Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Dongen, waar u hartelijk wordt ontvangen bij “Natuurlijk Tomaat”. Hier wordt u eerst een kopje koffie met gebak aangeboden waarna we van start gaan met de rondleiding. Op een l..
 
 
Samen met het Drentse veengebied waren de Brabantse Kempen de armste streken van ons land. Toch waren de inwoners tevreden en zorgden ze ervoor dat ze konden overleven. Voor de Kempenaren was met name het smokkelen van levens..
 
 
Via een mooie route rijden we naar Zeeland, waar u bij restaurant Het Witte Huis wordt ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie stapt u weer in de touringcar voor de rondrit met de gids door de Landerdse Peel. Onder leidin..
 
 
Stap in de wereld van ruim 85 jaar DAF-geschiedenis en kom werkelijk alles te weten over de historie van deze wereldberoemde voertuigenproducent. Kom genieten van alle voertuigen uit de rijke DAF-historie en de uitzonderlijke..
 
 
Op Landhuis De Aalshof in Haps wordt u op de hoogte gebracht van allerlei kip- en eiweetjes. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte appeltaart en ‘Doortje’ advocaat vertelt Conny u over het..
 
 
Een bezoek aan het Fruitteeltmuseum in Kapelle is een ontdekkingsreis door de geschiedenis van fruit en fruitteelt. Luiken, kijkkasten, authentiek gereedschap en een werkende veilingklok maken het museum tot een beleving voor..
 
 
In 2001 zag Proeflokaal de Kleine Schorre het licht en in een van de oudste boerderijen van Zeeland bevind zich het proeflokaal in een authentieke zwart geteerde schuur uit 1735. Het proeflokaal is een juweeltje van binnen en..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Oud-Vossemeer. Bij Huys van Roosevelt wordt u hartelijk ontvangen met een broodjeslunch inclusief een kopje soep. Vervolgens stapt u weer in de touringcar. Een ervaren gids van Huys va..
 
 
In het Historisch Museum De Bevelanden ziet u het verhaal van Burgerwachten en Schutterijen met ‘De Nachtwacht van Goes’. In een zaal waar u zich op een ondergelopen etage waant wordt de geschiedenis van land en w..
 
 
Vanuit uw woonplaats rijden we naar Loosbroek. Verscholen in het hart van het Nederlandse platteland is Bus Whisky niet zomaar een distilleerderij; het is een verhaal van passie, traditie en innovatie. Voordat u deze distille..
 
 
Zierikzee is een stad met een rijke geschiedenis. Van een kleine nederzetting aan de Ee in de 10e eeuw groeide het uit tot een belangrijke stad, waar handel, nijverheid en visserij bloeiden. Door groeiende welvaart en aanzien..
 
 
Boekbaar van 1 mei t/m 30 september Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. In de historische kern van het stadje liggen de bezienswaardigheden op loopafstand rondom het winkelhart. De stad kent een oude historie en dat vindt ..
 
 
Op 1 februari 1953 vond de verschrikkelijke Watersnoodramp in Zeeland plaats. Vandaag nemen wij u mee naar het gebied en staan we stil bij de gebeurtenissen. Vanuit uw opstapplaats rijden we naar het koffieadres, waar u ko..
 
 
Het Portaal van Vlaanderen, het leukste haveninformatiecentrum midden in het dynamische sluizencomplex van Terneuzen. Een interessante rondleiding over het sluizencomplex, een magnifiek uitzicht vanaf de nieuwe uitkijkpost, e..
 
 
Schitterend gelegen in het hart van Zeeland is een unieke locatie waar u gaat genieten van een mooie klederdrachtenshow. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres voor een heerlijke start van de dag met kof..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS