Menu

Noord-Brabant

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
U wordt ontvangen bij Zaal de Zwaan in Deurne waar een koffietafel met kroket voor u klaar staat. Na deze heerlijke lunch stappen we in de touringcar voor een rondrit o.l.v. een gids. Deze rit wordt onderbroken voor en kop ko..
 
 
Deze dag staat in het teken van de “luierende mens”. U hoeft vandaag niet veel te doen, want wij rijden u rond door het Brabantse land. Voor de middag kunt u genieten van de mooie omgeving en ‘s middags rijd..
 
 
November 2019 (data op aanvraag) Margriet Winter Fair is een jaarlijks terugkerend, feestelijk, winters evenement dat wordt gehouden in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch.
 
 
Het Land van Heusden en Altena is een streek in het noorden van de provincie Noord-Brabant die begrensd wordt door de Merwede in het noorden, de Afgedamde Maas en het Heusdensch Kanaal in het oosten, de Biesbosch in het weste..
 
 
Maximaal 66 personen Halverwege de ochtend rijden we naar Terheijden, waar u hartelijk wordt ontvangen in Restaurant De Gouden Leeuw.
 
 
Vandaag nemen wij u mee terug in de wereld van de kermis vanaf zijn ontstaan tot de periode 1950. Op een bijzondere manier wordt u betrokken bij het kermisgebeuren waarbij als rode draad geldt: het Rad van Fortuin.
 
 
Deze dagtocht brengt u naar bezienswaardige dorpskernen, kerken en kapellen in de Kempen. Hoogtepunt is een bezoek aan de gerestaureerde Lambertus kerk in Vessem. Deze restauratie heeft goed verborgen en gaaf bewaarde muursch..
 
 
Historische ambacht en heerlijke Bossche Bollen zorgen er vandaag voor dat u een fantastische dag uit beleeft!
 
 
Maximaal 50 personen Boomkweker Herman is maar één keer in zijn leven in Costa Rica geweest, maar daar was hij zo van onder de indruk dat hij dat thuis ook wilde…. dus bouwde hij thuis een kas en cre&e..
 
 
Maximaal 66 personen De historische binnenstad van Dordrecht ligt verscholen tussen machtige rivieren. In de ruim 1000 monumenten die Dordrecht telt, is het rijke verleden goed terug te vinden, vooral in het historisch hav..
 
 
Maximaal 52 personen Vandaag maakt u kennis met het leven van een kameel en daarnaast maakt u met een verwarmde trein een schitterende tocht naar Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.
 
 
Niet geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers De historische binnenstad van Den Bosch met de vele kleine straatjes en bijzondere winkels, de magistrale Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de beroemde Bossche bol ..
 
 
Een dagtocht die u niet zult vergeten. U zult versteld staan hoeveel bruikbare en leuke producten de struisvogel voortbrengt, dus steek uw nek uit op de farm. Een bezoek aan het Orgelmuseum Dansant zal deze dag in het Brabant..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Mol-Postel. U wordt verwelkomd in de Kaasboerin met een lekker stuk gebak en twee kopjes koffie of thee. Na de koffie maakt u kennis met de streekgids die u de gehele dag zal verge..
 
 
Maximaal 60 personen Een dagtocht die in het teken staat van ’t Brabantse leven.
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS