Menu

Groepsdagtochten

De groepsdagtochten vormen al meer dan 50jaar een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Het resultaat is een groot aanbod aan dagtochten. Om het zoeken te vereenvoudigen hebben we de dagtochten in Nederland onderverdeeld in provincies. 

Onze dagtochten brengen u naar de meest mooie en bijzondere plekjes van ons land. Maar ook onze buurlanden België en Duitsland bieden een groot aantal opties. Alle verschillende bezienswaardigheden, musea, rondritten en rondvaarten zijn zeker de moeite waard. Gecombineerd met goede restaurants bieden wij u een programma met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

U treft onze vertrouwde ABC-reizen aan, waarvan we er dit keer weer een aantal hebben vernieuwd. Deze ABC-reizen hebben we dit jaar ook nog eens aangevuld met een serie ‘korte dagtochten’, dagreizen tegen een scherp tarief. Uitstekend geschikt voor groepen die geen lange dagreis meer kunnen of willen maken.

Graag willen wij benadrukken dat iedere reis slechts een voorbeeldprogramma is. De reizen kunt u geheel naar uw eigen wens aanpassen of uitbreiden. De kortere trips zijn bijvoorbeeld prima uit te breiden met een lunch of een diner. En bij de langere reizen kunt u ook een onderdeel van het programma weglaten. Ook wanneer u met uw gezelschap naar een bestemming wilt die niet in ons programma vermeld staat, of delen uit verschillende dagtochten wilt combineren, maken wij dit mogelijk; vertel ons uw ideeën en wij stellen graag een reis op maat voor u samen!

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
In het voor- of najaar kunt u een leuke boottocht over de romantische Amstel maken. Met een luxe salonboot van Rederij Hattem zetten we vanuit Diemen over de Weespertrekvaart koers naar Amsterdam. Het is onnodig te vertellen ..
 
 
’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen heeft dit jaar het thema “Reis om de Wereld”. U bent vast wel eens op reis geweest in Nederland, naar het buitenland, met de auto, de trein of vliegtuig? Europa, A..
 
 
‘s Morgens vertrekken we naar Creil voor het bezoek aan Litjens Tulpen. Vanaf 1 januari staat de tulpenkas weer vol tulpen. Wanneer de tulpenbollen op het land nog diep in de grond zitten, bloeien in de winter de tulpen..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Millingen a/d Rijn. Bij Koffie- en Eethuis De Gelderse Poort krijgt u een goed verzorgde koffietafel aangeboden. Daarna vertrek voor een mooie rondrit (met gids) met een bezoek aan..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Velden. In Hostellerie De Maasduinen wordt u hartelijk ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Vervolgens neemt de gids u mee voor een rondrit. Tijdens deze rondrit m..
 
 
November tot en met maart Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar Giethoorn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Rietstulp met een warme consumptie en een stukje speculaas. Na de koffie gaat u onder begeleiding van een desku..
 
 
Van 1 april tot en met 1 november Het Museum van Nostalgie en Techniek in Langenboom. Wim van Schayik heeft heel zijn leven al van alles verzameld. Deze complete verzameling is ondergebracht in imposante hallen. Je kunt he..
 
 
Waarschijnlijk kan iedereen zich nog wel voor de geest halen hoe moeder of oma met breinaalden en bolletjes wol in de weer was. Zo worden over het algemeen de truien die in de winkel te koop zijn natuurlijk niet gemaakt. De m..
 
 
Maximaal 66 personen. Vanuit de passantenhaven in Vianen vertrekt u met Partyschip Domani via het Merwedekanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk, hier schut..
 
 
Molenbezoek is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Thornsche Molen in Persingen. De oude molen stamt uit midden 15e eeuw, maar tijdens de gevechten die volgen op de opera..
 
 
In het Gelderse Vierakker ligt een pareltje verscholen. Prachtig gelegen naast de, naar men zegt, mooiste kerk van Nederland ligt Chocolade- en Koffiehuis Magdalena. De bonbons worden hier nog met de hand gemaakt. Bij aankoms..
 
 
Maximaal 50 personen In het Sallandse Land vindt u een klompenmaker met een bijzondere verrassing! Denkt u dat een klompenmakerij saai is? Hier is dat zéker niet het geval! Na het vertrek vanaf uw opstapplaats rijde..
 
 
Maximaal 60 personen De Sallandse Heuvelrug is zeer geliefd bij natuurliefhebbers en dat is niet voor niets! Ieder seizoen kent er zijn charmes, maar het herfstseizoen is natuurlijk bijzonder prachtig met al haar kleuren. ..
 
 
Maximaal 50 personen - treintje niet op dinsdagen en donderdagen in juli en augustus. Hellendoorn is een eeuwenoud dorp, prachtig centraal gelegen in Overijssel en in de natuur van en bij de Sallandse Heuvelrug. Ter plaats..
 
 
In Nagele wordt u ontvangen bij de Kluishof met koffie en verse appeltaart met slagroom. Daarna volgt er een verhaal van de gids over de Noordoostpolder. Na de koffie stapt u met de gids in de touringcar voor een unieke rondr..
 
< Vorige - 1 2 3 4 .. 23 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS