Menu

Veluwemeercruise

Zeer geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn.
Minimaal 40 personen.


Het Veluwemeer is een langwerpig meer tussen de noordelijke Veluwe en oostelijk Flevoland. Het is één van de randmeren die zijn ontstaan na de inpoldering van het IJsselmeer. In het zuidwesten, voorbij het aquaduct bij Harderwijk, grenst het Veluwemeer aan het Wolderwijd.
Programma
In het noordoosten, voorbij de brug bij Elburg, grenst het meer aan het Drontermeer. Het meer wordt onder andere gevoed door de Hierdense Beek. Het Veluwemeer vervult een belangrijke toeristische functie, hoofdzakelijk water- en strandrecreatie. Er bevindt zich een groot aantal campings en jachthavens aan het meer. Tijdens de Veluwemeercruise kunt u het allemaal op uw gemak bekijken.

In de loop van de ochtend vertrekt u naar Elburg, waar u aan boord gaat van Rederij Randmeer. De tocht gaat over het Veluwemeer richting Harderwijk. Vanaf dit meer heeft u een mooi panorama naar de Veluwe en de eilandjes met natuurgebieden. Aan de andere kant ziet u Flevoland met de stranden en jachthavens en de recreatie, kortom er is altijd wat te zien, te beleven. Tijdens deze tocht krijgt u een koffietafel en een kopje koffie met gebak aangeboden. Rond 15.00 uur zijn we terug in Elburg en heeft u nog een uurtje vrijaf om het mooie centrum te bezoeken.
Inclusief
  • vaartocht (4 uur)
  • koffietafel
  • koffie en cake
  • vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Vertrektijd: ca. 10.15 uur - Thuiskomst: ca. 17.30 uur
Groepsprijzen
€ 44,00
61 - 66 personen
€ 44,50
51 - 60 personen
€ 45,00
45 - 50 personen
€ 47,00
40 - 44 personen
Offerte aanvragen
Informatie

Locatie


Reiscode

166

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS