Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
Vandaag nemen wij u mee terug in de wereld van de kermis vanaf zijn ontstaan tot de periode 1950. Op een bijzondere manier wordt u betrokken bij het kermisgebeuren waarbij als rode draad geldt: het Rad van Fortuin. Nadat wij..
 
 
Baarle is het merkwaardigste dorp ter wereld. 30 stukjes België en Nederland die in elkaar verweven zijn. Op de kaart heet het Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Baarle-..
 
 
Deze dagtocht brengt u naar bezienswaardige dorpskernen, kerken en kapellen in de Kempen. Hoogtepunt is een bezoek aan de gerestaureerde Lambertus kerk in Vessem. Deze restauratie heeft goed verborgen en gaaf bewaarde muursch..
 
 
De historische binnenstad van Dordrecht ligt verscholen tussen machtige rivieren. In de ruim 1000 monumenten die Dordrecht telt, is het rijke verleden goed terug te vinden, vooral in het historische havengebied. Vanuit uw ..
 
 
Bollen Historische ambacht en heerlijke Bossche Bollen zorgen er vandaag voor dat u een fantastische dag uit beleeft! We rijden eerst naar Dussen voor een bezoek aan de ambachtelijke klompenmakerij Den Dekker. Hier wordt u..
 
 
Halverwege de ochtend rijden we naar Terheijden, waar u hartelijk wordt ontvangen in Restaurant De Gouden Leeuw. U gaat aan tafel voor een goed verzorgde koffietafel met kroket en na deze heerlijke lunch rijden we naar Geertr..
 
 
Aangekomen in Wijk en Aalburg gaat u aan boord van Rondvaart Wiljo. U wordt ontvangen met koffie/thee(2x) en gebak. We varen langs de dorpjes Veen en Aalst en keren net voor de sluis bij Andel. Op de terugweg varen we door de..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Berlicum voor een bezoek aan Kamelenmelkerij Smits. Na ontvangst met koffie en cake krijgt u een uitgebreide presentatie over het leven van de kameel, uitleg over de kamelenmelkeri..
 
 
Niet geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers! De historische binnenstad van Den Bosch met de vele kleine straatjes en bijzondere winkels, de magistrale Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de beroemde Bossche bol..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Mol-Postel. U wordt verwelkomd bij de Kaasboerin met een lekker stuk gebak en twee kopjes koffie of thee. Na de koffie maakt u kennis met de streekgids die u de gehele dag zal verg..
 
 
Een dagtocht die in het teken staat van ’t Brabantse leven. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Den Dungen. Hier wordt u door Jo en Riek hartelijk ontvangen bij Museum ‘t Brabants Leven. J..
 
 
Tijdens deze dagtocht gaat u varen door de Biesbosch en bezoekt u Brabants Museum Oud Oosterhout. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Drimmelen, waar u aan boord gaat van rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw. Tijdens d..
 
 
Een dagje Brabantse gezelligheid, wie wil dat nu niet? Nadat wij u hebben opgehaald rijden we naar de omgeving van Breda, naar het plaatsje Wagenberg. Hier wordt u in restaurant De Ruif hartelijk ontvangen met koffie en ba..
 
 
Alle klokken luiden in Asten! In Museum Klok & Peel is een zeer uitgebreide en gevarieerde beiaardcollectie aanwezig, maar er is ook van alles te vinden over het gebied De Peel. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we ..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Aarle-Rixtel. Hier worden we bij Herberg de Brabantse Kluis ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens zal zuster Madeleine van het naastgelegen klooster; missieklooster Heilig bloed, worde..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS