Menu

Noord-Holland

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Het Noord-Hollandse Waddeneiland Texel is terecht een geliefd vakantieoord. U treft er prachtige stranden en glooiende velden, verdeeld door de rijk beweide “tuunwoallen” en bespikkeld met stolpboerderijen en scha..
 
 
Stadswandeling is niet geschikt voor mensen slecht ter been. De meest voor de hand liggende associatie met de naam ‘Edam’ is ongetwijfeld het woord ‘kaas’. Maar Edam is meer dan kaas! Edam is een st..
 
 
Na tien jaar verbouwen, renoveren en restaureren is het Rijksmuseum weer geopend. In het nieuwe Rijksmuseum is ook echt alles nieuw. Een geheel nieuwe opstelling, een volledig vernieuwd gebouw, een nieuw aangelegde tuin en ee..
 
 
Maximaal 50 personen Het gezellige vissersdorp, bekend door zijn vele artiesten, sporthelden en de mooie ligging aan het IJsselmeer, staat garant voor een heerlijke dag uit.
 
 
Maximaal 46 personen, maart t/m november Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Aalsmeer Rondvaart, onderweg maken we een tussenstop voor koffie met gebak. Aalsmeer Rondvaart neemt u mee voor een mooie rondvaart door de omge..
 
 
De Utrechtse Vecht is een Nederlandse rivier die in de stad Utrecht begint en bij Muiden in het IJsselmeer uitmondt. Hiertussen stroomt de Vecht langs of door de gemeenten Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vech..
 
 
Volendam en Marken zijn geliefd bij vele toeristen wereldwijd. Maar ook wij Nederlanders houden van deze typische Hollandse plaatsen, waar de oude tradities en gebruiken nog volop in leven zijn.
 
 
De Amsterdamse grachten zijn waarschijnlijk de bekendste bevaarbare kanalen van Nederland. Een boottocht over de Amsterdamse grachten heeft ook bijna iets magisch over zich. Amsterdam wordt dan ook niet geheel onbescheiden we..
 
 
Elke vrijdag van april t/m half september is de kaasmarkt - op andere dagen is Alkmaar ook een aantrekkelijke bestemming Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar de kaasmarkt in Alkmaar voor deze oer Hollandse happening...
 
 
Vandaag gaan we kennismaken met Volendam; bekend van de heerlijke paling, maar ook van de palingsound. Dit combineren we met een rondvaart in Amsterdam. Dit jaar bestaat de grachtengordel 400 jaar.
 
 
Riga Ranch slaat de weg in naar Choco-tainment, een beleving in de chocolaterie waar nog lang over nagepraat zal worden.
 
 
Maximaal 80 personen (in overleg eventueel grotere groepen) - Beeld en Geluid is alleen mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag Vandaag gaat u varen over de Loosdrechtse Plassen en ’s middags brengt u een ..
 
 
Op en aan het water in Broek op Langedijk vindt u het bijzondere Museum Broeker Veiling. In de oudste groenteveiling van de wereld worden groenten en fruit, op een authentieke schuit, de veilinghal ingevaren. Dit is een werke..
 
 
Ontdek het mooiste openluchtmuseum van Holland. Bewonder meer dan 140 huizen, ambachten, winkels, een kerk en een werkende windmolen. Wandel door de authentieke Nederlandse straten, langs de oude haven met zijn houten zeilsch..
 
 
De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen.
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS