Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
Vandaag bezoekt u Berkenhof’s Tropical Zoo. Als u de Zoo binnengaat, wordt u verrast door een veelheid aan tropische planten, vogels en vlinders. U begeeft zich in een groene oase waar de passieflora’s meters hoog..
 
 
Alleen in de periode april, mei en juni. Max. 60 personen. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het Brabantse Haps. Hier wordt u hartelijk ontvangen door de eigenaresse van Gastvrei Aalshof. Onder het genot van e..
 
 
Aan de rand van het pittoreske Maasdorp Arcen ligt een eeuwenoude, schitterend gerestaureerde watermolen. Een passendere locatie voor een authentieke graandistilleerderij is nauwelijks denkbaar. Naar goed voorbeeld van vroege..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Echt. Hier stappen de dames uit voor het bezoek aan het Museum van de Vrouw. Ze worden ontvangen met koffie/thee en Limburgse vlaai en volgt er een rondleiding door het museum. Het Museum..
 
 
Wat is “het echte Limburg”? Limburg is natuurlijk bekend om z’n asperges, de mooie natuur rondom de Maas, de lekkere Limburgse vlaai, gezellige dorpjes en nog veel meer. Met het bovenstaande gaan wij vandaag..
 
 
Deze dag combineren we het Limburgse land met het Duitse Noordrijn-Westfalen. Een tocht waarbij het water en het geloof tot elkaar komt. Nadat we u hebben opgehaald, rijden we naar Limburgse Roermond. Na aankomst schepen w..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Tegelen waar u bij Abdij Ulingsheide een krijgt aangeboden. Daarna rijden we naar Schinveld waar we vanuit Bistro Biej de Tant op de Brenkberg, vertrekken met de huifkar voor een p..
 
 
's Morgens rijden we naar het Duitse Kirchhoven. Hier gaan we een bezoek brengen aan breifabriek Marcienne Collection. Kenmerkend zijn de modeshows van Marcienne die de vier jaargetijden laten zien in een gezellige omgevi..
 
 
‘s Morgens rijden we rechtstreeks naar het koffieadres, waar een kopje koffie met vlaai te wachten staat. Na de koffie gaat de route naar Valkenburg. Hier worden we welkom geheten in Hotel Schaepkens van St. Fijt en kun..
 
 
Boekbaar van maart t/m september Op weg naar de hoofdstad van Limburg stoppen we voor koffie met gebak. Tegen de middag komen we in Maastricht aan. U wordt hartelijk ontvangen door onze gids van het VVV, die ons tijdens ee..
 
 
Vanuit uw woonplaats rijden we naar het koffieadres, waar we de dag beginnen met koffie en Limburgse vlaai. Vervolgens rijden we naar het drielandenpunt bij Vaals voor een goed verzorgde koffietafel met salade en kroket bij R..
 
 
Op de heenweg stoppen we voor een consumptiepauze (eigen rekening). Na de koffiepauze vervolgen we de reis naar Maastricht, het uitgangspunt van onze boottocht. Hier gaan we aan boord van één van de passagier..
 
 
Rijdagen op aanvraag Op een deel van het originele traject van het ‘Miljoenenlijntje’ tussen Kerkrade en Simpelveld (en verder naar Valkenburg), rijdt al sinds 1988 geen NS-trein meer. Maar gelukkig is de desti..
 
 
Deze dag gaan we op bezoek in noorden van Limburg. We gaan een bezoek brengen aan de Kasteeltuinen van Arcen, maar ook Venlo en een mooie boottocht over de Maas zal u deze dag gaan beleven. Nadat we u hebben opgehaald, rij..
 
 
In een monumentale kloosterkapel met prachtige gebrandschilderde ramen en wand- en plafondschilderingen vindt u Museum Vaals. In deze ‘kleurrijke kijkdoos’ wordt u omringd door een unieke verzameling van ruim 200 ..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS