Menu

Zuid-Holland

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Het Omniversum in Den Haag is niet zomaar een bioscoop, u moet het een keer gezien hebben. De eerste paar minuten weet u echt niet wat u ziet, overal waar u kijkt is beeld. Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. De films wo..
 
 
Boekbaar van oktober t/m half januari Een geweldig leuk uitstapje in het najaar is om bij Bollenmand.nl in Kudelstaart met z’n allen een voorjaarsmand te vullen met bloembollen onder leiding van professionals. Kees ..
 
 
Dinsdag 15 september 2020 De derde dinsdag in september is ieder jaar weer een van de belangrijkste dagen voor ons Nederlanders. Op Prinsjesdag leest de Koning de troonrede voor, waarin de regering haar plannen voor het ko..
 
 
In het Groene Hart van Zuid-Holland ligt Boskoop, van oudsher een belangrijk boomkwekerijgebied vol met watergangen en kleine slootjes, die vroeger voor transport werden gebruikt. Aan één van deze watergangen in..
 
 
Door de eeuwen heen was het gebied “de Kop van Zuid-Holland” belangrijk voor de handel en industrie. In de steden Leiden en Delft is veel terug te vinden van de handelhistorie. Tal van monumenten en musea vindt u ..
 
 
1 januari t/m 30 september In Ridderkerk vindt u Chocolade Atelier Van Noppen. Van Noppen maakt al ruim dertien jaar een breed assortiment chocolade relatiegeschenken en delicatessen. Vandaag gaat u Chocolatier Frits van N..
 
 
In het Groene Hart ligt Alphen aan den Rijn, waar u het unieke vogelpark Avifauna bezoekt.
 
 
Den Haag is rijk aan paleizen en andere vorstelijke aangelegenheden. Door middel van een Royal Tour kunt u de Haagse paleizen aanschouwen. ‘s Middags gaan we heerlijk varen over de Kagerplassen.
 
 
De mooiste molens ziet u in de gebieden rondom Warmond en het Kaaggebied. Maar liefst 18 molens sieren de unieke omgeving.
 
 
In verband met veel lopen is deze dagtocht minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Maximaal 60 personen. Punselie Cookie Company is op zaterdag en zondag gesloten. Gouda is een sfeervolle stad met leuke grach..
 
 
Maximaal 60 personen - dinsdag t/m vrijdag Tussen Lek en Merwede liggen de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden. Prachtige polders met overal sloten en boezemwateren en de beroemde molens van de Kinderdijk. Met eeuwenoude..
 
 
Een fris en fruitig dagje uit!
 
 
Maximaal 50 personen Gouda is een historische stad met allure. Van de rijke historie en de veelzijdige cultuur is nog veel te zien in het centrum van de stad. U vindt er een uitgebreid scala aan monumentale panden, musea e..
 
 
Een gezellige middag voor de oudere ‘jeugd’ (55+). U wordt meegenomen naar de tijd van toen in “Terug naar vroeger”.
 
 
Maximaal 42 personen - Vaartocht alleen van woensdag t/m zondag Een bezoek aan Zilverstad Schoonhoven en een vaartocht langs de molens van Kinderdijk, dat zijn de ingrediënten voor dit dagje uit.
 
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS