Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
Volendam en Marken zijn geliefd bij vele toeristen wereldwijd. Maar ook wij Nederlanders houden van deze typische Hollandse plaatsen, waar de oude tradities en gebruiken nog volop in leven zijn. Nadat we u hebben opgehaald..
 
 
Vanaf uw woonplaats rijden we naar Amsterdam, waar we aan boord gaan van Amsterdam Boat Cruises. De trossen gaan los en na afvaart zit u gelijk op het IJ, waar u tussen de vrachtschepen en wellicht een passerend cruiseschip k..
 
 
Het Noord-Hollandse Waddeneiland Texel is terecht een geliefd vakantieoord. U treft er prachtige stranden en glooiende velden, verdeeld door de rijk beweide “tuunwoallen” en bespikkeld met stolpboerderijen en scha..
 
 
Ontdek het mooiste openluchtmuseum van Holland. In 2023 bestaat het Zuiderzeemuseum 75 jaar en is het jaarthema Feest. In het buitenmuseum wordt de bezoeker meegenomen naar 3 bijzondere feesten die plaatsvinden in plaatsen aa..
 
 
In Amsterdam aangekomen start u met koffie met gebak. Aansluitend volgt het bezoek aan This is Holland. Ontdek, beleef en ervaar Nederland in vogelvlucht! Ervaar een spectaculaire Flight Experience langs vele bijzondere locat..
 
 
FloriWorld Aalsmeer is een betoverende en interactieve attractie waarin je de magie van echte en virtuele bloemen en planten kan beleven. Het gebouw heeft een kleurrijke gevelbeplating, die de Nederlandse tulpenvelden represe..
 
 
Vander Kloostermode verzorgt al vele jaren modepresentaties voor de 50plus doelgroep. In Boskoop, in hun winkel, wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Aansluitend volgt er een uitgebreide modeshow met muziek en acc..
 
 
In Ridderkerk bezoekt u Chocolade Atelier Van Noppen. Van Noppen maakt een breed assortiment chocolade relatiegeschenken en delicatessen. Voordat u Frits van Noppen op zijn vingers gaat kijken, gaat u eerst genieten van een g..
 
 
In Kinderdijk bij restaurant de Klok wordt u hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens neemt Glasentertainer Willem Buyse u mee in de wereld van glasblazen. Hij geeft op een ludieke manier uitleg over het blazen va..
 
 
Fruittelers Robin en Nienke telen appels, peren, kersen en pruimen in Brielle. Vandaag maakt u kennis met hun bedrijf en restaurant Klokhuys. U wordt ontvangen bij restaurant Klokhuys met een pannenkoek naar keuze (zoet of ha..
 
 
Plukkerij Framblij in Monster is een leuke bestemming met vrolijke kleurrijke, creatieve inrichting waar iedereen lekker zelf fruit kan plukken. Ze hebben hier wel 20 soorten fruit en alles overdekt. Bij aankomst gaat u eerst..
 
 
Op deze dag wordt u in Partycentrum De Klok in Kinderdijk feestelijk ontvangen met muzikale ondersteuning van de huis accordeonist. Daar wordt u op koffie of thee met een heerlijk stuk appelgebak getrakteerd. Na het tweede ba..
 
 
23 maart t/m 14 mei 2023 Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Voorhout, waar we een bezoek gaan brengen aan de Tulperij. U wordt hier welkom geheten door de gedreven eigenaars die al een heerlijk kopje koffie ..
 
 
Vandaag vaart u vanaf Maeslantkering Hoek van Holland door het Europoortgebied en brengt u een bezoek aan A Seal te Stellendam. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Hoek van Holland. Bij de Maeslantkering, het spec..
 
 
We rijden naar het koffieadres, waar we de dag beginnen met koffie en gebak. Vervolgens gaan we naar Rotterdam. Hier gaat u aan boord bij Spido voor een havenrondvaart. Vanaf het water ziet u de mooie skyline van de stad en h..
 
< Vorige - 1 .. 3 4 5 6 7 8 .. 16 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS