Menu

Gelderland

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Maximaal 66 personen Zonnetrein is niet geschikt voor rolstoelen Fluisterstil ontdekt u met de zonnetrein de Ooijpolder. U hoort de vogels fluiten, koeien loeien en de gids vertelt u alles over dit unieke stukje natuur la..
 
 
Maximaal 55 personen Vanuit uw opstapplaats rijden we naar het Gelderse Eerbeek. Bij restaurant De Heideroos wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gebak.
 
 
Kris kras door de Betuwe, over smalle wegen en slingerende dijken toeren we langs de grootste fruittuinen van Europa. Wanneer de natuur een handje meehelpt kunt u genieten van de pastelkleurige bloesems die de bomen sieren. M..
 
 
Maximaal 50 personen In de prachtige omgeving van de Overasseltse- en Hatertse Vennen vindt u Buurderij de Lage Hof in Overasselt. Hier beleeft u het plattelandsleven van rond 1900 en maakt u een wandeling over de ‘b..
 
 
Maximaal 50 personen Middenin het dorp Markelo bevindt zich Museum Eungs Schöppe, welke gevestigd is in een oude dorpsboerderij welke in 1873 werd gedegradeerd tot schuur. De naam komt voort uit de toenmalige familien..
 
 
Minimaal 30 personen Een afwisselend decor, waarin grasland overgaat in houtwallen en waarbij je je blijft verwonderen over de lichtinval in de vele bossen die Winterswijk rijk is. Niet voor niets is de omgeving van Winter..
 
 
In het Gelderse Millingen aan de Rijn gaat u een kennismaken met het ambacht tingieten en neemt de gids u mee voor een mooie rondrit door de Ooypolder.
 
 
Daar maak je geschiedenis mee! In het Nederlands Openluchtmuseum komt de Nederlandse geschiedenis in al haar facetten tot leven.
 
 
Voor de bewoners van het Nederlands/Duitse grensgebied was smokkelen ooit een ‘way of life’. Vrijwel iedereen had ermee te maken. Hoewel het destijds voor velen bittere noodzaak was om de eindjes aan elkaar te kno..
 
 
Boekbaar van 10 april t/m 31 oktober 2020 Kasteel Cannenburch is een statig 18de-eeuws ingericht edelmanshuis, gebouwd op de ruïne van een middeleeuws burcht door de Gelderse veldmaarschalk Marten van Rossem. In het k..
 
 
Museum Buren & Oranje is niet geschikt voor rolstoelen; veel trappen Deze dagtocht staat in het teken van het Koninklijk Huis. Eerst neemt een gids u mee voor een mooie route door de provincie Utrecht, die bekend staat..
 
 
Maximaal 50 personen (eventueel met wisselprogramma meer personen mogelijk) Vandaag reizen we af naar de Achterhoek voor een heerlijke verwendag met veel proeverijtjes!
 
 
Minimaal 40 personen Dit jaar willen wij graag met u een mooie tocht over de Randmeren maken. De Randmeren vormen de verbinding tussen het oude en het nieuwe land en hebben daarom veel te bieden. Het oude land met zijn nat..
 
 
Tingieterij niet in het weekend Het Gelderse Rivierengebied bestaat uit de Over- en Nederbetuwe, de Bommelerwaard en het land van Maas en Waal. Dit gebied is vooral aantrekkelijk vanwege al het water. De Maas en de Waal, m..
 
 
Maximaal 50 personen in theeschenkerij van Veluws Streekmuseum. Meer personen mogelijk d.m.v. een wisselprogramma - Passiflorahoeve is geopend van 15 mei t/m 15 oktober Op de Veluwe vindt u in Epe Hagedoorns Plaatse. Haged..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS