Menu

Utrecht

Voorbeeld reizen
 
Bunschoten-Spakenburg is een mooi dorp met heerlijke authentieke kenmerken. Er is nog steeds veel aandacht voor de historie en de cultuur, maar de tijd heeft er niet stil gestaan. In het dorp is veel activiteit en er zijn leu..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Maarsbergen. Bij De Weistaar gaat u genieten van koffie met gebak. Onder het genot van het tweede kopje koffie krijgt u een korte film te zien over het maken van kaas en boter. Tij..
 
 
De Vinkeveense Plassen is een prachtig natuurgebied in het noordwesten van de provincie Utrecht. Het gebied is verbonden met de rivier de Amstel en vanaf de Gouden Eeuw ontstaan door de winning van turf ten behoeve van Amster..
 
 
Van april t/m oktober. De grootste schat van Amersfoort is haar historie. In de vele monumenten, straatjes, grachten, voelt u de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De oude stadsmuur heeft de bezienswaardige Kop..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar restaurant De Heeren van Montfoort gelegen in de historische stadskern van het pittoreske Montfoort, die een unieke combinatie van sfeer, gezelligheid en waardigheid herbergt. U wo..
 
 
De Utrechtse Vecht maakt deel uit van de Hollandse Waterlinie. In de 17e eeuw, de Gouden eeuw, lieten succesvolle Amsterdamse handelaren langs de Vecht buitenplaatsen bouwen of verbouwen. Het is dus een gebied met heel veel h..
 
 
Bij Museumboerderij Vredegoed in Tienhoven wordt u ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie wordt de groep gesplitst, één groep gaat een film met prachtige streekverhalen bekijken en de andere groep krijgt ee..
 
 
Vanuit de passantenhaven in Vianen vertrekt u met Partyschip Domani via het Merwedekanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk, hier schut u naar binnen en vaart u..
 
 
Bij Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen in Haarzuilens wordt u ontvangen met koffie en gebak. Hierna stapt u weer in de touringcar voor een mooie tocht, onder leiding van een gids, door de nieuwe stad Leidsche Rijn en la..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Maarsbergen. In Kaasmuseum en Partyboerderij De Weistaar wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gesorteerd gebak. Vervolgens krijgt u een korte film te zien over he..
 
 
Museum Soest is gevestigd in een voormalig klooster, een historisch gebouw uit 1868. Het museum neemt de bezoeker mee terug in de geschiedenis van Soest en Soesterberg en geeft een helder beeld van de vroegere leefgewoonten. ..
 
 
In het Spoorwegmuseum reist u terug in de tijd en is het een fascinerende omgeving waarin u ontdekt wat de ontwikkelingen op het spoor voor de wereld betekend hebben. Het museum heeft een echt historisch treinstation uit 1874..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS