Menu

Overijssel

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Alleen op maandag t/m donderdag. Minimaal 30 personen Een labyrint van meren, plassen en slootjes langs romantische waterdorpen zoals Giethoorn. Karakteristieke boerderijen en vervenershuisjes. Oude Zuiderzeestadjes als V..
 
 
Heeft u wel eens een verzameling van meer dan 10.000 blikken gezien? Vol met herkenning, verhalen en herinneringen? Vandaag krijgt u de kans!
 
 
Langs de weg Oldenzaal-Losser duikt Steenfabriek De Werklust plotseling op. De ringoven met in het midden de circa 45 meter hoge schoorsteen. De steenfabriek staat op een uitzonderlijke locatie, omdat de meeste steenfabrieken..
 
 
Genemuiden is de tapijtstad bij uitstek. Maar liefst 80% van de totale Nederlandse productie komt hier vandaan. Het is dan ook geen wonder dat Genemuiden een Tapijtmuseum bezit, waar de boeiende geschiedenis van de vloerbedek..
 
 
Maximaal 55 personen In Noordoost Overijssel, tussen Zwolle en Gramsbergen, ligt het Vechtdal. Een gebied dat door veel mensen nog niet is ontdekt. Hier slingert de Vecht zich als een uitgestrekt lint door het landschap. D..
 
 
Twee prachtige dorpen die echt Nederlands zijn. Eén met een sterke traditie, waar de klederdracht voorop staat en een dorp dat als zeer waterrijk bekend staat. Staphorst, wie kent het niet, is een dorp dat enorm veel w..
 
 
Een prachtige Twentse boerderij met boerenerf zoals dat er tot 1960 ongeveer heeft uitgezien, dat kunt u zien bij Expositie & Museumboerderij ‘Wendezoele’ op het prachtige Landgoed bij Kasteel Twickel. Ruim 70..
 
 
In Overijssel, ten oosten van Zwolle ligt het Vechtdal. Een gebied dat door veel mensen nog niet ontdekt is. De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoeder..
 
 
Alleen woensdag t/m vrijdag - maximaal 65 personen In het mooie Twentse Ootmarsum geeft glasblazer Mark een cabereteske demonstratie. Dit combineren we met een bezoek aan de mooiste Synagoge van Nederland. Een werkelijk un..
 
 
Maximaal 50 personen In een lus van de Dinkel, ligt aan het eind van een statige oprijlaan, temidden van prachtig natuurschoon Huis Singraven. Maak kennis met de veelzijdigheid van Singraven tijdens een rondleiding. Deskun..
 
 
Maximaal 55 personen - niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelgebruikers Wie kent Bolletje niet? Bolletje bestaat al meer dan 135 jaar en opereert al zeker vijftig jaar als sterk zelfstandig A-merk. ..
 
 
Maximaal 80 personen (vaartocht) Ommen is een kleine stad in de streek Salland, gelegen in het bovenste gedeelte van Overijssel. Met nog geen 20.000 inwoners is Ommen één van de kleinste steden van Nederland...
 
 
Twente, ook wel het Tukkerland genoemd, is een gastvrije streek met vriendelijke bevolking, mooie natuurgebieden en bijzondere bezienswaardigheden. Vandaag gaat u er kennis mee maken.
 
 
Vandaag gaat u terug in de tijd en krijgt u een beeld van hoe er eeuwen geleden gewerkt en geleefd werd in de mooie omgeving van Ootmarsum.
 
 
Alleen van mei t/m september. Hattem, Deventer en Zutphen danken hun rijke historische verleden aan hun ligging aan de rivier de IJssel. Door deze strategische ligging dreven zij in het verleden veel handel met buitenlands..
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS