Menu

Reizen per provincie

De groepsdagtochten vormen al meer dan 40 jaar een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Het resultaat is een groot aanbod aan dagtochten. Om het zoeken te vereenvoudigen hebben we de dagtochten in Nederland onderverdeeld in provincies. De dagtochten naar België en Duitsland, de arrangementen voor een actief dagje of avondje uit staan apart vermeld. U ziet, genoeg ideeën voor een geslaagd dagje uit voor uw bedrijf, vereniging, school of familie.

Speciale wensen Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.

Voorbeeld reizen
 
's Morgens rijden we naar het Duitse Kirchhoven. Hier gaan we een bezoek brengen aan breifabriek Marcienne Collection. Kenmerkend zijn de modeshows van Marcienne die de vier jaargetijden laten zien in een gezellige omgevi..
 
 
‘s Morgens rijden we rechtstreeks naar het koffieadres, waar een kopje koffie met vlaai te wachten staat. Na de koffie gaat de route naar Valkenburg. Hier worden we welkom geheten in Hotel Schaepkens van St. Fijt en kun..
 
 
Boekbaar van maart t/m september Op weg naar de hoofdstad van Limburg stoppen we voor koffie met gebak. Tegen de middag komen we in Maastricht aan. U wordt hartelijk ontvangen door onze gids van het VVV, die ons tijdens ee..
 
 
Vanuit uw woonplaats rijden we naar het koffieadres, waar we de dag beginnen met koffie en Limburgse vlaai. Vervolgens rijden we naar het drielandenpunt bij Vaals voor een goed verzorgde koffietafel met salade en kroket bij R..
 
 
Op de heenweg stoppen we voor een consumptiepauze (eigen rekening). Na de koffiepauze vervolgen we de reis naar Maastricht, het uitgangspunt van onze boottocht. Hier gaan we aan boord van één van de passagier..
 
 
In een monumentale kloosterkapel met prachtige gebrandschilderde ramen en wand- en plafondschilderingen vindt u Museum Vaals. In deze ‘kleurrijke kijkdoos’ wordt u omringd door een unieke verzameling van ruim 200 ..
 
 
Neem eens een kijkje achter de schermen van luchthaven Maastricht-Aachen met RLM, dit bedrijf opent hier voor uw groep deuren die voor anderen gesloten blijven. Na een inleiding krijgt u alles te zien en maken we met de touri..
 
 
Kasteel De Keverberg, het meest verrassende kasteel van Nederland. Het is op de ruïne met de modernste technieken en materialen herbouwd en voorzien van een glazen dak. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Kessel..
 
 
Kant bewonderen in Horst en lekker genieten op het Limburgse water, dat zijn de ingrediënten van deze dagtocht. Vanaf het vertrekpunt rijden we rechtstreeks naar Horst voor een bezoek aan Museum de Kantfabriek. In het..
 
 
19 t/m 25 mei 2022 De Libelle Zomerweek biedt bezoekers de unieke kans het grootste vrouwenweekblad van Nederland ‘levensecht’ mee te maken. De Zomerweek is een driedimensionale weergave van het blad Libelle. A..
 
 
25 t/m 1 december 2022 Van 25 november t/m 1 december 2022 wordt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Margriet Winterfair georganiseerd. Margriet Winterfair dat is: meedoen aan workshops en proeverijen, een bezo..
 
 
Dinsdag 20 september 2022 De derde dinsdag in september is ieder jaar weer een van de belangrijkste dagen voor ons Nederlanders. Op Prinsjesdag leest de Koning de troonrede voor, waarin de regering haar plannen voor het ko..
 
< Vorige - 1 .. 11 12 13 14 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS