Menu

Zeeland

Voorbeeld reizen
 
Het Historisch Museum De Bevelanden is gevestigd in een voormalig weeshuis. De Man en Machtzaal vertelt het verhaal van Burgerwachten en Schutterijen met 'De Nachtwacht van Goes'. In een zaal waar u zich op een onderg..
 
 
Zierikzee is een stad met een rijke geschiedenis. Van een kleine nederzetting aan de Ee in de 10e eeuw groeide het uit tot eenvbelangrijke stad, waar handel, nijverheid en visserij bloeiden. Door groeiende welvaart en aanzien..
 
 
Boekbaar van 1 mei t/m 30 september Middelburg is de attractieve hoofdstad van Zeeland. In de historische kern van het stadje liggen de bezienswaardigheden op loopafstand rondom het winkelhart. De stad kent een oude histor..
 
 
Op 1 februari 1953 vond de verschrikkelijke Watersnoodramp in Zeeland plaats. Vandaag nemen wij u mee naar het gebied en staan we stil bij de gebeurtenissen. Vanuit uw opstapplaats rijden we naar het koffieadres, waar u ko..
 
 
Het Portaal van Vlaanderen, het leukste haveninformatiecentrum midden in het dynamische sluizencomplex van Terneuzen. Een interessante rondleiding over het sluizencomplex, een magnifiek uitzicht vanaf de nieuwe uitkijkpost, e..
 
 
Schitterend gelegen in het hart van Zeeland is een unieke locatie waar u gaat genieten van een mooie klederdrachtenshow. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres voor een heerlijke start van de dag met kof..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar het koffieadres, waar we deze Zeeuwse dag beginnen met koffie en gebak. Vervolgens rijden we naar Kruiningen, waar we bij Ons Dorpshuis aan tafel gaan voor een goed verzorgde koffietafel(..
 
 
Vandaag bezoekt u Berkenhof’s Tropical Zoo. Als u de Zoo binnengaat, wordt u verrast door een veelheid aan tropische planten, vogels en vlinders. U begeeft zich in een groene oase waar de passieflora’s meters hoog..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS