Menu

Zeeland

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Walcheren is een schiereiland dat door de jaren heen zorgvuldig haar plattelandskarakter heeft gekoesterd. Deze schitterende “tuin van Nederland” zoals Walcheren ook weleens genoemd wordt, is een gebied met oneind..
 
 
Schitterend gelegen in het hart van Zeeland is een unieke locatie waar u gaat genieten van een mooie klederdrachtenshow.
 
 
Zierikzee is een stad met een rijke geschiedenis. Van een kleine nederzetting aan de Ee in de 10e eeuw groeide het uit tot een belangrijke stad, waar handel, nijverheid en visserij bloeiden. Door groeiende welvaart en aanzien..
 
 
Op 1 februari 1953 vond de verschrikkelijke Watersnoodramp in Zeeland plaats. Vandaag nemen wij u mee naar het gebied en staan we stil bij de gebeurtenissen.
 
 
Maximaal 90 personen Vandaag bezoekt u Berkenhof’s Tropical Zoo. Als u de Zoo binnengaat, wordt u verrast door een veelheid aan tropische planten, vogels en vlinders. U begeeft zich in een groene oase waar de passief..
 
 
1 mei t/m 30 september Middelburg is de attractieve hoofdstad van Zeeland. In de historische kern van het stadje liggen de bezienswaardigheden op loopafstand rondom het winkelhart met warenhuizen en speciaalzaken. De stad ..
 
 
Deltapark Neeltje Jans ligt aan de voet van de allergrootste stormvloedkering ter wereld. Wat is het verhaal achter dit immense bouwwerk?
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS