Menu

Noord-Brabant

Voorbeeld reizen
 
Het Museum van Nostalgie en Techniek in Langenboom. Wim van Schayik heeft heel zijn leven al van alles verzameld. Deze complete verzameling is ondergebracht in imposante hallen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is daar ..
 
 
In Dussen wordt u bij Klompenmakerij Den Dekker ontvangen met koffie en gebak. Daarna kunt u nader kennismaken op een ludieke en humoristische manier met het oude ambacht van klompen maken. U krijgt te zien hoe een klomp word..
 
 
Wie benieuwd is naar Vincent van Gogh kan niet om Noord-Brabant heen. Hij is hier geboren en woonde en werkte het grootste deel van zijn leven in Brabant. En dat heeft hem gevormd als mens en schilder. Vandaag staat er een be..
 
 
Dierenpark De Oliemeulen, het vreemdste dierenpark van Nederland, is een kleinschalig dierenpark in Tilburg met een grote diversiteit aan dieren. U kunt aapjes kijken, krokodillen spotten maar ook heerlijk genieten van een dr..
 
 
Deze dag staat in het teken van de “luierende mens”. U hoeft vandaag niet veel te doen, want wij rijden u rond door het Brabantse land. Voor de middag kunt u genieten van de mooie omgeving en ‘s middags rijd..
 
 
Vanuit uw instapplaats rijden we naar het vernieuwde Biesbosch MuseumEiland in Werkendam. U gaat eerst genieten van koffie met gebak alvorens u op eigen gelegenheid het museum gaat bezichtingen. U ziet hoe in dit gebied werd ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Rijsbergen. Hier wordt u bij Het Aardbeienterras ontvangen met koffie en een wafel met aardbeien. U krijgt een rondleiding door de teler met uitleg over de aardbeienteelt. Van plan..
 
 
Vandaag nemen wij u mee terug in de wereld van de kermis vanaf zijn ontstaan tot de periode 1950. Op een bijzondere manier wordt u betrokken bij het kermisgebeuren waarbij als rode draad geldt: het Rad van Fortuin. Nadat wij ..
 
 
Baarle is het merkwaardigste dorp ter wereld. 30 stukjes België en Nederland die in elkaar verweven zijn. Op de kaart heet het Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Baarle-..
 
 
Deze dagtocht brengt u naar bezienswaardige dorpskernen, kerken en kapellen in de Kempen. Hoogtepunt is een bezoek aan de gerestaureerde Lambertus kerk in Vessem. Deze restauratie heeft goed verborgen en gaaf bewaarde muursch..
 
 
De historische binnenstad van Dordrecht ligt verscholen tussen machtige rivieren. In de ruim 1000 monumenten die Dordrecht telt, is het rijke verleden goed terug te vinden, vooral in het historische havengebied. Vanuit uw ..
 
 
Historische ambacht en heerlijke Bossche Bollen zorgen er vandaag voor dat u een fantastische dag uit beleeft! We rijden eerst naar Dussen voor een bezoek aan de ambachtelijke klompenmakerij Den Dekker. Hier wordt u ontvan..
 
 
Halverwege de ochtend rijden we naar Terheijden, waar u hartelijk wordt ontvangen in Restaurant De Gouden Leeuw. U gaat aan tafel voor een goed verzorgde koffietafel met kroket en na deze heerlijke lunch rijden we naar Geertr..
 
 
Aangekomen in Wijk en Aalburg gaat u aan boord van Rondvaart Wiljo. U wordt ontvangen met koffie/thee(2x) en gebak. We varen langs de dorpjes Veen en Aalst en keren net voor de sluis bij Andel. Op de terugweg varen we door de..
 
 
Vandaag maakt u kennis met het leven van een kameel en daarnaast maakt u met een verwarmde trein een schitterende tocht naar Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Berlicum v..
 
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS