Menu

Limburg

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Maart t/m september Maastricht, één van de oudste steden van Nederland, heeft zijn bezoekers heel wat te bieden. De vele monumenten die aan het verleden herinneren, de diverse musea, de toeristische attractie..
 
 
Het programma bestaat uit een beeldpresentatie over Sisi, Keizerin in Wenen en daarnaast heeft u een rondleiding door het feeërieke Kasteel Daelenbroeck.
 
 
Het programma bestaat uit een beeldpresentatie “Er was eens in een land hier niet ver vandaan” en daarnaast heeft u een sprookjesachtige rondleiding door Kasteel Limbricht.
 
 
Alleen op woensdag - vanaf mei 2019 In het zuiden van Limburg loopt een bijzondere spoorlijn, nu de ‘Miljoenenlijn’ genaamd. Op 23 oktober 1853 werd een deel hiervan in gebruik genomen en was hiermee de oudste..
 
 
Maximaal 40 personen; grotere groepen op aanvraag Op een steenworp afstand van Roermond ligt het prachtige Nationaal Park De Meinweg, een natuurgebied dat bestaat uit prachtige bossen vol herten en wilde zwijnen, uitgestre..
 
 
Welkom in Roermond! Een sfeervolle stad met een rijke historie, een gezellig centrum en dé shopstad bij uitstek, uniek gelegen aan de Maasplassen.
 
 
Zandsculpturen Valkenburg: Hollywood, de mooiste filmklassiekers!
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Heerlen, deze rit wordt onderbroken voor een kop koffie of thee met Limburgse vlaai. Aangekomen in Heerlen brengen wij een bezoek aan het Nederlands Mijnmuseum.
 
 
Maximaal 52 personen in het treintje, bij meer personen worden er twee treintjes ingezet. De touringcar kan niet bij de markt in Maaseik komen (ca. 5 minuten lopen). Wat is “het echte Limburg”? Limburg is natuu..
 
 
In een monumentale kloosterkapel met prachtige gebrandschilderde ramen en wand- en planfondschilderingen vindt u Museum Vaals. In deze ‘kleurrijke kijkdoos’ wordt u omringd door een unieke verzameling van ruim 200..
 
 
Neem eens een kijkje achter de schermen van luchthaven Maastricht- Aachen met RLM, dit bedrijf opent hier voor uw groep deuren die voor anderen gesloten blijven. Na een inleiding krijgt u alles te zien en maken we met de tour..
 
 
Maximaal 60 personen Op een steenworp afstand van Roermond ligt het prachtige Nationaal Park De Meinweg. Het nationaalpark bestaat uit een zeer gevarieerd, reliëfrijk landschap met heidevelden, vennen, beekdalen en oo..
 
 
Maximaal 60 personen - Niet in juni of juli Vandaag combineren we mode met een boottocht over de Maasplassen. Maar er is nog meer... Nadat u bent ingestapt, rijden we naar het Duitse Kirchhoven. Hier gaan we een bezoek bre..
 
 
Het mooie Noord-Limburgse land staat bekend om haar asperges, champignonteelt en ook om haar Bourgondische karakter en natuurpracht. Noord-Limburg is echter ook het hart van de Nederlandse rozenteelt, in het bijzonder het pit..
 
 
Van half april tot eind juni ondergaat Noord-Limburg een gedaanteverandering. De asperge, de ‘koningin van de groenten’, regeert in die periode. De bijzondere charme van deze edele groente leert u natuurlijk het b..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS