Menu

Reizen per provincie

De groepsdagtochten vormen al meer dan 40 jaar een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Het resultaat is een groot aanbod aan dagtochten. Om het zoeken te vereenvoudigen hebben we de dagtochten in Nederland onderverdeeld in provincies. De dagtochten naar België en Duitsland, de arrangementen voor een actief dagje of avondje uit staan apart vermeld. U ziet, genoeg ideeën voor een geslaagd dagje uit voor uw bedrijf, vereniging, school of familie.

Speciale wensen Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.

Voorbeeld reizen
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres voor een koffie met gebak. Daarna vervolgen we de route naar Rotterdam. Hier brengen we eerst een bezoek aan de Euromast, het symbool van Rotterdam. Met supersnelle..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Den Haag. Onderweg krijgt u een kopje koffie met gebak aangeboden. Panorama Mesdag; Kijk 360º in het rond en onderga de illusie van het zinsbegoochelende panorama van Scheveni..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres waar we de dag beginnen met koffie en gebak. We vervolgen de route naar Den Haag voor het bezoek aan het Louwman Museum. Dit museum heeft een collectie van ruim 250..
 
 
We rijden eerst naar het koffieadres voor koffie en gebak. Daarna vervolgen we de route naar Madurodam in Den Haag. Het nieuwe Madurodam is verdeeld in drie themagebieden: WaterRijk, ‘water als vriend en vijand’, ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Boskoop. In het boomkwekerijmuseum wordt u ontvangen met een kopje koffie en een Boskoops tuintje. Vervolgens krijgt u een rondleiding onder leiding van een gids die u van alles ka..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Rotterdam, waar we tegen het middaguur aankomen bij UfO restaurant. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen. U neemt plaats in het restaurant en dat gaat dan 42 meter naar boven.. Tijden..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het Westlands Museum in Honselersdijk. Tussen de kilometers lange kassen en tal van aanverwante bedrijven en veilinghallen zullen we rond de klok van 10.00 uur aankomen. U wordt on..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Hoek van Holland. Bij de indrukwekkende Maeslantkering, het spectaculaire sluitstuk van de Deltawerken, gaat u aan boord van Rederij Fortuna. U vaart door het huidige ..
 
 
Speciaal voor u hebben wij een echte Hollandse snerttocht samengesteld. Halverwege de ochtend rijdt u van uw opstapplaats naar Schimmel 1885 in Woudenberg. U arriveert hier aan het begin van de middag. In het restaurant kunt ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Maarsbergen. Bij De Weistaar gaat u genieten van koffie met gebak. Onder het genot van het tweede kopje koffie krijgt u een korte film te zien over het maken van kaas en boter. Tij..
 
 
De Vecht loopt door het groene hart van Nederland. De ontwikkeling van de Vecht tot gebied van buitenplaatsen maakte deel uit van de Amsterdamse behoefte naar het platteland. Met de komst van het Amsterdam-Rijnkanaal verplaat..
 
 
Vanaf het water geniet u van het schitterende landschap van de Betuwe. Achter de groene bomen ziet u op de oevers een landschap met typische boerenhoeves, kerkjes en kronkelende dijkjes en wellicht zien we wild onderweg! Wat ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Beeld & Geluid in Hilversum. Na ontvangst met koffie/thee en een gebakje start het interactieve filmprogramma. Een feestelijk programma bomvol topamusement uit de Nederlandse t..
 
 
Van april t/m oktober. De grootste schat van Amersfoort is haar historie. In de vele monumenten, straatjes, grachten, voelt u de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De oude stadsmuur heeft de bezienswaardige Kop..
 
 
De Utrechtse Vecht maakt deel uit van de Hollandse Waterlinie. In de 17e eeuw, de Gouden eeuw, lieten succesvolle Amsterdamse handelaren langs de Vecht buitenplaatsen bouwen of verbouwen. Het is dus een gebied met heel veel h..
 
< Vorige - 1 .. 5 6 7 8 9 10 .. 14 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS