Menu

Limburg

Voorbeeld reizen
 
Vanuit uw woonplaats rijden we naar Garderen voor het bezoek aan ’t Veluws Zandsculpturenfestijn. Voordat we de mooie zandsculpturen gaan bekijken, krijgt u eerst een kopje koffie met gebak aangeboden. Het thema van het..
 
 
15 april t/m 24 juni 2022 Nadat wij u hebben opgehaald rijden we naar een plaatsje net over de Belgische grens, Mol (B) . Hier krijgt u bij De Kaasboerin een goed verzorgd aspergediner aangeboden. Na deze overheerlijke maa..
 
 
Aan de rand van het pittoreske Maasdorp Arcen ligt een eeuwenoude, schitterend gerestaureerde watermolen. Een passendere locatie voor een authentieke graandistilleerderij is nauwelijks denkbaar. Naar goed voorbeeld van vroege..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Echt. Hier stappen de dames uit voor het bezoek aan het Museum van de Vrouw. Ze worden ontvangen met koffie/thee en Limburgse vlaai en volgt er een rondleiding door het museum. Het Museum..
 
 
Wat is “het echte Limburg”? Limburg is natuurlijk bekend om z’n asperges, de mooie natuur rondom de Maas, de lekkere Limburgse vlaai, gezellige dorpjes en nog veel meer. Met het bovenstaande gaan wij vandaag..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Velden waar bij Hostellerie de Maasduinen een broodjeslunch inclusief soep voor u klaarstaat. We vervolgen de route naar Schinveld waar we vanuit Bistro Biej de Tant op de Brenk..
 
 
's Morgens rijden we naar het Duitse Kirchhoven. Hier gaan we een bezoek brengen aan breifabriek Marcienne Collection. Kenmerkend zijn de modeshows van Marcienne die de vier jaargetijden laten zien in een gezellige omgevi..
 
 
‘s Morgens rijden we rechtstreeks naar het koffieadres, waar een kopje koffie met vlaai te wachten staat. Na de koffie gaat de route naar Valkenburg. Hier worden we welkom geheten in Hotel Schaepkens van St. Fijt en kun..
 
 
Boekbaar van maart t/m september Op weg naar de hoofdstad van Limburg stoppen we voor koffie met gebak. Tegen de middag komen we in Maastricht aan. U wordt hartelijk ontvangen door onze gids van het VVV, die ons tijdens ee..
 
 
Vanuit uw woonplaats rijden we naar het koffieadres, waar we de dag beginnen met koffie en Limburgse vlaai. Vervolgens rijden we naar het drielandenpunt bij Vaals voor een goed verzorgde koffietafel met salade en kroket bij R..
 
 
Op de heenweg stoppen we voor een consumptiepauze (eigen rekening). Na de koffiepauze vervolgen we de reis naar Maastricht, het uitgangspunt van onze boottocht. Hier gaan we aan boord van één van de passagier..
 
 
In een monumentale kloosterkapel met prachtige gebrandschilderde ramen en wand- en plafondschilderingen vindt u Museum Vaals. In deze ‘kleurrijke kijkdoos’ wordt u omringd door een unieke verzameling van ruim 200 ..
 
 
Neem eens een kijkje achter de schermen van luchthaven Maastricht-Aachen met RLM, dit bedrijf opent hier voor uw groep deuren die voor anderen gesloten blijven. Na een inleiding krijgt u alles te zien en maken we met de touri..
 
 
Kasteel De Keverberg, het meest verrassende kasteel van Nederland. Het is op de ruïne met de modernste technieken en materialen herbouwd en voorzien van een glazen dak. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Kessel..
 
 
Kant bewonderen in Horst en lekker genieten op het Limburgse water, dat zijn de ingrediënten van deze dagtocht. Vanaf het vertrekpunt rijden we rechtstreeks naar Horst voor een bezoek aan Museum de Kantfabriek. In het..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS