Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
‘s Morgens rijden we rechtstreeks naar het koffieadres, waar een kopje koffie met vlaai te wachten staat. Na de koffie gaat de route naar Valkenburg. Hier worden we welkom geheten in Hotel Schaepkens van St. Fijt en kun..
 
 
Boekbaar van maart t/m september Op weg naar de hoofdstad van Limburg stoppen we voor koffie met gebak. Tegen de middag komen we in Maastricht aan. U wordt hartelijk ontvangen door onze gids van het VVV, die ons tijdens ee..
 
 
Vanuit uw woonplaats rijden we naar het koffieadres, waar we de dag beginnen met koffie en Limburgse vlaai. Vervolgens rijden we naar het drielandenpunt bij Vaals voor een goed verzorgde koffietafel met salade en kroket bij R..
 
 
Op de heenweg stoppen we voor een consumptiepauze (eigen rekening). Na de koffiepauze vervolgen we de reis naar Maastricht, het uitgangspunt van onze boottocht. Hier gaan we aan boord van één van de passagier..
 
 
Rijdagen op aanvraag Op een deel van het originele traject van het ‘Miljoenenlijntje’ tussen Kerkrade en Simpelveld (en verder naar Valkenburg), rijdt al sinds 1988 geen NS-trein meer. Maar gelukkig is de desti..
 
 
Deze dag gaan we op bezoek in noorden van Limburg. We gaan een bezoek brengen aan de Kasteeltuinen van Arcen, maar ook Venlo en een mooie boottocht over de Maas zal u deze dag gaan beleven. Nadat we u hebben opgehaald, rij..
 
 
In een monumentale kloosterkapel met prachtige gebrandschilderde ramen en wand- en plafondschilderingen vindt u Museum Vaals. In deze ‘kleurrijke kijkdoos’ wordt u omringd door een unieke verzameling van ruim 200 ..
 
 
Kasteel De Keverberg, het meest verrassende kasteel van Nederland. Het is op de ruïne met de modernste technieken en materialen herbouwd en voorzien van een glazen dak. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Kessel..
 
 
In het Belgische Mol-Postel vindt u De Kaasboerin, dat al meer dan 20 jaar lang voor betaalbare prijzen diverse shows organiseert, compleet verzorgd met diners of buffetten. Deze middag vol met dans-lach-show zijn bijzonder g..
 
 
Bij De Kaasboerin in Mol-Postel wordt u verwelkomd met een lekker stuk gebak en twee kopjes koffie of thee. U maakt kennis met de streekgids die u de hele dag zal begeleiden. Na de koffie stapt u weer in de touringcar en rijd..
 
 
Scherpenheuvel is een stad in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De plaats is vooral als bedevaartsoord bekend. De barokke Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel is al sinds de zestiende eeuw een belangrijk bede..
 
 
De Abdij van Tongerlo is een uiterst geschikte bestemming voor een dagje uit. Wie het fraaie binnenplein van de abdij betreedt, onder het laat-romaanse en gotische poortgebouw door, krijgt meteen een overzicht de belangrijkst..
 
 
Niet geschikt voor mensen slecht ter been of rolstoelen. Aan de oever van de Maas stijgt de bodem van het landschap tot bergachtige hoogten in de Ardennen. Onderweg stoppen we voor koffie met vlaai. Na deze aangename verpo..
 
 
Antwerpen; een levendige stad. Maar daarnaast vindt de toerist ook rust en ingetogenheid in mooie kerkgebouwen, in smalle oude straatjes en steegjes, onder de Mariabeeldjes in de “kapellekens”. De oude stadskern i..
 
 
De Belgische Ardennen zijn erg populair. De reden hiervan zult u deze dag begrijpen. Waar vindt u zo dichtbij huis een gebied dat zo anders is. Speelse riviertjes slingeren zich grillig door het landschap met uitgestrekte bos..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS