Menu

Utrecht

Voorbeeld reizen
 
Speciaal voor u hebben wij een echte Hollandse snerttocht samengesteld. Halverwege de ochtend rijdt u van uw opstapplaats naar Schimmel 1885 in Woudenberg. U arriveert hier aan het begin van de middag. In het restaurant kunt ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Maarsbergen. Bij De Weistaar gaat u genieten van koffie met gebak. Onder het genot van het tweede kopje koffie krijgt u een korte film te zien over het maken van kaas en boter. Tij..
 
 
De Vecht loopt door het groene hart van Nederland. De ontwikkeling van de Vecht tot gebied van buitenplaatsen maakte deel uit van de Amsterdamse behoefte naar het platteland. Met de komst van het Amsterdam-Rijnkanaal verplaat..
 
 
Vanaf het water geniet u van het schitterende landschap van de Betuwe. Achter de groene bomen ziet u op de oevers een landschap met typische boerenhoeves, kerkjes en kronkelende dijkjes en wellicht zien we wild onderweg! Wat ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Beeld & Geluid in Hilversum. Na ontvangst met koffie/thee en een gebakje start het interactieve filmprogramma. Een feestelijk programma bomvol topamusement uit de Nederlandse t..
 
 
Van april t/m oktober. De grootste schat van Amersfoort is haar historie. In de vele monumenten, straatjes, grachten, voelt u de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De oude stadsmuur heeft de bezienswaardige Kop..
 
 
De Utrechtse Vecht maakt deel uit van de Hollandse Waterlinie. In de 17e eeuw, de Gouden eeuw, lieten succesvolle Amsterdamse handelaren langs de Vecht buitenplaatsen bouwen of verbouwen. Het is dus een gebied met heel veel h..
 
 
In het Spoorwegmuseum reist u terug in de tijd en is het een fascinerende omgeving waarin u ontdekt wat de ontwikkelingen op het spoor voor de wereld betekend hebben. Het museum heeft een echt historisch treinstation uit 1874..
 
 
Vanuit de passantenhaven in Vianen vertrekt u met Partyschip Domani via het Merwedekanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk, hier schut u naar binnen en vaart u..
 
 
een historisch gebouw uit 1868. Het museum neemt de bezoeker mee terug in de geschiedenis van Soest en Soesterberg en geeft een helder beeld van de vroegere leefgewoonten. U wordt ontvangen bij Museum Soest in Soest met koffi..
 
 
Bij Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen in Haarzuilens wordt u ontvangen met koffie en gebak. Hierna stapt u weer in de touringcar voor een mooie tocht, onder leiding van een gids, door de nieuwe stad Leidsche Rijn en la..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Maarsbergen. In Kaasmuseum en Partyboerderij De Weistaar wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gesorteerd gebak. Vervolgens krijgt u een korte film te zien over he..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS