Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
De destilleerderij van de familie Geuting in Bocholt bestaat al ruim 175 jaar en de ‘Geutings Korn’ wordt door de echte kenner zeker op waarde geschat! De jarenlange ervaring, de hoge kwaliteit van de zongerijpte ..
 
 
Begin april t/m eind september „Emsflower” is de grootste kwekerij van Europa in pot- en perkplanten met bezoekerspark, gelegen in Duitsland direct over de grens. Bijna onvoorstelbaar: de kwekerij produceert el..
 
 
Boekbaar van eind november t/m december 2023 In de kersttijd ondergaan de meeste Duitse steden een metamorfose. Duizenden lampjes versieren de binnensteden. Prachtige winkels, gelegen aan mooie winkelpromenades, waar allee..
 
 
Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldst..
 
 
Holiday on Ice komt terug met een spectaculaire jubileumvoorstelling! Met onvergetelijke shows in Groningen (8 t/m 10 december), Rotterdam (15 t/m 17 december), Den Bosch (22 t/m 24 december), Amsterdam (28 t/m 30 december) e..
 
 
AL MEER DAN 10 JAAR EEN ODE AAN HET LEVEN VAN ANDRÉ HAZES Holland Zingt Hazes keert ook in 2024 weer terug in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het grootste jaarlijkse meezingconcert van Nederland waarbij de hits van Andr..
 
 
DE LEGENDE IS TERUG! Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde keert terug naar Nederland. Beleef de klassieker nu als nooit tevoren met een geheel nieuw decor en een sterrencast, met o.a. Milan van Waardenburg, Fre..
 
 
23 t/m 29 mei 2024 De Libelle Zomerweek biedt bezoekers de unieke kans het grootste vrouwenweekblad van Nederland ‘levensecht’ mee te maken. De Zomerweek is een driedimensionale weergave van het blad Libelle. A..
 
 
Van 22 t/m 28 novemberr 2024 wordt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Margriet Winterfair georganiseerd. Margriet Winterfair dat is: meedoen aan workshops en proeverijen, een bezoek brengen aan de modeshow en koo..
 
 
Dinsdag 17 september 2024 De derde dinsdag in september is ieder jaar weer een van de belangrijkste dagen voor ons Nederlanders. Op Prinsjesdag leest de Koning de troonrede voor, waarin de regering haar plannen voor het ko..
 
 
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje w..
 
 
DANSEN ALS DE GROND ONDER JE WORDT WEGGESLAGEN The Rotterdam Drag Show komt terug, met een geheel nieuwe show genaamd Chéri Chéri! De prachtige queens Envy Peru, Vanessa van Cartier, Skyla Versai, Janey Jack&..
 
 
Bekijk de wereld van de brandweer eens van binnen. Stap de kazerne binnen en maak mee wat een brandweerman dagelijks meemaakt: adrenaline, helden daden, wachten, ontspanning, sporten en samen met je kamaraden een kaartje legg..
 
< Vorige - 1 .. 12 13 14 15 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS