Menu

Watermolen & Museum Dansant

Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Oirschot. U wordt hartelijk ontvangen in de Spoordonkse Watermolen met koffie en Molencake. De Spoordonkse Watermolen stamt uit 1453 en draait volledig op waterkracht van de Beerze. Tijdens de rondleiding hoort en ziet u alles over deze werkende watermolen.

Na het bezoek rijden we naar Hoogeloon, waar u in Landgoed de Biestheuvel aan tafel gaat voor een goed verzorgde koffietafel met soep en kroket.

Daarna vervolgen we de route door het prachtige landschap naar Hilvarenbeek voor het bezoek aan Museum Dansant, gebouwd in art nouveau Tuschinskistijl. Dit museum maakt deel uit van een uniek bedrijf dat orgels restaureert, maar ook nieuwe orgels vervaardigt. Als u het museum bezoekt, waant u zich in het begin van 1900. In een sfeer die bepaald wordt door prachtige orgels, mahonie, kristal en spiegels beleeft u een middag die u nimmer meer zult vergeten. In een cabaretachtige sfeer hoort u alles over de geschiedenis van de orgels, uit de tijd dat het woord onthaasten nog uitgevonden moest worden. U verbaast zich over het magistrale Mortierorgel van maar liefst 50 mé en doet een dansje op de klanken van een mechanisch robotorkest. Ondertussen geniet u ook van een kopje thee of koffie met een Brusselse wafel met kersen. Tegen 16.15 uur gaan we naar het dineradres, waar u ter afsluiting van deze dag nog een prima diner krijgt aangeboden.
Inclusief
  • koffie met Molencake
  • rondleiding
  • koffietafel met soep en kroket
  • arrangement Museum Dansant
  • diner
  • vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Vertrektijd: ca. 09.00. Thuiskomstijd: ca. 20.30 uur
  • Maximaal 55 personen
Groepsprijzen
€ 73,50
51 - 55 personen
€ 74,00
45 - 50 personen
€ 76,50
40 - 44 personen
€ 79,75
35 - 39 personen
€ 84,25
30 - 34 personen
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

167

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS