Menu

Noord-Brabant

Voorbeeld reizen
 
Een bezoek aan het Fruitteeltmuseum in Kapelle is een ontdekkingsreis door de geschiedenis van fruit en fruitteelt. Luiken, kijkkasten, authentiek gereedschap en een werkende veilingklok maken het museum tot een beleving voor..
 
 
In 2001 zag Proeflokaal de Kleine Schorre het licht en in een van de oudste boerderijen van Zeeland bevind zich het proeflokaal in een authentieke zwart geteerde schuur uit 1735. Het proeflokaal is een juweeltje van binnen en..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Oud-Vossemeer. Bij Huys van Roosevelt wordt u hartelijk ontvangen met een broodjeslunch inclusief een kopje soep. Vervolgens stapt u weer in de touringcar. Een ervaren gids van Huys va..
 
 
25 t/m 1 december 2022 Van 25 november t/m 1 december 2022 wordt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Margriet Winterfair georganiseerd. Margriet Winterfair dat is: meedoen aan workshops en proeverijen, een bezo..
 
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS