Menu

Utrecht

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Minimaal 40 personen In het Fort bij Vechten is eind 2015 een spectaculair nieuw museum geopend, dat voor iedereen duidelijk maakt wat museumbezoek weet u er alles over.
 
 
Gelegen in midden Nederland vindt u Kaasmuseum en Partyboerderij De Weistaar. Op deze locatie heeft u vandaag een leuke, informatieve en gezellige dag.
 
 
Maximaal 60 personen Museum Soest is gevestigd in een voormalig klooster, een historisch gebouw uit 1868. Het museum neemt de bezoeker mee terug in de geschiedenis van Soest en Soesterberg en geeft een helder beeld van de ..
 
 
In het Spoorwegmuseum reist u terug in de tijd. Kom oog in oog met reusachtige stoomlocomotieven, dwaal door een oud mijnwerkersdorpje of stap in de weelderige wereld van de Oriënt Express. Wát u ook beleeft, u be..
 
 
Minimaal 40 personen. Bij Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen in Haarzuilens wordt u ontvangen met koffie en gebak. Hierna stapt u weer in de touringcar voor een mooie tocht, onder leiding van een gids, door de nieuwe..
 
 
Minimaal 35 personen Montfoort is één van de kleinste stadjes in het Sticht van Utrecht en ligt te midden van de landelijke Lopikerwaard en langs de Hollandse IJssel. Binnen de oude stadsmuren zijn nog veel m..
 
 
Dit arrangement is speciaal voor senioren. Wilt u met een anders samengestelde groep op pad, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Op woensdag en in het weekend is het altijd drukker in het park. Het is aan t..
 
 
Minimaal 40 personen. Maandag t/m donderdag. Tijdens deze 3-Sluizentocht maakt u, vanuit de touringcar en vanaf het water, kennis met Nieuwegein en omgeving.
 
 
De Utrechtse Vecht maakt deel uit van de Hollandse Waterlinie. In de 17e eeuw, de Gouden eeuw, lieten Amsterdamse handelaren langs de buitenplaatsen bouwen of verbouwen. Het is dus een gebied met heel veel historie en u gaat ..
 
 
Van april t/m oktober. De grootste schat van Amersfoort is haar historie. In de vele monumenten, straatjes, grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De oude stadsmuur heeft de bezienswaardige Kop..
 
 
Ouwehands Dierenpark heeft er sinds april 2017 een attractie van topformaat bij gekregen. De panda’s Xing Ya en Wu Wen zijn inmiddels al niet meer weg te denken uit het park. Vandaag gaat u deze bijzondere dieren zeker ..
 
 
Maximaal 50 personen Museumboerderij Vredegoed heeft een bijzondere collectie plattelands- en boerenvoorwerpen.
 
 
Maximaal 65 personen. Niet geschikt voor minder validen en rolstoelen Bunschoten-Spakenburg is een mooi dorp met heerlijke authentieke kenmerken met gastvrije mensen en moderne winkel-en horecavoorzieningen. Er is nog ste..
 
 
De provincie Utrecht staat bekend om de vele zuivelproducten, maar ook de Grebbelinie is niet weg te denken uit de historie van Utrecht. Toen in mei 1940 de Duitse invasie plaatsvond, moest een deel binnen één d..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS