Menu

Groepsdagtochten

De groepsdagtochten vormen al meer dan 50jaar een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Het resultaat is een groot aanbod aan dagtochten. Om het zoeken te vereenvoudigen hebben we de dagtochten in Nederland onderverdeeld in provincies. 

Onze dagtochten brengen u naar de meest mooie en bijzondere plekjes van ons land. Maar ook onze buurlanden België en Duitsland bieden een groot aantal opties. Alle verschillende bezienswaardigheden, musea, rondritten en rondvaarten zijn zeker de moeite waard. Gecombineerd met goede restaurants bieden wij u een programma met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

U treft onze vertrouwde ABC-reizen aan, waarvan we er dit keer weer een aantal hebben vernieuwd. Deze ABC-reizen hebben we dit jaar ook nog eens aangevuld met een serie ‘korte dagtochten’, dagreizen tegen een scherp tarief. Uitstekend geschikt voor groepen die geen lange dagreis meer kunnen of willen maken.

Graag willen wij benadrukken dat iedere reis slechts een voorbeeldprogramma is. De reizen kunt u geheel naar uw eigen wens aanpassen of uitbreiden. De kortere trips zijn bijvoorbeeld prima uit te breiden met een lunch of een diner. En bij de langere reizen kunt u ook een onderdeel van het programma weglaten. Ook wanneer u met uw gezelschap naar een bestemming wilt die niet in ons programma vermeld staat, of delen uit verschillende dagtochten wilt combineren, maken wij dit mogelijk; vertel ons uw ideeën en wij stellen graag een reis op maat voor u samen!

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Kan de Flash Player niet laden!
U heeft het uitvoeren van scripts uitstaan of u heeft een verouderde versie van de Flash Player.

Klik hier om de Flash Player te updaten/installeren!
Voorbeeld reizen
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar museumboerderij de Grote Glind in Barneveld. Hier gaan we even terug in de tijd. Al generaties lang worden hier allerhande spullen verzameld. Dit heeft inmiddels geresulteerd ..
 
 
Vlakbij de Duitse grens, in het prachtige Westerwolde in Zuid-Oost Groningen, ligt de vesting Bourtange. Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Heden en verleden gaan perfect samen in deze kleine, s..
 
 
U kunt de pannenkoekenlunch eventueel vervangen door een koffietafel (tegen meerprijs) De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is al jarenlang een topbestemming en dat is niet voor niets! Reis over avontuurlijke junglepade..
 
 
U kunt ook kiezen voor een andere rondleiding, bv. "productie en techniek", waarbij de technische kant van het bedrijf meer wordt belicht. Net over de grens vinden wij in Emsbüren de grootste kwekerij van po..
 
 
Maximaal 50 personen. Oranjemuseum Nieuwe Haghuis in Diepenheim is één van de drie Oranjemusea in Nederland. Het museum herbergt een unieke bordencollectie, ruim 1000 stuks, van het Huis van Oranje. Maar dat ..
 
 
Vanaf uw vertrekplaats rijden we via een mooie route naar Genemuiden, de plaats waar maar liefst zestig procent van de Nederlandse productie van kamerbreed tapijt vandaan komt. Het Tapijtmuseum vertelt u het boeiende verhaal ..
 
 
In de Friese plaats Lemmer vinden we het grootste nog in werking zijnde stoomgemaal ter wereld. Het gemaal staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Inmiddels draait er een moderner gemaal in Stavoren, maar toch heeft het Woudag..
 
 
We rijden via een mooie route naar Giethoorn, ook wel bekend als het Venetië van het Noorden. Allereerst maken we daar gebruik van een goed verzorgde koffietafel met soep, broodjes en een kroket. Na de lunch staat een ro..
 
 
Het Omniversum in Den Haag is niet zomaar een bioscoop, u moet het een keer gezien hebben. De eerste paar minuten weet u echt niet wat u ziet, overal waar u kijkt is beeld. Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. De films wo..
 
 
Maximaal 60 personen - niet op woensdag Voordat we met de Zonnetrein de duinen inrijden wordt u eerst ontvangen bij Paviljoen Struin in Camperduin met koffie en struingebak. Hierna staat de Zonnetrein voor u klaar. De Zonn..
 
 
Op aanvraag: Maximaal 50 personen. Tingieterij Holland is een familiebedrijf waarin momenteel de 3e generatie tingieters aan het werk zijn. Hoewel in de loop der jaren de ontwikkelingen niet stil hebben gestaan, wordt ..
 
 
Boekbaar van eind april t/m eind juni
 
 
Op deze dag wordt u in Partycentrum De Klok in Kinderdijk feestelijk ontvangen met muzikale ondersteuning van de huis accordeonist. Daar wordt u op koffie of thee met een heerlijk stuk appelgebak getrakteerd. Na het tweede ba..
 
 
Rond het middaguur gaat u bij Restaurant Het Witte Paard in Zelhem genieten van een heerlijk achterhoeks streekgerechtenbroodbuffet. Wat te denken van Humpkessoep of aardappelsalade met snijbiet en Poddik met gebakken spekjes..
 
 
Plukkerij Framblij in Monster is een leuke bestemming met vrolijke kleurrijke, creatieve inrichting waar iedereen lekker zelf fruit kan plukken. Ze hebben hier wel 20 soorten fruit en alles overdekt. Bij aankomst gaat u eerst..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS