Menu

Reizen per provincie

De groepsdagtochten vormen al meer dan 40 jaar een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Het resultaat is een groot aanbod aan dagtochten. Om het zoeken te vereenvoudigen hebben we de dagtochten in Nederland onderverdeeld in provincies. De dagtochten naar België en Duitsland, de arrangementen voor een actief dagje of avondje uit staan apart vermeld. U ziet, genoeg ideeën voor een geslaagd dagje uit voor uw bedrijf, vereniging, school of familie.

Speciale wensen Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.

Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Maximaal 60 personen. Drenthe behoort tot één van de aardigste provincies van Nederland. ‘s Morgens brengen we een bezoek aan het cultuurhistorisch streek- en handkarrenmuseum De Wemme en in de namidda..
 
 
Klompen: iedereen weet wat het zijn en hoe ze er uitzien. Toch worden ze veel minder gedragen dan vroeger en is de klompendrager een uitstervend ras. En dat terwijl het nog niet zolang geleden is dat bijna iedereen een paar k..
 
 
Zoals de titel van deze dagtocht al doet vermoeden, gaat het hier om een nostalgisch dagje uit. Pittoreske dorpjes met herinneringen aan grootmoeders tijd en een tocht met een ouderwetse paardentram garanderen een leuke dag.
 
 
Maximaal 66 personen. We gaan vandaag terug in de tijd. Eerst bezoeken we Museum Kinderwereld, waar u een unieke verzameling speelgoed vindt. Na deze excursie voelt u zich weer helemaal kind. ’s Middags gaan we huneb..
 
 
In Noordwolde bij het Nationaal Vlechtmuseum wandelt u door de wereld van rotan. Uit armoede leerde de bevolking vroeger het vlechten van manden uit wilgentenen. Dit was het begin van de later zo bloeiende vlechtindustrie, wa..
 
 
In Wildlands Adventure Zoo Emmen reist u door de jungle, savanne en het poolgebied. Als echte ontdekkingsreiziger ontdekt u nieuwe werelden, staat u oog in oog met wilde dieren en beleeft u spannende avonturen.
 
 
Molen is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Koren- en oliemolen De Wachter is in 1851 gebouwd. In 1989 is de molen overgedragen aan de stichting Koren- en oliemolen ‘De Wachter’ en sindsdien zi..
 
 
Alleen op maandag t/m donderdag. Minimaal 30 personen Een labyrint van meren, plassen en slootjes langs romantische waterdorpen zoals Giethoorn. Karakteristieke boerderijen en vervenershuisjes. Oude Zuiderzeestadjes als V..
 
 
Heeft u wel eens een verzameling van meer dan 10.000 blikken gezien? Vol met herkenning, verhalen en herinneringen? Vandaag krijgt u de kans!
 
 
Langs de weg Oldenzaal-Losser duikt Steenfabriek De Werklust plotseling op. De ringoven met in het midden de circa 45 meter hoge schoorsteen. De steenfabriek staat op een uitzonderlijke locatie, omdat de meeste steenfabrieken..
 
 
Genemuiden is de tapijtstad bij uitstek. Maar liefst 80% van de totale Nederlandse productie komt hier vandaan. Het is dan ook geen wonder dat Genemuiden een Tapijtmuseum bezit, waar de boeiende geschiedenis van de vloerbedek..
 
 
Maximaal 55 personen In Noordoost Overijssel, tussen Zwolle en Gramsbergen, ligt het Vechtdal. Een gebied dat door veel mensen nog niet is ontdekt. Hier slingert de Vecht zich als een uitgestrekt lint door het landschap. D..
 
 
Twee prachtige dorpen die echt Nederlands zijn. Eén met een sterke traditie, waar de klederdracht voorop staat en een dorp dat als zeer waterrijk bekend staat. Staphorst, wie kent het niet, is een dorp dat enorm veel w..
 
 
Een prachtige Twentse boerderij met boerenerf zoals dat er tot 1960 ongeveer heeft uitgezien, dat kunt u zien bij Expositie & Museumboerderij ‘Wendezoele’ op het prachtige Landgoed bij Kasteel Twickel. Ruim 70..
 
 
In Overijssel, ten oosten van Zwolle ligt het Vechtdal. Een gebied dat door veel mensen nog niet ontdekt is. De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoeder..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS