Menu

Groepsdagtochten

De groepsdagtochten vormen al meer dan 50jaar een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Het resultaat is een groot aanbod aan dagtochten. Om het zoeken te vereenvoudigen hebben we de dagtochten in Nederland onderverdeeld in provincies. 

Onze dagtochten brengen u naar de meest mooie en bijzondere plekjes van ons land. Maar ook onze buurlanden België en Duitsland bieden een groot aantal opties. Alle verschillende bezienswaardigheden, musea, rondritten en rondvaarten zijn zeker de moeite waard. Gecombineerd met goede restaurants bieden wij u een programma met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

U treft onze vertrouwde ABC-reizen aan, waarvan we er dit keer weer een aantal hebben vernieuwd. Deze ABC-reizen hebben we dit jaar ook nog eens aangevuld met een serie ‘korte dagtochten’, dagreizen tegen een scherp tarief. Uitstekend geschikt voor groepen die geen lange dagreis meer kunnen of willen maken.

Graag willen wij benadrukken dat iedere reis slechts een voorbeeldprogramma is. De reizen kunt u geheel naar uw eigen wens aanpassen of uitbreiden. De kortere trips zijn bijvoorbeeld prima uit te breiden met een lunch of een diner. En bij de langere reizen kunt u ook een onderdeel van het programma weglaten. Ook wanneer u met uw gezelschap naar een bestemming wilt die niet in ons programma vermeld staat, of delen uit verschillende dagtochten wilt combineren, maken wij dit mogelijk; vertel ons uw ideeën en wij stellen graag een reis op maat voor u samen!

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Maart & april 2018 - maximaal 60 personen Nationaal Park Weerribben-Wieden is het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Je vindt hier plassen en sloten, uitgestrekte rietlanden, hooilanden vol bloemen en dichtbegroe..
 
 
13 april t/m 27 oktober 2018 ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen heeft dit jaar het thema Hollandse Meesters. Het park zal weer gevuld worden met de mooiste sculpturen. Schilderijen en het leven van de bekend..
 
 
Boekbaar van half april tot en met half mei ‘s Morgens vertrekken we naar Creil voor het bezoek aan het Tulpeninformatiecentrum. In de tulpenbloeitijd wordt u ontvangen tussen de bloeiende tulpen. U krijgt koffi e me..
 
 
Via een mooie route rijden we naar het plaatsje Groesbeek. Hier, op één van de mooiste plekken van Nederland, tussen de heuvels en bossen, is het verleden tot leven gebracht in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 19..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Velden. In Hostellerie De Maasduinen wordt u hartelijk ontvangen met koffi e en Limburgse vlaai. Vervolgens neemt de gids u mee voor een rondrit. Tijdens deze rondr..
 
 
November tot en met maart Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar Giethoorn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Rietstulp met een warme consumptie en een stukje speculaas. Na de koffie gaat u onder begeleiding van een desku..
 
 
Van 1 april tot en met 1 november Het Museum van Nostalgie en Techniek in Langenboom. Wim van Schayik heeft heel zijn leven al van alles verzameld. Deze complete verzameling is ondergebracht in imposante hallen. Je kunt he..
 
 
Waarschijnlijk kan iedereen zich nog wel voor de geest halen hoe moeder of oma met breinaalden en bolletjes wol in de weer was. Zo worden over het algemeen de truien die in de winkel te koop zijn natuurlijk niet gemaakt. De m..
 
 
Maximaal 70 personen Vanuit de passantenhaven in Vianen vertrekt u met Partyschip Domani via het Merwedekanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk, hier schut..
 
 
U wordt ontvangen bij Restaurant De Thornsche Molen in Persingen. De oude molen stamt uit midden 15e eeuw, maar tijdens de gevechten die volgen op de operatie Market Garden in september 1944, komt de Thornsche Molen in de fro..
 
 
In het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem wordt u ontvangen met koffie en iets lekkers. Daarna vindt er een rondleiding plaats door de wijnkelders. In dit museum komt de wijncultuur en wijnhistorie opnieuw tot leven. Wij nodigen..
 
 
Maximaal 60 personen. Via het prachtige gebied de Weerribben rijden we naar restaurant het Binnenhof in Paasloo. Bij aankomst staat de koffietafel al klaar. Nadat u hiervan heeft genoten stapt er een gids bij u in de tour..
 
 
De Sallandse Heuvelrug is zeer geliefd bij natuurliefhebbers en dat is niet voor niets! Ieder seizoen kent er zijn charmes, maar het herfstseizoen is natuurlijk bijzonder prachtig met al haar kleuren. We starten de dag bij mu..
 
 
Maximaal 50 personen - treintje is niet beschikbaar op dinsdagen en donderdagen in juli en augustus. Hellendoorn is een eeuwenoud dorp, prachtig centraal gelegen in Overijssel en in de natuur van en bij de Sallandse Heuve..
 
 
U gaat vandaag kennismaken met de prachtige natuur van Het Nieuwe Land en de (h)eerlijke streekproducten die er vandaan komen. U wordt in Nagele hartelijk ontvangen bij de Kluishof met koffie en verse appeltaart met slagroom...
 
< Vorige - 1 2 3 4 .. 23 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS