Menu

Noord-Holland

Voorbeeld reizen
 
U kunt nu het hele jaar door een leuke boottocht over de romantische Amstel maken. De Amstel Cruise wordt verzorgd door Amsterdam Boat Cruises. Vanaf de voormalige NDSM werf vaart u richting het Centraal Station, over het IJ ..
 
 
Voordat we met de Zonnetrein de duinen inrijden wordt u eerst ontvangen bij Paviljoen Struin in Camperduin met goed verzorgde lunch. Hierna staat de Zonnetrein voor u klaar. De Zonnetrein is een combinatie van mobiliteit en d..
 
 
De Utrechtse Vecht is een Nederlandse rivier die in de stad Utrecht begint en bij Muiden in het IJsselmeer uitmondt. Hiertussen stroomt de Vecht langs of door de gemeenten Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vech..
 
 
De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Het is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Op het terrein van de Zaanse Schans vindt u de Verkade Experi..
 
 
Elke vrijdag van april t/m half september is de kaasmarkt - op andere dagen is Alkmaar ook een aantrekkelijke bestemming Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar de kaasmarkt in Alkmaar voor deze oer Hollandse happening...
 
 
Een geweldig leuk uitstapje in het najaar is om bij Bollenmand.nl in Kudelstaart met z’n allen een voorjaarsmand te vullen met bloembollen onder leiding van professionals. Kees en Trix zijn al bollenkwekers sinds de jar..
 
 
De Amsterdamse grachten zijn waarschijnlijk de bekendste bevaarbare kanalen van Nederland. Een boottocht over de Amsterdamse grachten heeft ook bijna iets magisch over zich. Amsterdam wordt dan ook niet geheel onbescheiden we..
 
 
Op en aan het water in Broek op Langedijk vindt u het bijzondere Museum Broeker Veiling. In de oudste groenteveiling van de wereld worden groenten en fruit, op een authentieke schuit, de veilinghal ingevaren. Nadat wij u hebb..
 
 
Volendam en Marken zijn geliefd bij vele toeristen wereldwijd. Maar ook wij Nederlanders houden van deze typische Hollandse plaatsen, waar de oude tradities en gebruiken nog volop in leven zijn. Nadat we u hebben opgehaald..
 
 
Vanaf uw woonplaats rijden we naar Amsterdam, waar we aan boord gaan van Amsterdam Boat Cruises. De trossen gaan los en na afvaart zit u gelijk op het IJ, waar u tussen de vrachtschepen en wellicht een passerend cruiseschip k..
 
 
Het Noord-Hollandse Waddeneiland Texel is terecht een geliefd vakantieoord. U treft er prachtige stranden en glooiende velden, verdeeld door de rijk beweide “tuunwoallen” en bespikkeld met stolpboerderijen en scha..
 
 
Ontdek het mooiste openluchtmuseum van Holland. Bewonder meer dan 140 huizen, ambachten, winkels, een kerk en een werkende windmolen. Wandel door de authentieke Nederlandse straten en langs de oude haven met zijn houten zeils..
 
 
In Amsterdam aangekomen start u met koffie met gebak. Aansluitend volgt het bezoek aan This is Holland. Ontdek, beleef en ervaar Nederland in vogelvlucht! Ervaar een spectaculaire Flight Experience langs vele bijzondere locat..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS