Menu

Noord-Brabant

Voorbeeld reizen
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Oud-Vossemeer. Bij Huys van Roosevelt wordt u hartelijk ontvangen met een broodjeslunch inclusief een kopje soep. Vervolgens stapt u weer in de touringcar. Een ervaren gids van Huys va..
 
 
24 t/m 30 november 2023 Van 24 t/m 30 novemberr 2023 wordt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Margriet Winterfair georganiseerd. Margriet Winterfair dat is: meedoen aan workshops en proeverijen, een bezoek bre..
 
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS