp Allingawier en Friese Meren

Friesland is een ongelooflijk veelzijdige provincie. Niet alleen vanwege zijn eigen tradities, taal en cultuur, maar ook door de brede rustige zandstranden, 30 grote en kleine meren, bos en heidevelden, dorpsschoon, terpen, historische bouwwerken, musea en natuurlijk de beroemde Elfstedentocht. Deze dagtocht laat u kennismaken met zo’n veelzijdig stukje Friesland.

De heenreis gaat rechtstreeks naar het koffieadres, waar u koffie met gebak krijgt aangeboden. We vervolgen de reis naar Museumdorp Allingawier, onderdeel van de Aldfaers Erf Route. Hier gaan cultuur, natuur, recreatie en nostalgie hand in hand. U wordt ontvangen in koffiehuis ‘De Meermin’ voor een Friese koffietafel met soep. Vervolgens kunt u het museumdorp bezoeken. Geniet in boerderij ‘De Izeren Ko’, van het verhaal over het ontstaan van het Fries Uilebord. Proef een stukje drabbelkoek in drabbelkoekenbakkerij ‘De Soete Inval’ en in de smederij krijgt u uitleg van de smid.

Na dit alles rijden we naar Sneek, waar u aan boord gaat bij Rederij van der Werf voor een twee uur durende vaartocht over het Sneekermeer. Teruggekeerd aan wal stapt u weer in de touringcar en rijden we naar het dineradres voor het afscheidsdiner.
Inclusief
  • Koffie met gebak
  • Friese koffietafel met soep
  • Entree museumdorp Allingawier
  • Boottocht (2 uur)
  • Diner
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Vertrektijd: ca. 08.00 uur - Thuiskomst: ca. 21.15 uur.
Groepsprijzen
€ 76,00
61 - 66 personen
€ 76,50
51 - 60 personen
€ 77,00
45 - 50 personen
€ 79,75
40 - 44 personen
€ 83,00
35 - 39 personen
€ 87,25
30 - 34 personen
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

010

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS