Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
Via een mooie route rijden we naar Borculo. Hier gaat u in restaurant Kerkemeijer aan tafel voor een goed verzorgde koffietafel met kroket. Vervolgens rijden we naar Denekamp, waar u een bezoek gaat brengen aan Huis Singraven..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Staphorst. Hier wordt u ontvangen in de ontvangstruimte van Museum Staphorst. U gaat eerst genieten van koffie met gebak en aansluitend neemt de gids u mee door dit fraaie museum. ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Blokzijl. Bij De Strandhoeve wordt u hartelijk ontvangen met koffie en iets lekkers. Vervolgens stapt u weer in de touringcar en neemt de chauffeur u mee voor een mooie rit door he..
 
 
‘s Morgens rijden we naar het koffieadres voor een kopje koffie met gebak. We vervolgen onze reis naar Ossenzijl, waar u, met rondvaartbedrijf Tiemen Vaartjes, de Weerribben gaat bezichtigen per boot. Dit natuurgebied i..
 
 
In Overijssel, ten oosten van Zwolle ligt het Vechtdal. Een gebied dat door veel mensen nog niet ontdekt is. De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoeder..
 
 
'Klompen maken suf? Echt niet! Treed binnen in de wondere wereld van Dijkman Klompen Atelier. Een wereld waarin ambacht, kunst, humor en avontuur samenkomen. Na het vertrek vanaf uw opstapplaats rijden we via een mooie..
 
 
U gaat deze beleven met een van de oudste bekende mineralen ter wereld. Namelijk zout. U zult alles uitgelegd krijgen over zout, de toepassingen en de historie. We halen u op bij de opstapplaats en vervolgens rijden we via..
 
 
Vanaf uw opstapplaats vertrekken we richting het Twentse plaatsje Diepenheim voor een bezoek aan Oranjemuseum Nieuwe Haghuis. Bij aankomst wordt u welkom geheten met koffie met gebak. U krijgt een rondleiding waarbij u divers..
 
 
Giethoorn is een dorp in de kop van Overijssel en is bekend om zijn bruggetjes, vonders, waterwegen en punters. Hierdoor wordt Giethoorn ook wel het “Hollands Venetië” genoemd. Door vervening ontstonden plass..
 
 
Middenin de Noordoostpolder vindt u Museum Schokland. De historische kerk uit 1834 en de opvallende houten museumgebouwen vormen een markant punt in het moderne landschap van de Noordoostpolder. Het is moeilijk voor te stelle..
 
 
Weet u nog wat u deed op 13 mei 2000. De meeste mensen herinneren zich deze dag nog precies. In de Tollenstaart midden in de wijk Roombeek was de opslagplaats van S.E. Fireworks gevestigd. Er brak brand uit en het vuur sloeg ..
 
 
Batavialand vertelt het verhaal van de geschiedenis van Flevoland. Het is een combinatie van een prachtig museum met het verhaal van deze grootste polder ter wereld en de Bataviawerf met de replica van het VOC-schip De Bata..
 
 
Vandaag reizen we naar Almere voor het bezoek aan Almere Jungle. Almere Jungle is een overdekte dierentuin waar mensen werken met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zetten zich met hart en z..
 
 
Noordoostpolder In Nagele wordt u hartelijk ontvangen op de boerderij van familie Renne met koffie met Blokzijler brok. Dan start de gids zijn verhaal over de Noordoostpolder en de tulpen. Vervolgens neemt de gids u mee voor ..
 
 
Deze tocht brengt u naar onze jongste provincie, namelijk Flevoland. We gaan deze dag Flevoland bekijken vanaf het water en u brengt een bezoek aan het bijzondere natuurgebied De Oostvaardersplassen. Uiteraard wordt tussendoo..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS