Menu

Zuid-Holland

Voorbeeld reizen
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Hoek van Holland. Bij de indrukwekkende Maeslantkering, het spectaculaire sluitstuk van de Deltawerken, gaat u aan boord van Rederij Fortuna. U vaart door het huidige ..
 
 
Vergeleken met zijn grote broers Rijn en Waal is de Linge maar een bescheiden riviertje. Maar wel puur Hollands! Met name in het voorjaar is een boottocht op de Linge een genot voor het oog. Geniet van de bloeiende appel-, pe..
 
 
Dinsdag 17 september 2024 De derde dinsdag in september is ieder jaar weer een van de belangrijkste dagen voor ons Nederlanders. Op Prinsjesdag leest de Koning de troonrede voor, waarin de regering haar plannen voor het ko..
 
< Vorige - 1 2 3 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS