Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
Boekbaar van medio april t/m medio mei Denken we aan een bloesemtocht dan denken we meestal aan de Betuwe. Zonder meer een bijzondere attractie in april/mei. Er zijn ook andere fruitstreken waar in dezelfde periode de bome..
 
 
De Meyer Werft in Papenburg is één van de grootste overdekte scheepswerven ter wereld, waar onder andere de grote, luxe cruiseschepen en de ferryschepen worden gebouwd. In de middag rijden we naar Haselünne..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres, waar we deze dag beginnen met koffie en vlaai. Vervolgens rijden we naar het mooie Vaals, naar restaurant Wilhelminatoren. Hier gaat u aan tafel voor een goed verz..
 
 
Oldenkott, slechts een kleine vlek op de landkaart en gelegen aan de Nederlands – Duitse grens. Tegenwoordig is het er heel stil, maar ooit was dat anders! Tot ver in de 19e eeuw was het gehucht het commerciële cen..
 
 
‘s Morgens stoppen we onderweg voor koffie en gebak. Als we hierna richting “messenstad” Solingen rijden, zien we in zuid westelijke richting de imposante Müngstener Brücke, de hoogste spoorwegbrug..
 
 
Wereldberoemd herkenningsteken van Wuppertal en de hoofdslagader van het openbaar personenvervoer is de Schwebebahn (zweeftrein). Deze trein is niet alleen herkenningsteken en monument, maar ook - sinds de inzegening en offic..
 
 
Aken ligt aan het drielandenpunt Duitsland-België-Nederland. Het is een officieel kuuroord dankzij zijn minerale chloor- en zwavelhoudende bronnen. Deze bronnen zorgden ook voor de belangrijke uitbouw van de stad. Maar i..
 
 
De destilleerderij van de familie Geuting in Bocholt bestaat al ruim 175 jaar en de ‘Geutings Korn’ wordt door de echte kenner zeker op waarde geschat! De jarenlange ervaring, de hoge kwaliteit van de zongerijpte ..
 
 
Begin april t/m eind september „Emsflower” is de grootste kwekerij van Europa in pot- en perkplanten met bezoekerspark, gelegen in Duitsland direct over de grens. Bijna onvoorstelbaar: de kwekerij produceert el..
 
 
Boekbaar van eind november t/m december 2023 In de kersttijd ondergaan de meeste Duitse steden een metamorfose. Duizenden lampjes versieren de binnensteden. Prachtige winkels, gelegen aan mooie winkelpromenades, waar allee..
 
 
Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldst..
 
 
Amsterdam heeft veel te bieden; van boeiende musea tot verassende architectuur, van trendy winkels tot de beroemde grachtengordel. Verken de stad per fiets, waterfiets, met een rondvaartboot of te voet onder leiding van een g..
 
 
Een dagje Den Haag Hofstad Den Haag. De stad van de regering, het parlement en het koninklijk huis. Den Haag is dan wel niet onze hoofdstad, maar vervult wel veel belangrijke functies. Er is voor de bezoeker veel te beleven ..
 
 
Een dagje Rotterdam Rotterdam is wereld beroemd dankzij de haven, de moderne architectuur, het stadsstrand, Feyenoord.. Voor een bedrijfs-, familie- of club uitje hebben wij een aantal arrangementen geselecteerd, zodat u d..
 
 
In de stad Utrecht hebben wij speciaal voor uw groep een aantal mogelijkheden voor een onvergetelijke dag of avond geselecteerd. Verken de stad op een originele manier, zoals tijdens een themawandeling of een interactieve toc..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS