Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
Boerin Agnes, bekend van Boer Zoekt Vrouw, organiseert naast rondleidingen op haar melkveehouderij roomadvocaatproeverijen. Tijdens de presentatie neemt zij u mee in het boerenleven en alles wat daarbij komt. Eerst rijden we ..
 
 
’s Morgens rijden we naar het koffieadres. Hier krijgt u een kopje koffie met gebak aangeboden. Daarna rijden we verder via een toeristische route door Drenthe naar Schoonoord. Hier bezoekt u het Openluchtmuseum Ellert ..
 
 
De reis naar Roden onderbreken we voor koffie en gebak. Vervolgens bezoeken we Museum Kinderwereld in Roden. Dit museum beschikt over een onvoorstelbare collectie oud en antiek speelgoed en alles wat op het kinderleven betrek..
 
 
Heeft u wel eens aan de schandpaal gestaan? Een cel van binnen gezien? Op de stoel van de rechter gezeten? In het Gevangenismuseum in Veenhuizen kan het allemaal. En er is meer te beleven! Misdaad en straf zijn van alle tijde..
 
 
Boekbaar van november t/m maart Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar Giethoorn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Rietstulp met een warme consumptie en een stukje speculaas. Na de koffie gaat u onder begeleiding van een..
 
 
Via het prachtige gebied de Weerribben rijden we naar restaurant 't Binnenhof in Paasloo. Bij aankomst staat de koffietafel klaar. Nadat u hiervan heeft genoten stapt er een gids bij u in de touringcar om de mooiste plekj..
 
 
Het is een van de boeiendste routes door het landschap in Oostelijk Nederland. De tocht “Kris Kras Tukkerland” is dé manier om de Tukkers en het Tukkerland op een geheel eigen- en unieke manier beter te ler..
 
 
In 1967 werd de stichting Museum Buurt Spoorweg opgericht. De MBS heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend museum dat streeft er naar om de totale sfeer van vroegere tijden uit te ademen. Dus laat u vervoeren in een authen..
 
 
Nadat u bent ingestapt, rijden we naar Terwolde waar u in Brasserie Kriebelz koffie met gebak krijgt aangeboden. Hier ontmoeten we de gids die ons meeneemt voor een boeiende tocht langs de prachtige rivier de IJssel met zijn ..
 
 
Deze tocht is de perfecte manier om Twente beter te leren kennen terwijl u tegelijkertijd kennismaakt met het fenomeen “Boerenmagie”. Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Wilp, waar bij Restaurant Bosgoed een k..
 
 
Langs de weg Oldenzaal-Losser duikt Steenfabriek De Werklust plotseling op. De ringoven met in het midden circa 45 meter hoge schoorsteen. Bij de steenfabriek wordt u hartelijk ontvangen met koffie en krentenwegge. Daarna nem..
 
 
Vandaag gaan we het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo. Vanuit uw opstapplaats rijden we naar het koffieadres voor een kopje koffie met krentenwegge. Vervolgens rijden we naar Almelo, wa..
 
 
Een prachtige Twentse boerderij met boerenerf zoals dat er tot 1960 ongeveer heeft uitgezien, dat kunt u zien bij Expositie & Museumboerderij ‘Wendezoele’ op het prachtige Landgoed bij Kasteel Twickel. Ruim 70..
 
 
We rijden ‘s morgens rechtstreeks naar Genemuiden. Daar worden we bij Tapijtmuseum ontvangen met koffie en gebak. In een introductiefilm wordt over het ontstaan van de vloerbedekkingindustrie verteld. Dan volgt een rond..
 
 
Vanaf de opstaplocatie rijden we naar het koffieadres waar we de dag beginnen met koffie en gebak. We vervolgen de route naar Ootmarsum voor het bezoek aan Openluchtmuseum Ootmarsum. Dit museum laat het leven op het plattelan..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS