Menu

Reizen per provincie

De groepsdagtochten vormen al meer dan 40 jaar een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Het resultaat is een groot aanbod aan dagtochten. Om het zoeken te vereenvoudigen hebben we de dagtochten in Nederland onderverdeeld in provincies. De dagtochten naar België en Duitsland, de arrangementen voor een actief dagje of avondje uit staan apart vermeld. U ziet, genoeg ideeën voor een geslaagd dagje uit voor uw bedrijf, vereniging, school of familie.

Speciale wensen Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.

Voorbeeld reizen
 
Deze dagtocht brengt u naar bezienswaardige dorpskernen, kerken en kapellen in de Kempen. Hoogtepunt is een bezoek aan de gerestaureerde Lambertus kerk in Vessem. Deze restauratie heeft goed verborgen en gaaf bewaarde muursch..
 
 
De historische binnenstad van Dordrecht ligt verscholen tussen machtige rivieren. In de ruim 1000 monumenten die Dordrecht telt, is het rijke verleden goed terug te vinden, vooral in het historische havengebied. Vanuit uw ..
 
 
Bollen Historische ambacht en heerlijke Bossche Bollen zorgen er vandaag voor dat u een fantastische dag uit beleeft! We rijden eerst naar Dussen voor een bezoek aan de ambachtelijke klompenmakerij Den Dekker. Hier wordt u..
 
 
Halverwege de ochtend rijden we naar Terheijden, waar u hartelijk wordt ontvangen in Restaurant De Gouden Leeuw. U gaat aan tafel voor een goed verzorgde koffietafel met kroket en na deze heerlijke lunch rijden we naar Geertr..
 
 
Aangekomen in Wijk en Aalburg gaat u aan boord van Rondvaart Wiljo. U wordt ontvangen met koffie/thee(2x) en gebak. We varen langs de dorpjes Veen en Aalst en keren net voor de sluis bij Andel. Op de terugweg varen we door de..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Berlicum voor een bezoek aan Kamelenmelkerij Smits. Na ontvangst met koffie en cake krijgt u een uitgebreide presentatie over het leven van de kameel, uitleg over de kamelenmelkeri..
 
 
Niet geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers! De historische binnenstad van Den Bosch met de vele kleine straatjes en bijzondere winkels, de magistrale Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de beroemde Bossche bol..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Mol-Postel. U wordt verwelkomd bij de Kaasboerin met een lekker stuk gebak en twee kopjes koffie of thee. Na de koffie maakt u kennis met de streekgids die u de gehele dag zal verg..
 
 
Een dagtocht die in het teken staat van ’t Brabantse leven. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Den Dungen. Hier wordt u door Jo en Riek hartelijk ontvangen bij Museum ‘t Brabants Leven. J..
 
 
Tijdens deze dagtocht gaat u varen door de Biesbosch en bezoekt u Brabants Museum Oud Oosterhout. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Drimmelen, waar u aan boord gaat van rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw. Tijdens d..
 
 
Een dagje Brabantse gezelligheid, wie wil dat nu niet? Nadat wij u hebben opgehaald rijden we naar de omgeving van Breda, naar het plaatsje Wagenberg. Hier wordt u in restaurant De Ruif hartelijk ontvangen met koffie en ba..
 
 
Alle klokken luiden in Asten! In Museum Klok & Peel is een zeer uitgebreide en gevarieerde beiaardcollectie aanwezig, maar er is ook van alles te vinden over het gebied De Peel. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we ..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Aarle-Rixtel. Hier worden we bij Herberg de Brabantse Kluis ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens zal zuster Madeleine van het naastgelegen klooster; missieklooster Heilig bloed, worde..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Dongen, waar u hartelijk wordt ontvangen bij “Natuurlijk Tomaat”. Hier wordt u eerst een kopje koffie met gebak aangeboden waarna we van start gaan met de rondleiding. Op een l..
 
 
Samen met het Drentse veengebied waren de Brabantse Kempen de armste streken van ons land. Toch waren de inwoners tevreden en zorgden ze ervoor dat ze konden overleven. Voor de Kempenaren was met name het smokkelen van levens..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS